Според зодията: Най-вредните съпруги сред зодиакалните знаци

Най-вредните съпруги сред зодиакалните знаци
Астрология

Според зодията: Най-вредните съпруги сред зодиакалните знаци

Всяка жена е загадка, гласи народната мъдрост. Нека да разгледаме обаче класацията на астролозите за най-вредните съпруги сред зодиакалните знаци. Разбира се, не взимайте всичко твърде сериозно, все пак става дума за забавление. Но нека все пак видим:

1-во място – жената Лъв

Най-вредната жена според астролозите е Лъвицата. Тя е царствена, арогантна и през цялото време очаква нещо от партньора си. Тя няма да изисква открито, но ви съветваме да се постараете да задоволите капризите й. Такава жена очаква много внимание от мъжа и няма да е излишно да се научите да четете мисли. Убедена е, че един мъж трябва да може да я разбере само с поглед. За щастие астролозите знаят от какво се нуждае една лъвица, за да ви улеснят във връзката с нея – много внимание, грижи, възхищение, подаръци и комплименти. Ако можете да й ги дадете, тогава тя ще е по-милостива към вас.

2 място – жената Скорпион

Да живееш с жена Скорпион означава да я обичаш много. Но дори и в този случай тя ще тормози партньора си с упреци, саркастично отношение и честа смяна на настроението. За всичко е виновен нейният остър ум. А ако добавим и коварство, ревност, студенина, капризи и докачливост, получаваме един „експлозивен“ коктейл. Нашият съвет е да бъдете добри с жената Скорпион. Само тогава връзката ви ще върви по вода.

3 място – жената Рак

Тя е едно много грижовно, романтично, мечтателно, чувствено момиче, което е толкова фокусирано върху обекта на своите чувства, че не му дава покой. Но ако й кажете, че имате нужда от малко повече пространство, тя ще се обиди, ще се затвори в себе си и ще помисли как да ви отмъсти. И в крайна сметка ще измисли. Така че, ако не искате да живеете в страх, обичайте жената Рак с всички сили, дори и ако силите ви са на привършване. От друга страна, жената Рак много цени семейството си и отлична домакиня, прекрасна майка и съпруга. Така че, животът с нея си има и положителните страни.

4-то място – жената Дева

Девата е философски настроена по отношение на живота, а също така и по отношение на брака. Домакинство, отговорност, грижа – тя винаги се е погрижила да има вкусна храна, изгладени ризи, уютен дом. Но всичко това не компенсира нейния инат. Дори да я обградите с много любов, бъдете нащрек, че тя много обича да поучава и се сърди, когато игнорирате съветите й. Девата е и голяма критикарка, като се „упражнява“ главно върху любимия си мъж. Как да се оправи човек с такава жена? Бъдете тихи и търпеливи. Не спорете с Девата, никога няма да излезете победител!

5 място – Жената Близнаци

Ярко, ефирно, забавно и леко се живее с тази дама. Дори някои биха казали, че мястото й изобщо не е в тази класация. Но грешат. Нейната непредсказуемост и любов към интригите са безкрайно вредни за брака. Такава дама обича да клюкарства и да манипулира хората около себе си. Дори да сте с нея отдавна, пак не можете да предположите какво ще й хрумне днес, утре или вдругиден Жената Близнаци е пълна с изненади и постоянно проявява капризите си. Просто свиквайте, няма как да се противопоставите на това.

6-то място – жената Овен

Жената Овен явно не е беззащитно малко агънце. Да се ​​ожениш за нея е като да танцуваш върху жарава. Тя ще изпита вашето търпение, настоявайки да й свалите звездите от небето, а когато паднат в краката й, ще се нацупи и ще каже: „Не исках точно това“. Всичко, което един мъж може да направи за такава жена, е или да избяга, или да бъде твърд като скала и да я респектира още от самото начало на връзката. Разглезите ли я, тежко ви и горко.

Tagged , ,
на горе