9 признака, че той иска да ви покани на среща
Любов и партньорство

8 признака, че той иска да ви покани на среща

Всяка жена би се поласкала да я поканят на среща. Когато става въпрос за взаимоотношения, ние, хората, обичаме да държим нещата ясни. Затова да откриете признаците, че той иска да ви покани на среща, е като да тълкувате усмивката на Мона Лиза: Щастлива ли е, тъжна ли е или просто се нуждае от добър терапевт?

Не винаги е лесно да разгадаете дали той иска да премине от „просто приятели“ към „просто не мога да живея без теб“.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Нека разгледаме най-ясните индикатори, за да можете най-накрая да спрете да се питате „Иска ли да ме покани на среща?“

Но ето къде става сложно: това, че някой проявява признаци на интимност не означава автоматично, че има страст или ангажираност. Може да е само на една трета от пътя към желанието да излезе на среща с вас. Нека разберем.

Закача се с вас

Това, че даден мъж може да иска да ви покани на среща, далеч не означава, че той има смелостта да го направи. Хайде, нека бъдем откровени – мъжете също се притесняват да не бъдат отхвърлени, както е и при жените. Затова понякога представителите на силния пол деликатно опипват почвата, за да видят как ще реагирате. Може той да прояви чувство за хумор, невинно да ви подразни или просто да се пошегува с вас. Всичко това е, за да прецени реакцията ви. Ако отговорите по положителен начин, той ще знае, че може да продължи със следващата стъпка. Ако обаче не ви хареса това, което прави, той ще знае, че е отхвърлен, но без да се разкрива.

Поема инициативата

Е, противно на казаното дотук, някои мъже са в другата крайност. Те са директни и обичат да държат нещата под контрол. Така например, ако вече сте приятели с този човек и той иска да ви покани на среща, може да ви предложи да отидете заедно на кино или на кафе. В това няма нищо необичайно. Но, ако той е този който планира всичко, старае се да организира срещата и изпипва всеки детайл, за да не се занимавате вие, значи вероятно иска да излезе на среща с вас, но истинска, а не просто като приятели.

8 признака, че той иска да ви покани на среща
8 признака, че той иска да ви покани на среща

Не се страхува да е уязвим пред вас

Когато чувствате някого близък, не се притеснявате да се разкриете пред него и да се покажете в светлина, в която малко хора са ви виждали. Същото е и при връзките. Ако някой изпитва чувства към вас, независимо дали вече ви е поканил на среща или не, той ще бъде готов да ви покаже това, което е в душата му, защото наистина държи на вас. Не всеки би го направил.

Той присъства напълно, когато е с вас

В днешно време почти всеки е залепен на телефона си, а това често затруднява комуникацията и пълноценното общуване, противно на логиката. Но, ако въпросният човек се готви да ви покани на среща, докато си говорите, той няма да рови в мобилното си устройство периодично, напротив. Цялото му внимание ще е насочено към вас, защото вие сте важната.

Запомня вашите предпочитания и недостатъци

Човек, който се интересува от вас, ще запомня всяка малка подробност за това, което казвате или правите. Например, ако имате алергия към ядки, следващия път, когато ви купи бонбони или ви почерпи сладолед например, той ще внимава какво избира. Или пък, ако сте споменали кое е любимото ви цвете, може да получите точно такъв букет за рождения си ден. Всичко е в детайлите. И ако този човек още не ви е поканил на среща, е много вероятно скоро да го направи.

Нервен е около вас

Когато той е около вас или когато иска да ви покани на среща, може да бъде притеснен за това дали ще се съгласите или ще му откажете. Също може да е нервен в компанията ви, защото иска да ви направи добро впечатление – все признаци, че ви харесва.

8 признака, че той иска да ви покани на среща
8 признака, че той иска да ви покани на среща

Говори с хората за вас

Ако до вас достигне информация, че той говори за вас, това не е просто клюка, а „социално позоваване“ в света на психологията. Той търси мнението на другите и по същество се хвали с вас, защото вече сте значителна част от мислите и разговорите му. Той няма търпение да бъде на среща с вас отново.

Той е публичен с вас

Той не се задоволява само с това да се чувства свързан с вас; той иска и светът да знае за това. Така че за този човек няма промъкване или „тайни срещи“. Ако той е публичен с вас – държи се за ръце, публикува снимки или просто виси посред бял ден – това е знак за „социална видимост“. Когато излезете на среща той няма да пропусне да ви хване за ръка.

И накрая, все пак е важно да не забравяте, че всичко е строго индивидуално. Ако той отговаря на всички признаци, изброени дотук, много е вероятно той да си пада по вас и скоро да ви покани на среща. Все пак обаче не забравяйте да анализирате цялостната картина на отношенията ви, за да няма недоразумения след това.

Вижте още:

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Шестте най-токсични зодии

Tagged ,
на горе