съвет за 18.09.2022
Астрология

СЪВЕТ за 17.09.2022 към всяка зодия

Съвет за 17.09.2022: Това е денят, в който трябва да се съсредоточите върху овладяването на емоциите. Имате нужда от стабилност и максимална концентрация.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)

ЛЮБОВЕН хороскоп за 17 септември 2022 (събота)

Астрологичният съвет за днес, 17.09.2022, ще ви помогне да преодолеете трудните моменти и да обърнете внимание на основното.

Съвет за 17.09.2022 зодия ОВЕН

Ако почувствате интерес отвън, бъдете откровени. Инициативността ще завърти колелото на съдбата във ваша полза.

Съвет за 17.09.2022 за зодия ТЕЛЕЦ

Ако излезете извън обичайната рамка, можете да се доближите до реализацията на вашето съкровено желание. Изразете това, което е в сърцето ви.

БЛИЗНАЦИ

Съвет за зодия Близнаци, 17 септември 2022: Ако наистина сте готови да направите крачка напред, тогава във всеки един момент може да възникне ситуация, която ще тества силата ви. Вие сте готови да се промените.

Съвет за 17.09.2022 зодия РАК

Ако се чувствате, сякаш Вселената ви тества за издръжливост, превърнете раните си в опит и се докажете като непобедим рицар. Устойчивостта може да обърне най-трудните ситуации във ваша полза.

ЛЪВОВЕ, вашият съвет за днес е:

Настроени сте да поемате рискове и да правите неща, за които преди не ви е достигала смелост. Това е наистина подходящият момент да се впуснете в неизвестното и да откриете себе си. Пригответе се да поемете напред.

Съветът на астролога за зодия ДЕВА

Всичко зависи от това как се възприемате. Откривайки скритите дарове на душата, вие ще станете сила, с която трябва да се съобразявате.  Решете проблемите в зародиш.

Съвет за 17.09.2022 зодия ВЕЗНИ

Вие цените всичко във връзката си. Не забравяйте да изразите любовта си. Тя е като цветята, понякога трябва да се полива. Изразете чувствата си с думи.

Съвет за днес за зодия СКОРПИОН                  

Вие сте и огън, и вода. Звездите ви призовават да обедините многото противоречия. Приемете се такива, каквито сте.

СТРЕЛЕЦ

Съвет за зодия Стрелец, 17 септември 2022: Сега не е моментът да оставите страховете да ви завладеят. Сега е моментът да повярвате в любовта, която сте показали. Животът не може да бъде поправен в гаранция.

Днешният съвет за зодия КОЗИРОГ

Вселената не винаги дава втори шанс. Така че, когато това се случи, трябва да се съберете и да действате. Навлизате в период на подем. Време е да се сбогувате с миналото.

Съвет за зодия ВОДОЛЕЙ

Звездите ви призовават да се откажете от любовта, която е изгорила сърцето ви до основи. Пуснете този човек с разбиране и благодарност. Вашата любов ви очаква напред.

РИБИ, вашият съвет за днес

Вашата решителност да спечелите ще ви направи магнит за чудеса. Но не само положителното може да бъде уловено като светкавица. Създайте си безопасно пространство около себе си.

Tagged , , , , , , , ,
на горе