Стилът в леглото на всяка от 12-те зодии
Астрология Любов и партньорство

Стилът в леглото на всяка от 12-те зодии

Стилът в леглото на всеки човек е различен, макар често хората да не се замислят за това. Той донякъде се корени и в неговата зодия. Всички сме чували кои зодиакални знаци да избягваме, когато излизаме на срещи. Но замисляли ли сте се как вашата зодия може да повлияе на интимния ви живот?

По-долу ще намерите подробности за това как вашата зодия ви влияе между чаршафите и кои признаци да търсите, когато търсите този специален партньор.

100 красавици от цял свят се събират в НДК за „Мисис Вселена“

Джони Деп отново става капитан Джак Спароу

Ето и какъв е стилът в леглото на всяка зодия:

 

Овен (21 март – 19 април)

Овните са агресивни и напористи. Следователно те се наслаждават на преследването на своя партньор. Тези хора се фокусират повече върху незабавното удовлетворение и обичат предизвикателствата в спалнята.

Най-добро съвпадение в леглото: Близнаци

Телец (20 април – 20 май)

Телците са чувствени и жадуват за докосване и възбуда повече от самият полов акт. Това означава, че ароматите, звуците и усещането за интимност са по-важни за тях от големия финал. Това е стилът в леглото, който ги отличава от другите.

Най-добро съвпадение в леглото: Скорпион

Близнаци (21 май – 21 юни)

Близнаците имат открит и непринуден характер, което означава, че обичат да експериментират. Те винаги сте готови да опитват нови неща, включително да хвърлят задръжките с партньора си на неочаквани места.

Най-добро съвпадение в леглото: Овен

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците са страстни, креативни и чувствено. Но тяхната постоянно променяща се природа означава, че трябва бъде положено усилие, за да бъдат спечелени. Те искат да бъдат ухажвани, преди да могат пристъпят към каквото и да е занимание в спалнята.

Най-добро съвпадение в леглото: Козирог

стилът в леглото

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете са нетърпеливи да угодят на половинката си, което означава, че обичат да получавате положителни отзиви и признателност в спалнята. Те имат постоянно желание за интимност, като такъв е стилът в леглото на тази зодия.

Най-добро съвпадение в леглото: Везни

Дева (23 август – 22 септември)

Въпреки името, стилът в леглото на Девите е всичко друго, но не и целомъдрен. Родените под този знак могат да бъдат предизвикателни и чувствени повече, отколкото си представяте. Тяхното внимание към детайла е нещо, което всеки партньор би оценил.

Най-добро съвпадение в леглото: Риби

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са артистични и се смятат за една от по-изисканите зодии. Това означава, че имат нужда романтичните им срещи да бъдат изпълнени с драматични екстри като музика и свещи, преди да преминат към спалнята.

Най-добро съвпадение в леглото: Лъв

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите са силно интимна зодия с репутация на страстни и похотливи личности. Техните силни емоции също означават, че в съчетание с тази чувственост имат проблеми с управлението на желанията си.

Най-добро съвпадение в леглото: Телец

стилът в леглото

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците са авантюристични търсачи на силни усещания с кратък период на внимание. Те имат нужда от някой, който постоянно да ги държи нащрек в спалнята. Рутината не действа добре на този знак, защото това не е стилът в леглото, който той харесва.

Най-добро съвпадение в леглото: Водолей

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са изключително интимни и чувствени, а тяхната сериозна страна означава, че стилът в леглото винаги се отличава със страст и интензивност. Освен това обичате да бъдете ухажвани и съблазнявани.

Най-добро съвпадение в леглото: Рак

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите са податливи на внушения и с тяхната необуздана природа идва отвореността към нови идеи в спалнята.

Най-добро съвпадение в леглото: Стрелец

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите имат богато въображение и стилът в леглото на този знак също се влияе от това тяхно качество. Тези хора се разбират добре с другите и обичат да се фокусират повече върху удоволствията на половинката си, а не върху своите собствени. Това ги прави вълнуващ и отдаден партньор, с когото е приятно изживяване да бъдете в спалнята.

Най-добро съвпадение в леглото: Дева

Вижте още:

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе