Таро прогноза за седмицата 20-26 март за всички зодии

Таро прогноза за седмицата 20-26 март за всички зодии
Астрология

Таро прогноза за седмицата 20-26 март за всички зодии

Прочетете Таро прогноза за седмицата 20-26 март по-долу, за да разберете какво очаква вашия зодиакален знак.

Таро прогноза за седмицата 20-26 март за всички зодии

Таро прогноза за седмицата 20-26 март ви съветва да се изправете срещу страховете си, за да преодолеете тази фаза. Каквото и да ви притеснява, няма да се сбъдва. Знаете, че ви е писано да направите нещо по-голямо и по-добро, но съмнението в себе си има начин да попречи на напредъка.

Потърсете съвет, ако се чувствате блокирани от собствените си мисли и внимавайте за прибързаност, може да се окаже скъпо. Може да се очертае семейно събиране. И ако сте били необвързани и търсите своята половинка, може да сте много близо до намирането на такава. Просто затворете очи и слушайте сърцето си. Добра седмица за уреждане на документи. Отлагането само повишава нивата на стрес по-късно.

Телец (20 април – 20 май)

Таро прогноза за седмицата 20-26 март за всички зодии

Хората зодия Телец: Стабилни и талантливи във всяко отношение – най-големите предимства на Телците

Една доминираща жена може да ви затрудни с нуждата си да контролира неконтролируемото. Останете верни на себе си. И внимавайте. Един проект може внезапно да спре или дори да бъде отменен. Научете се да се отпускате отвътре.

Всичко около вас може да е в състояние на движение, но колкото по-спокойни сте, толкова по-добре ще се справите в турбуленцията. Може да се наложи да проследите по-внимателно финансов въпрос, тъй като има вероятност от грешка и забавяне. Здравните въпроси показват напредък и бавно, но сигурно възстановяване се вижда на Таро прогноза за седмицата 20-26 март.

Купидон ви удря със стрелата си. Таро прогноза за седмицата 20-26 март показва, че любовта се появява. И по най-мистериозния и неочакван начин се оказвате отново в живота ви. Може да откриете стар пламък. Или решете да опитате ръката си в творчески изкуства като рисуване или танци и открийте колко щастливи се чувствате. Слушайте сърцето си и правете това, което обичате.

Едно ново партньорство, независимо дали професионално или лично, ще се окаже много полезно в дългосрочен план. Сега не е моментът да се чувствате срамежливи, говорете и общувайте открито.

Можете да направите магия със силата на вашите подаръци тази седмица. Повярвайте в талантите си и излезте и ги покажете. Може да заслепите публиката си на презентация или да спечелите благоразположението на влиятелен човек с богатството на ума си показва Таро прогноза за седмицата 20-26 март.

Може да се появи ново бизнес партньорство, предложение за работа или съюз. През седмицата не отказвайте на покани и възможности за запознанства с нови хора. Излизат предложения и покани за сътрудничество, особено към тези в производството и търговията на дребно. Ако сте планирали да се ожените скоро, как звучи следващата седмица! Просто се пригответе за внезапен обрат на събитията, всички благоприятни, разбира се!

Въпреки че това може да изглежда трудна фаза на повърхността, дълбоко в себе си нещата се променят към по-добро това показва Таро прогноза за седмицата 20-26 мар. Вашата решимост да успеете и да останете позитивни в лицето на трудностите е най-голямата ви сила. Имайте вяра в себе си и знайте, че работата ви е добра.

Напрежението ще спадне, финансите ще се подобрят и яснотата ще се върне, но засега не позволявайте на внезапни предизвикателства и други хора да ви ограбят спокойствието. Не е подходящ момент да натрапвате мнението си на някого, картите ви призовават да се скриете и да се откъснете, докато прахът се уталожи. Добра седмица да се съсредоточите върху практиките за самообслужване и да се съсредоточите върху ремонти, обновяване и подобрения, особено в дома.

Старото прави път на новото и може да ви изненада. Наречете го пробив към по-добро. В професионалния ви живот може да настъпи радикална промяна. Стремете се да запазите спокойствие пред лицето на неочаквани промени и осъзнайте, че предстои да се появи нов начин за правене на нещата. Преди създаването винаги има разрушение.

Очаквайте внезапно увеличение на сметките и разходите, внезапно анулиране, но във всичко това се крие възможност за нова бизнес възможност, която ви предстои според Таро прогноза за седмицата 20-26 март. Взаимоотношенията може да са малко тихи, тъй като изглежда, че всички са фокусирани върху това да подредят живота си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Таро прогноза за седмицата 20-26 март за всички зодии

Хората зодия Везни: Олицетворение на чара и хармонията – най-добрите качества на Везните

Според Таро прогноза за седмицата 20-26 март за вас ще действа закон на баланса. За всяка загуба ще има и победа. За всяка тъга трябва да има щастие. И за всяко отрицателно, положително предизвикателство. И двете са необходими за растеж и ключът е да се поучите от негативните преживявания, но да не им позволявате да контролират или доминират в мисленето ви.

Не забравяйте, че с настъпването на промени има някои предизвикателства, с които ще трябва да се справите директно и единственият начин да направите това е да останете необвързани и силно емоционални, но все пак позитивни. Може да изберете да прекратите връзка или напълно да се дистанцирате от токсична ситуация. Решение, за което няма да съжалявате. Внимавайте за прекаляването с диетите. Твърде много добро нещо не винаги е добро нещо.

Проблемите съществуват само докато им обръщате много внимание. Задръжте вниманието си върху сегашния момент и се дръжте така, сякаш това е вашият първи и последен момент на тази земя. Отговорите са налични, но ключът към разрешаването им ще дойде само когато спрете да мислите прекалено много за тях. Може да откриете, че изучавате законността на даден проблем или научавате фактите зад нещо.

Така или иначе, погледнете го, ще бъдете ясни в мислите си и ще разчитате на логика или безпристрастен съвет, за да продължите напред. Успехът идва, когато се научите да виждате нещата от гледната точка на другите хора. Старите приятелства носят утеха в дните, в които имате най-голяма нужда според Таро прогноза за седмицата 20-26 март.

Многозадачността изглежда ще бъде подчертана през следващите дни според Таро прогноза за седмицата 20-26 март. Толкова много неща за вършене, толкова много изисквания и възможността за нов източник на доход също ви очаква. Стеснете избора си, поддържайте баланса си и натискът ще започне да намалява. Осъзнайте, че не можете да бъдете всичко за всички и е важно да запазите малко лично време и пространство за вашите собствени нужди.

Очаквайте компромис в преговорите и възможни закъснения по отношение на писмата и доставките. Може да има нов съветник или нова посока, която да ви се отвори на работното място. Семейните въпроси протичат гладко, стига да поставите ясни граници за това колко можете и какво не можете да направите за тези, които продължават да отнемат от вас.

Мислете извън логиката. Мислете креативно. Направете нещо различно, бъдете бдителни или възприемчиви към нови идеи. Ще имате късмет според Таро прогноза за седмицата 20-26 март в новите начала и изглежда, че всичко, което сте правили до момента, е довело до този момент на промяна. Тази карта е за започване, а не непременно завършване. Не забравяйте да поддържате ентусиазъм през целия ход на проекта, тъй като може да рискувате да загубите първоначалния си ентусиазъм.

И не забравяйте, че това е седмицата на действието, енергията, страстта и идеите и вие трябва да направите първата крачка. На домашния фронт стар спомен може да причини известен стрес и може да се наложи да простите на някого от преди много време, особено ако искате спокойствие. Колкото по-дълго задържате негодувание, толкова по-голям е шансът то да засегне здравето ви.

Може да се окажете развълнувани от хора, които обещават и след това не успяват да изпълнят. Въпреки всички пречки, вие ще се изправите пред проблемите и ще се справяте с всяка криза една по една. Таро прогноза за седмицата 20-26 март показва необходимата промяна, може да откриете, че трябва да се справите с неприятното за последен път, преди нещата да се подобрят.

Пазете се от завистливи и злобни хора. Не всички се радват на вашите успехи и е най-добре да запазите някои въпроси в тайна. Въпреки че може да се изкушите да им дадете вкус от тяхното собствено лекарство, най-добре е да поемете по високия път. Кратка почивка от ежедневната рутина е точно това, от което душата ви се нуждае.

В един момент е нагоре, в един момент е надолу. Седмицата ще е на материални и емоционални колебания според Таро прогноза за седмицата 20-26 март. В някои области ще откриете, че нещата са се подобрили драстично, а в други ще откриете обратен модел. Очаквайте промени в последната минута, а на социалния фронт – промяна на мнението.

Може да откриете, че общувате с напълно нов социален кръг или да изучавате изцяло нов предмет. Стремете се към баланс и неутралност и се опитайте да не потискате емоциите, тъй като това може просто да навреди на вашето здраве. Студентите и търсещите работа може да се наложи да се натоварят малко, ако искат по-добри резултати, тъй като може да има проблеми с концентрацията. Алтернативните терапии започват да показват положителни резултати, особено ако сте търпеливи и упорити.

infomax-logo-50-15-HW Преслава и Софи Маринова сложиха бурки (СНИМКИ и ВИДЕО)

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе