4 зодии, които се откъсват от социалните мрежи след раздяла

4 зодии, които се откъсват от социалните мрежи след раздяла
Астрология Любов и партньорство

4 зодии, които се откъсват от социалните мрежи след раздяла

След раздяла човек може да се чувства съсипан. Това е напълно разбираемо, защото изведнъж светът, в който е живял до този момент, тотално се разбива и той трябва да започне отначало.

Когато раздялата е наскоро, гледането на снимки или новини за бившия партньор може да бъде емоционално разстройващо. Въпреки това за някои хора преминаването към дигитална детоксикация може да им помогне да избегнат тези фактори и да им даде пространство за изцеление.

Някои зодии се фокусират върху грижата за себе си и дават приоритет на психичното си здраве. Това им позволява да се изключат от социалните медии и технологиите и вместо това да се съсредоточат върху дейности, които ги карат да се чувстват добре, като например упражнения, медитация или прекарване на време с приятели и семейство.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Социалните мрежи могат да са много потискащи след раздяла.

Освен новините за доскорошния ви партньор често ще попадате на любовните истории на вашите близки. Снимките им, където са влюбени, могат да ви карат да плачете неутешимо и да си мислите каква грешка сте направили. Истината е, че не е нужно вината да е във вас и не трябва да се измъчвате излишно.

Вижте тези 4 зодиакални знака, които са склонни да спрат активността си в социалните мрежи след раздяла:

Рак

рак - след раздяла

Ракът е домошар, който разчита на близките си да го успокоят след раздяла. Тези хора се посвещават на връзките си и след раздяла единствените, към които могат да се обърнат за психическо разсейване, са в техния доверен кръг. Те биха предпочели да си починат от социалните медии и да прекарат известно време със семейството и приятелите си, отколкото да се фиксират върху миналото и да се ровят в мрежата.

Хубаво е тези хора да предприемат някое хубаво пътуване след раздяла, за да преосмислят какво да направят с живота си от този момент нататък.

Скорпион

скорпион - след раздяла

Скорпионите са предпазливи хора. Те искат да запазят чувствата си в тайна и ненавиждат идеята да ги излагат онлайн. Те също така не обичат да обръщат прекалено много внимание на бившия си след раздяла, като го преследват и следят местонахождението му.

Вместо да останат обвързани с миналото си, те предпочитат да блокират бившия си от всички свои акаунти и да продължат живота си. Това е най-доброто решение, което може да бъде взето, защото представителите на тази зодия най-бързо умеят да се възстановяват след раздяла.

Стрелец

стрелец - след раздяла

Стрелците предпочитат да се наслаждават на момента точно там, където се намират. Те не са от тези, които измъчват емоциите си, четейки стари съобщения, които все още са в телефона им, или снимки на бившия им в след раздялата.

Те предпочитат да си направят дигитална детоксикация. Ще използват възможността да открият нови приключения и да се впуснат в нови пътешествия, за да изследват и да се сблъскат с уникални неща. Това е техният начин да се справят след раздяла. Имат нужда и от своите приятели, с които да споделят тези емоции.

Риби

риби - след раздяла

Рибите имат склонност да живеят във въображението си. Те обичат да мечтаят и имат положителен поглед към бъдещето. Не им харесва идеята да изгубят потенциала му, като живеят в миналото и разрушават настоящето. Вместо да обсебват живота на бившия си в социалните мрежи, Рибите са склонни да се насочат към социални дейности или каузи, в които могат да променят живота на някой друг, за да се разсеят и да преминат през трудните моменти. Тези хора обичат да общуват с хората и да имат мнение по различни въпроси.

Извършването на дигитална детоксикация може да звучи като още една дейност, с която да преодолеете миналото си. И все пак тя е наистина ефективна. След раздяла преминаването към пауза от социалните мрежи може да бъде полезен метод за хората да поставят благосъстоянието си на първо място, да дадат приоритет на възстановяването си и да продължат напред.

Вижте още:

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе