Хората зодия Риби: Чувствителни и интуитивни – най-добрите качества на Рибите

Хората зодия Риби
Астрология

Хората зодия Риби: Чувствителни и интуитивни – най-добрите качества на Рибите

Рибите са големи мечтатели. Те са грижовни и подкрепящи, обичат да помагат на другите и винаги избягват конфронтацията.

Хората зодия Риби са изключително чувствителни и интуитивни, поради което отлично умеят да усещат мотивите и мислите на хората. За тях няма скрити неща.

Те са творчески натури, които са надарени с голям талант.

Тези хора имат повишена чувствителност, уязвими са и могат да усещат всичко, което се случва около тях, със сърцата и душите си.

От такъв човек никой няма да може да скрие истинските чувства – Рибите винаги ще усещат дали хората се притесняват от нещо, дали събеседникът страда или е обиден.

Те имат способността буквално, заедно със събеседника, да преживяват всичко, което той самият изпитва.

И жените, и мъжете Риби са надарени от природата с отлично въображение.

То им им позволява да виждат всичко, което се случва наоколо, но по различен начин – не по начина, по който всички виждат.

Това позволява на Рибите лесно да намерят решение на определен проблем, дори когато за другите е изключително трудно да го направят.

Сантиментални, уязвими, докачливи, те държат всичко в себе си и не дават воля на емоциите.

Като цяло трябва да бъдете по-внимателни с такива хора – всяко изказване, критика и дори най-честата забележка може да ги нарани, да обиди, да ги накара да се оттеглят в себе си.

Рибите винаги се нуждаят от подкрепа – способни са на много, могат да постигнат големи неща, но не сами, а само с подкрепата на доверен човек. Ако нямат такава зад гърба си, се страхуват да действат. Но усещат, че някой, в когото вярват е с тях, тогава успехът им е сигурен.

Освен всички други положителни черти, Рибите са и родени психолози – знаят отлично как да манипулират хората, винаги разпознават безпогрешно каква е слабостта на човека срещу тях и каква е неговата сила.

Tagged ,
на горе