Хората, които използват тези емотикони, имат най-много успех в леглото

Хората, които използват тези емотикони, имат най-много успех в леглото
Интересно Любов и партньорство

Хората, които използват тези емотикони, имат най-много успех в леглото

Колкото и странно да звучи, хората с най-много успех в леглото използват точно определени емотикони в чата. Правилно разбрахте. Вашият сладък малък избор на символи и изображения може всъщност да работи срещу вас, когато става въпрос за запознанства. Според приложението за запознанства Clover има определени емотикони, които самотните хора трябва и не трябва да използват, когато започват разговори с хора онлайн.

Количеството от тях, които използвате, е равно на количеството интимни преживявания, който ще имате. Е, може би не е точно така, но все пак може да има някаква закономерност.

Проведеното проучване включва анализиране на данни от три милиона техни потребители, на база на което е посочена зависимостта за това кои какъв успех в леглото има.

Според графиката жените реагират най-много на дръзко момиче, гладно лице, плезещо се човече, отделно само изплезен език, усмихнато лице, капчици пот, маймунка със скрита уста или скрити очи, лице с очи на сърчица, щастлив дявол и слънце.

Мъжете, от друга страна, реагират най-много на усмихнато лице, лудо лице, смях и плач, облекчено лице, знак с пръсти за ОК, две сърца, обърнато с главата надолу лице, уморено лице, затворени очи, целуващи устни, лице с очи на сърчица и маймунка със скрити очи.

Емотиконите, на които всеки пол конкретно не реагира, са доста смешни и също така предсказуеми.

Не можете просто да хвърляте произволни символи в чата.

Те трябва да имат смисъл и да се отнасят към протичащия разговор. Емотиконите са чудесен начин да кажете много с много малко и да разберете дали човекът, който ви интересува, има същото чувство за хумор като вас.

Мъжете не отговарят на диамантения пръстен, купчина изпражнения, плачещо лице и вулканичния поздрав. Най-малко вероятно е жените да реагират на патладжан, пляскане с ръце, показване на бицепси и удари с юмруци.

Графиката показва и това, което всеки пол обича да изпраща най-много.

Странно, те всъщност не съвпадат с това, което и мъжете, и жените обичат да получават. Според проучването жените обичат да изпращат размахваща ръка, усмихнато лице, лице с очи на сърчица и намигващи лица. Мъжете изглежда обичат да изпращат смеещо се лице, усмихнато лице, роза и целувка. Поне всички тези емотикони са достатъчно лесни за разбиране.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе