Топ идеи за спортна визия

Топ идеи за спортна визия
Мода

Топ идеи за спортна визия

Чудили ли сте се как правилно да съчетаете вашата спортна визия? Случвало ли ви се е да се затруднявате да намерите перфектното облекло, което безпроблемно да преминава от фитнеса към улицата? Ако е така, не сте сами. Поради способността си да ви поддържа да изглеждате безпроблемно готини и спортни, както и удобни и функционални за тренировка, спортното облекло е любима част от гардероба от години. Независимо дали изпълнявате поръчки или се срещате с приятели за ежедневна разходка, ще ви харесат тези сладки и спортни идеи за спортно облекло! Има визия, която е идеална за почти всеки повод.

Така че, нека кажем сбогом на скучното активно облекло и здравейте на модерния, но многофункционален външен вид, който ще привлече вниманието, където и да отидете. Днес ще разгледаме някои спортни визии и забавни идеи, за да можете да изберете някои свои собствени спортни екипи!

Искате да излезете с него? Поканете го

4 вдъхновяващи черти на жената с висока стойност

6 лесни начина да подобрите настроението си

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

Топ идеи за спортна визия

Съвпадащи комплекти

спортна визия
Топ идеи за спортна визия снимка: pinterest

Подходящите комплекти обикновено се състоят от чифт клинове или къси панталони и подходящ спортен сутиен или горнище в координиращи цветове или щампи, които създават сплотен и комбиниран външен вид.

Едно от предимствата на съчетаването на комплекти е, че ви спестяват време и усилия, когато се обличате, тъй като няма нужда да прекарвате време в смесване и съчетаване на различни части от спортно облекло. Вместо това можете да се пъхнете в комплекта си и да сте готови за работа! Съвпадащите комплекти не само предлагат удобство, но и с набор от щампи, цветове и стилове, от които да избирате, можете да намерите подходящ комплект, който отразява вашата индивидуалност и естетика.

Можете лесно да издигнете подходящ комплект за ден навън, като го наслоите с дънково яке или кожено яке през нощта. Добавете някои модерни маратонки, бейзболна шапка и ефектни аксесоари и ще имате модерен, но функционален тоалет, който е идеален за горещи момичешки разходки и брънч с приятели. Тази идея за спортна визия е перфектна.

Екипи за пилатес

спортна визия
Топ идеи за спортна визия снимка: pinterest

Независимо дали сте опитен ентусиаст на пилатес или го изпробвате за първи път, наличието на правилното облекло ще направи вашия час много по-добър! Също така смятаме, че носенето на сладки дрехи за тренировка прави постигането на вашите фитнес цели много по-приятно. Когато става въпрос за пилатес, гъвкавостта и свободата на движение са ключови. Популярен избор за пилатес са клиновете с висока талия.

Те не само осигуряват покритие и подкрепа, но също така помагат да се подчертае талията ви. Съчетайте ги с прилепнали по тялото горнища за тренировка, като спортен сутиен или потник, за рационализиран външен вид, който ви позволява да се съсредоточите върху движенията си. Можете да добавите рамене или жилетка за покритие след час. Това е топ идея за спортна визия.

Облекло за тенис

спортна визия
Топ идеи за спортна визия снимка: pinterest

Независимо дали играете тенис или не, тенис полите и роклите са класически варианти, които не само изглеждат женствени, но и осигуряват неограничено движение по време на тренировка, както на корта, така и във фитнеса. Когато пазарувате бели атлетични поли или поли в друг цвят, потърсете такива с вградени компресионни шорти, за да добавите допълнително покритие и да предотвратите всякакви неизправности в гардероба.

Аксесоарите могат да добавят допълнителна нотка стил към вашето тенис облекло. Козирка или шапка-кофа ще предпази лицето ви от слънцето и ще добави към спортния стил. Пуловер, преметнат през раменете, чанта за колан, носена през тялото, и сладки бели маратонки ще завършат вашата спортна визия.

Облекло за йога

спортна визия
Топ идеи за спортна визия снимка: pinterest

Йога, със своите плавни движения и фокус върху вниманието, изисква удобно и гъвкаво облекло, което ви позволява да се движите свободно. Дишащите материали, като влагоотвеждащи тъкани или мек органичен памук, ще ви помогнат да се охладите и да се чувствате комфортно по време на вашата практика. Потърсете йога панталони или клинове, които предлагат добра степен на разтягане, което ви позволява да се движите без усилие в различни пози без никакви ограничения.

Съчетайте панталоните си за йога с лек и прилепнал потник или спортен сутиен за лесно движение и дишане. В допълнение към комфорта, помислете за добавяне на нотка стил към вашето йога облекло с някои ключови аксесоари. Цветната постелка за йога с шарки може не само да ви осигури стабилна основа за вашата практика, но и да добави индивидуалност към цялостната ви визия. Не забравяйте да вземете кърпа, за да изтриете потта и да се чувствате свежи и уверени, докато се движите през позите си.

Тези идеи са топ идеи за вашата спортна визия.

Tagged , ,
на горе