Открийте истинските причини защо той не се извинява след скандал - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Открийте истинските причини защо той не се извинява след скандал

Открийте истинските причини защо той не се извинява след скандал
Любов и партньорство

Открийте истинските причини защо той не се извинява след скандал

Повечето връзки може да стигнат до допустим брой скандали и разногласия. Това се случва,  въпреки че партньорите имат отворена линия на комуникация и споделят проблемите си. Въпреки че ежедневното каране със съпруга може да е причина за безпокойство, редки или случайни разногласия са съвсем нормални. Независимо от това, в процеса на сдобряване единият или двамата партньори обикновено се извиняват. Това може да бъде подсказка за няколко неща, които се случват между вас. Особено при мъжа извинението може да бъде прието като признак на слабост. Така че ако той изрече тези думи, след това може да се почувства слаб и засрамен. Егото при някои мъже е толкова голямо, че те с половин уста биха казали, че не са прави за след скандал. Но не биха изрекли думата „извинявай“, защото това би ги накарало да се почувстват уязвими.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето няколко причини, които могат да обяснят подобно поведение след скандал от страна на вашата половинка:

Той има голямо его, което му пречи да бъде уязвим

Някои хора се колебаят да покажат уязвимост, когато са във връзка. Без значение колко близки сте с партньора си, той може да се притеснява да изглежда слаб и уязвим. Това може да се дължи на егото му, а това е нещо, което няма как да бъде пренебрегнато в повечето случаи. Някои хора се чувстват твърде горди, за да се извинят. Те просто отказват да молят партньорите си за прошка след скандал. Това е тревожна черта на характера, която може да се разглежда като червен флаг в една връзка. Няма нищо лошо да показвате гордостта си в други моменти и с други хора. Когато обаче сте до половинката си, то място за его тогава няма. Трябва да се погрижите да оставите вашата гордост настрана, защото това може да донесе проблеми.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Предпочита да поправи действията си, вместо просто да съжалява

Има хора, които не вярват в писането на извинителни писма или да ви кажат колко съжаляват, че са наранили чувствата ви. Може да предпочетат да ви покажат колко се разкайват с действията си, за да поправят ситуацията. Така че трябва да му дадете шанс да се извини по начина, по който намери за добре. Тези хора не разчитат на празни приказки. Тук не става въпрос за его, а за желанието на вашата половинка да се поправи с действия след скандал. Тук той трябва да получи вашата подкрепа. Не всеки би се наел с отговорността да елиминира грешката си, като намери правилното решение.

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Той предпочита да ви обвини за спора

Една от причините, поради които може да отказва да се извини след скандал, може да е, че смята, че не е направил нищо лошо. Трябва да разберете дали той продължава да ви обвинява за спора. В случай, че това е ваша грешка, трябва любезно да приемете поражението. Но ако вашият партньор ви обвинява за собствените си пропуски, може да отрича ​​собствената си глупост.

Трябва да потърсите помощта и подкрепата на близките си в такива случаи. Следващата стъпка е да избягвате да оставате с партньор, който предпочита да ви обвинява, вместо да поема отговорност за поведението си. Тук може да говорим и за липса на правилна оценка на ситуацията. Мисленето му до такава степен е променено в негативен план, че той смята очевидните грешки за правилни действия в ситуацията.

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица