Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер
Любов и партньорство

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

Да имаш характер е много важно черта, която трябва да притежава всяка жена. Без съмнение това ни помага да преминаваме през трудностите много по-лесно и да осъществяваме всяка наша поставена цел или мечта. Всъщност жените с характер превръщат своите мечти в цели и предпочитат да действат, а не да мечтаят. Те не разчитат на никого в този живот освен на самите тях.

Силната жена знае какво иска и още повече – тя знае как да го получи, защото такива жени имат характер. О, да, те са изпълнени със страхове и съмнения, но никога не биха допуснали това да им попречи в живота.

Ето как да се превърнеш в жена с характер, за да срещнеш правилния човек 

Бъди наясно какво искаш без никакви съмнения

Трябва да си наясно с това какво искаш.  Не мечтай безпределно просто за романтика, а се запитай как изглежда за теб романтичната връзка. За теб означава партньорът ти да е романтичен и още повече, какви качества би искала да притежава той. Отдели малко време, за да помислиш наистина за отговора и да изясниш приоритетите си. Не забравяй, че ти самата решаваш на какво да отдадеш значение в една връзка.

Важно е обаче също да не насилваш нещата. Не знаеш как ще се случат нещата, просто трябва да знаеш как да се държиш, за да тръгне любовният ти живот. Бъди наясно със своите граници, желания и очаквания.

Обичай себе си първо

Отнасяй се със себе си така, както искаш да се отнасят към теб. Научи се да се уважаваш и знай стойността си. Това позволява на Вселената да го усети и да ти изпрати такива хора, подобни на теб самата. И така, как може да преодолееш тази несигурност, която ти пречи да обичаш себе си? Най-ефективният начин е да се възползваш от силата, която имаш, но ти изобщо не подозираш за нея.

Виждаш ли, всички ние имаме невероятно много сила и потенциал в себе си, но повечето от нас никога не се докосват до тях. Затънали сме в неувереност и ограничаващи вярвания. Спираме да правим това, което ни носи истинско щастие. В момента, в който повярваш в себе си и започнеш да се цениш повече и да имаш малко повече самочувствие и увереност, ще се почувстваш много по-добре. И точно тогава нещата ще започнат да ти се получават. Ти можеш, но от теб зависи.

Визуализирай мечтания си партньор

Това е широко известна практика, която работи доказано. Използвай силата на въображението си, за да мислиш за човека, когото искаш в живота си. Настани се удобно, пусни си подходящата музика, която да те отпусне. Дори може да добавиш и няколко свещи, ако имаш нужда от тях.

Отново, бъди конкретна. Представи си какъв е неговият любовен език, начинът, по който ще говори с теб и динамиката помежду ви. Какво искаш в една здрава връзка? Това ти позволява да научиш за себе си и за партньора, който искаш в живота си. Това упражнение също е полезно, за да знаеш кои са някои от ограничаващите вярвания, които имаш около романтичните връзки, и как да ги преодолееш.

Мечтай без никакъв страх

Може би се страхуваш да поискате от Вселената някой с пари или определен статус. Не се ограничавай, достатъчно е трудно да пожелаеш някого, когото искаш. Вместо това си задавай въпроси.

Как ще се подобри животът ти с него?

Искаш ли да изглежда по определен начин? Как и защо?

Как се развива идеалната ви връзка?

Как те кара да се чувстваш?

На какво се радва?

Може да запишеш отговорите си. Знай, че няма граници за проява на идеалния партньор. Бъди възможно най-конкретна, така че Вселената да знае точно кой отговаря на описанието. Знаейки какво искаш, ти гарантира, че ще разбереш, когато го видиш. Това е важна част от проявлението. Сега, след като си помислила за всичко, е време да продължиш.

Опитай някои нови неща

Вселената изпраща знаци на тези, които желаят да слушат. Така че, сега, когато визуализираш идеалния си човек, действай съответно. Не пренебрегвай знаците. Не се страхувайте да опитваш нови неща, за да работи Вселената. Създай нови приятелства и се забавлявай. Бъди себе си. Твоят идеален партньор ще те намери. Преди всичко, не се примирявай, ако някой не отговаря на твоите идеали. Изясняването на твоите очаквания е ключът към това да знаеш точно кого искаш в живота си.

 

 

Tagged , , , , , , ,
на горе