Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!
Партньорски статии

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Едно от общите неща между всички нас е това, че е нужно да се храним. Така сме създадени, че не можем да бъдем живи без храна. Тя е нужна на тялото ни като източник на микро и макроелементи на органите за да работят /ами, като горивото на колите ни/.

С макроелементите в днешно време сме суперзадоволени, такова изобилие на храна никога в човешката история не е имало.Но какво съдържа!

Организмът ни се нуждае от невидимите витамини, минерали, антиоксиданти,ензими, аминокиселини.т.е микроелементи.

За да могат органите ни да ни служат, да се изчистват от токсини и мъртви клетки и да произвеждат нови клетки, за да работят стомашно-чревния тракт, нервната система,мозъка, паметта, концентрацията, да имаме енергия и издържливост… А те се съдържат в храната, Бог ги е вложил в плодовете на Земята. Отделно не съществуват. Това, с което се храним е напълно и само наша отговорност.

За радост все повече хора го осъзнават, знаем колко обеднели и отровени са почвите, водата и въздуха ни. С това идва и разбирането, че е необходимо да се дохранваме на клетъчно ниво.

Затова са ни нужни суперхрани , добавки и знанието, че е добре да са натурални и чисти. Много често хората бъркат Суперхраните и Хранителните добавки. Разликата е, че Суперхраните съдържат в малък обем голямо количество хранителни вещества, лесно усвоими и без да натоварват храносмилателните органи , осигуряват храна на клетките почти директно, затова ги наричаме и клетъчна храна.

Подобряват здравето ни чрез първоначална детоксикация, при което се включва самооздравителния механизъм на тялото.

Това действа благотворно за работата на нервната, хормонална, имунна система. Суперхраните могат да се ползват от ранна детска възраст до дълбока старост! Хранителните добавки са насочени към функциите на определени органи и системи. Те могат да се приемат за определен период от време, както и билките. Затова е нужно внимание и компетентност при приемане на хранителните добавки.

Суперхраните са базата за добро здраве, а хранителните добавки надграждат.

Надявам се, мили приятели, да съм ви полезна и когато зареждате колата си с качествено гориво за да ви служи дълго и вярно, сетете се и за вътрешния си двигател. Той е по-важният и заслужава добра храна, грижа и внимание! Според учените, потенциалът на тялото ни е над 100 години, нека сме здрави и се радваме на прекрасния, подарен ни от Бога Живот!

С много обич и уважение, Гена!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе