Четирите зодии, които са най-съвместими в леглото с Овен
Астрология Любов и партньорство

Четирите зодии, които са най-съвместими в леглото с Овен

Не всички зодии са съвместими в леглото с Овен и това е напълно нормално. С огнения и страстен знак е истинско предизвикателство в кревата. Тези хора се нуждаят от флиртуваща личност и непрекъснати действия, за да съответстват на собственото си бързо темпо. Да, знакът на Овен жадува за много вълнение. Интелигентността и остроумните шеги също ще ги заинтересуват дълго, след като първоначалната горещина изчезне. Това ще даде шанс на връзките им да бъдат повече от връзка за една нощ.Няма съмнение, че някои знаци просто са по-интимно привлечени един към друг от други и някои двойки имат очевидна химия.

Тук ви представяме четирите зодии, които са най-съвместими в леглото с Овен:

Скорпион

В интимно отношение това е идеална комбинация, защото и Овен, и Скорпион са много похотливи по природа. Марс управлява Овен в настоящата ера и Скорпион в древната ера. Цялата тази страстна енергия на Марс създава невероятна химия. Затова, когато тези два знака са близо, те нямат търпение да си съблекат дрехите. Почти сигурно ще се сблъскат с това кой да доминира.

Лъв

Представителите и на двете зодии са устремени и общителни. Бъдете сигурни, че Лъвът никога няма да пропусне да впечатли Овена със своята енергия и чар. В интимен план фактът, че този огнен знак може да бъде в крак с тях, също е добър стимул да се съберат заедно за страстно преживяване. Лъвът се радва на ласкателствата, така че ще се раздава още повече, ако бъде обсипан с тях. И Овенът, и Лъвът имат огнени, изискващи внимание личности, като и двамата ще искат да се докажат. Всичко казано дотук може да бъде фантастично. Много е важно обаче те първо да се уверят, че двамата могат да бъдат съвместими в леглото и да имат такива отношения, докато остават приятели. Ако това е така, те определено ще се наслаждават на компанията си.

Стрелец

Тези два знака са гаранция за спонтанен пожар и винаги са готови за приключение.  Преживяванията в леглото между Овен и Стрелец са изключително пълноценни. И двамата са отворени за нови преживявания, така че интимният им живот винаги ще бъде интересен. Освен това и двамата поемат риск, защото обичат адреналина. Така че да правят любов на публично място е почти нещо като даденост за тях, а не екстремно преживяване. Овните предпочитат спътници, които ги зареждат с енергия и не се страхуват да съобщават своите изисквания. Именно тук идва ролята на Стрелеца. Тези хора имат същата скорост като пожарните сигнали и са доста нетърпеливи.

Водолей

Те имат силна естествена химия и могат да се развихрят, защото са изключително съвместими в леглото.Тези два знака извеждат един на друг наяве по-смелите и скрити страни и са готови да опитат практически всичко веднъж. Като капак на всичко, те имат издръжливостта и енергията да работят с часове. Техните отговорности са прости. Овенът осигурява енергия и издръжливост на партньора си Водолей. Водолеят пък предоставя шантави идеи и разширява перспективите на своя Овен. Всичко, което желаят, е спешно, а любовните им взаимодействия са бързи и яростни. Овенът желае крайно господство над своя любим в спалнята. Техните интимни преживявания са невероятно страстни и животински.

Tagged , ,
на горе