Изненадващо зрели неща, които да кажеш, когато той скъса с теб

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, когато той скъса с теб
Любов и партньорство Психология

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, когато той скъса с теб

Влюбването може да бъде едно от най-красивите преживявания в живота, но не и някой да скъса с теб. Да, наистина раздялата може да бъде брутална и опустошителна за единия или и за двамата партньори.

Когато започвате дадена връзка, трябва и двамата да го искате. Иначе няма как да стане, ако само единият изпитва чувства към другия. Слагането на край на отношенията обаче може да бъде едностранен процес. Каквито и да са причините за това решение, то може да бъде взето и само от единия. Не е никак справедливо, нали? Именно това обаче е начинът, по който функционират връзките и няма какво да направим.

Вероятно вие също сте слагали край на дадени отношения и също не ви е било леко. Но ако вие се окажете този, който е бил изоставен от партньора си, това много боли.

В отчаянието и болката си всеки казва неща, които не мисли и така наранява другия. Вместо това, може да направите стъпка назад и да се опитате да контролирате емоциите си, въпреки тежкия момент.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание 

Ето и някои зрели неща, които може да кажеш, ако той реши да скъса с теб:

Когато не го очакваш, но го приемаш

Това е доста разстройващо за мен, но уважавам решението ти да се разделим.

Когато не искаш да останете приятели

Радвам се за всички хубави спомени от времената, които прекарахме заедно. Надявам се, че имаш страхотно бъдеще и ти пожелавам всичко най-добро.

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Когато се сбогуваш с токсична любов

Имахме доста спорове и се радвам, че слагащ край на нещата, преди те да са се влошили. В крайна сметка спокойствието е от решаващо значение за доброто психично здраве и на двамата.

За прекратяване на служебния романс

Знам, че напоследък невинаги сме постигнали съгласие по нещата. Надявам се обаче, че можем да продължим да работим заедно приятелски.

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

Когато искаш втори шанс

Разбирам причините за решението ти, защото напоследък се караме. Но аз много държа на теб и мисля, че можем да бъдем добре заедно. Може би можем да обсъдим това отново, след като имаме няколко дни да обмислим нещата?

Когато ти също се радваш, че той скъса с теб

От известно време бяхме в задънена улица в тази връзка и не виждах как може да продължим. Ще излъжа, ако кажа, че не се радвам, че повдигна тази тема. Аз също мисля за това от известно време, но се притеснявах за реакцията ти.

Взаимната раздяла

Желая ти успех и бих искала да останем приятели. Дори и след време двамата да излизаме с други хора, ще се радвам да запазим добрите си отношения.

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Когато е била дългосрочна връзка

Това е твърде внезапно, за да мога да го приема. Можете ли да ми дадеш няколко дни да осмисля станалото, преди да обсъдим това отново?

Несъмнено последният случай е най-труден. Когато сте били с някого заедно от дълго време, едва ли ти минава през ума, че той ще реши да скъса с теб. Вероятно обаче и заради това има причини. Затова, преди да захвърлите с лекота дългогодишни отношения, опитайте се да видите дали не може да оправите нещата. Понякога решението е по-просто, отколкото предполагате.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе