астрологичен съвет

Съвет за 11.02.2024 към всяка зодия

Съвет за 11.02.2024 към всяка зодия: Днес, помислете за себе си и си доставете  дребни, но любими удоволствия, но и Благодарете…и на онези хора…Не важно кой те е предал, а кой е останал до теб! Не важно кой те е гледал как падаш, а кой се опита да те хване, дори и да не е успял! Не е важно, когато успееш, кой те поздравява за този успех, а кой е бил до теб и те подкрепял докато го постигаш. Не е важно, когато си тъжен, кой ще те пита: „защо?“, а кой знае отговора само докато те види или чуе гласа ти. Не важно кой ти се усмихва, когато те види усмихнат, а кой разбира какво се крие зад твоята усмивка! Не важно кой е бил във миналото ти, важно е кой е с теб в настоящето и кой иска да бъде до теб в бъдещето!Не е важно колко приятели имаш, важно е колко от тях са истински!

Отглеждане на зеленчукови култури: Броколи

Дневен хороскоп за 11.02.2024 – неделя

Седмичен хороскоп за 12-18 февруари 2024

Новолунието във Водолей променя всичко! Какво очаква всички зодии

 

Ето какъв е вашият Съвет за 11.02.2024 за всяка зодия:

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, вашият Съвет за 11.02.2024, Обръщай лицето си винаги по посока на слънцето и сенките ще останат зад гърба ти.Целият свят прави път на този, който знае къде отива…със същата вряща вода, с която омекват картофите, се втвърдяват яйцата. Много по-важно е какви сме отвътре и как реагираме на обстоятелствата, отколкото какви са те.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, вашият Съвет за 11.02.2024, От миналото трябва да вземете огъня, а не пепелта.Не позволявайте душата ви да изстине… Завивайте я с мечти.Този, който е уверен в собствената си светлина, не се притеснява от блясъка на другите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, вашият Съвет за 11.02.2024, Не можеш да залепиш крила на гъсеницата и да я накараш да лети като пеперуда. Тя трябва да се промени отвътре. Всичко е преходно в този свят, но това, което докосне сърцето ни, остава с нас завинаги…Понякога всичко, което ни трябва е грешен завой в правилната посока.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, вашият Съвет за 11.02.2024, Не мислете прекалено много за проблема..въображението обикновено носи повече страдания, отколкото действителността.Понякога съдбата разрушата твоите планове, защото знае, че тези планове ще разрушат теб. Най-голямата смелост е да бъдеш себе си. Несъвършен. Оригинален. Уникален!

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, вашият Съвет за 11.02.2024, Времето е вашата валута. Вие я харчите. Не оставяйте другите да я харчат вместо вас.Запомни, никой няма да те потупа по рамото и да ти каже “Благодаря, че пренебрегна себе си, за да бъда аз щастлив”!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, вашият Съвет за 11.02.2024, В живота на човек има два важни момента. Да издебнеш момента и да не изпуснеш момента.Настоящите обстоятелства не определят мястото, до което можете да стигнете. Те определят от къде да започнете.Малките решения трябва да се вземат с главата, а големите – със сърцето.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, вашият Съвет за 11.02.2024 ,Душата усеща това, което очите не могат да видят, а умът не може да разбере.Ако настойчиво желаеш нещо, ще принудиш съдбата да отстъпи! Всеки нов ден е като бял лист. От нас зависи дали ще го изпълним с красиви картини.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, вашият Съвет за 11.02.2024, Научи се да се огъваш – не да се чупиш!Понякога, преди да се случат прекрасни неща, те сполетяват трудности. Животът е игра. Не го приемай прекалено сериозно. Забавлявай се. Танцувай. Смей се. Отнасяй се към всичко със здравословна доза хумор.Истинският ви живот започва тогава, когато вашето щастие е по-важно от хорското мнение.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, Вашият Съвет за 11.02.2024, Най-безнадеждното нещо е да убеждаваш хората в нещо. Всеки трябва да стига до своята истина сам, за да повярва в нея.Хората си мислят, че характерът им зависи от датата на раждане, зодията, цвета на очите и името, но съвсем забравят за възпитанието.Класа е, когато имаш много да кажеш, но избираш да замълчиш пред глупостта.

 

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, вашият Съвет за 11.02.2024, Никога не отмъщавайте на подлите хора. Просто станете щастливи и успешни – те това няма да могат да го преживеят.Пълният житен клас свежда глава. Празният я вири.. И с хората е така…

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, вашият Съвет за 11.02.2024, Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко.Когато някой ти каже: „Това е невъзможно“. Не забравяй, че той говори за собствените си възможности, не за твоите!Не трябва да се съжалява за нищо в този живот! Случило се е – направете си изводите и продължете напред.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, вашият Съвет за 11.02.2024, Животът никога не става по-лесен. Просто ти ставаш по-силен!Има моменти в живота, които хората трябва да знаят да не изпускат. Балоните са проектирани, за да учат малките деца на това.Хората правят живота толкова интересен. Знаете ли, че във вселена, изпълнена с толкова чудеса, те са успели да изобретят скуката.

Последни новини
Астрология

Съвет за 11.02.2024 към всяка зодия

на горе