съвет за 2.10.2022
Астрология

СЪВЕТ за 29.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 29.09.2022: Звездите ви съветват да стоите далеч от негативни хора и да не ги следвате. Слушайте сърцето си и ще направите правилният избор, понякога най-трудните решения се оказват и най-правилните.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Дневен хороскоп за 29 септември 2022

Любовен хороскоп за 29 септември 2022

Домашно кисело мляко – бързо, лесно и много, много полезно

ВСЕЛЕНСКА ВРЪЗКА между душите и телата

Астрологичният съвет за днес, 29.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 29.09.2022 зодия ОВЕН

Астролозите съветват да не се влияете от мнението на другите. Ако е възможно, опитайте се да не доказвате нищо на никого, просто действайте. Засега това е най-важното.

Съвет за 29.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Звездите препоръчват през този ден да направите всичко възможно, за да се откажете от хората, които са ви наранили. Има грешни приятелства, които не ни помагат по никакъв начин.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 29 септември 2022: Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на близките в този ден, това ще помогне за укрепване на отношенията и ще ви направи по-хармонични.

Съвет за 29.09.2022 зодия РАК

През този ден ще сте в доста добра форма и ще сте доста активни, така че не отлагайте важните неща. Звездите съветват да не мислите много за проблемите, просто решавайте всичко последователно и успехът няма да ви напусне.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Това не е най-добрият ден за обсъждане на важни въпроси с партньора в живота. Астролозите съветват да отложите тези дискусии за друг ден, защото рискувате да създадете хаос.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Промените, които направихте преди време, все още ви носят много ползи. Освен това, звездите ви съветват да запазите същото отношение, както преди. Тогава хубавите неща няма да спрат да ви се случват.

Съвет за 29.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Консултирайте се с близки. Бъдещето ви изглежда добре, но само ако наистина проявите голям интерес към него. Говорете с важен и авторитетен човек на тази тема.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Вземете си почивен ден и не мислете за нищо. Имате нужда от ден, в който да сте далеч от всички и да забравите за всички грижи и проблеми, които имате.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 29 септември 2022: Напоследък пренебрегвате себе си и сега се чувствате маловажни във всяко отношение. Астролозите препоръчват да бъдете по-нежни със себе си и да проявявате повече интерес към личността ви.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Денят не е най-подходящ за завършване на проекти. Звездите препоръчват да послушате сърцето си и да откриете проблема, който ви притеснява.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Звездите препоръчват да отделите време на партньора си в живота, защото той, може би, преминава през не особено благоприятен период.

РИБИ, вашият съвет за днес

Знаете много добре, че сте добър човек, не е нужно да го доказвате всеки път. Опитайте се да бъдете по-внимателни към себе си, защото рискувате да изразходвате цялата си енергия за другите. Запомнете: Трябва да си здрав и силен, за да можеш да помагаш на другите.

Tagged , , , , , , , ,
на горе