седмичен хороскоп 12 - 18 септември 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември 2022: Първата половина на тази седмица не е лоша за делова активност. Сега ще почувствате прилив на енергия и жизненост, ще можете по-активно да изразявате своята позиция по различни въпроси и активно да отстоявате мнението си. През първата половина на тази седмица се засилва желанието за спорове, но повечето от тях ще се окажат градивни. Но в личните отношения най-вероятно ще има период на охлаждане. Сега можете да погледнете много критично към половинката си, което няма да има много положителен ефект върху вашия съюз. През втората половина на седмицата оптимизмът ще се повиши, ще можете да видите нови перспективи. Очакванията ви обаче ще се основават само на най-успешния сценарий за развитие на ситуациите, което е изключително рядко в живота.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Изобилие от ЩАСТИЕ през седмицата 12-18 септември за 5 зодии

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

Щастие и силни емоции през есента за 3 зодии

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Съдба! Нищо не мога да направя! Защо е важно да се разграничим от демотивиращата фраза?

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Изберете вълшебен часовник и разберете какво ще се промени за вас тази есен

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември зодия Овен

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Тази седмица, 12  – 18 септември, Овните ще имат повече контакти тази седмица, но много от тях ще бъдат доста интензивни. Нараства интересът към информацията, пътуванията, образованието. Но бъдете готови за факта, че нищо няма да ви е лесно. Например, ако трябва да намерите необходимата информация, ще трябва да положите много усилия. И ако трябва да се запознаете с човек, чиято помощ ще определи изхода на вашите дела, тогава срещата може или да се провали поради обстоятелства извън вашия контрол, или изобщо няма да върви по начина, по който сте искали. Ако обстоятелствата не ви движат, се препоръчва да отложите изучаването на всеки образователен материал до по-добри времена.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември зодия Телец

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

През първата половина на седмицата ще бъдете увлечени по екстремните спортове. Това ще се усети в поведението ви, което ще стане по-приключенско и непредсказуемо. Характерно е, че точно в този момент се засилва вашата интимност, а може би и желанието ви да предприемете по-смели действия, за да удовлетворите инстинктивните си нужди. Междувременно звездите се съветват да бъдете внимателни и да не се увличате от прекомерно рискови действия.

Тази седмица може да бъде свързана с висок процент на недоразумения. Не забравяйте за мерките за лична безопасност. Това важи и за финансовите въпроси. Ако бъдете помолени да дадете пари назаем, дайте ги за кратък период от време. Втората половина на седмицата може да ви доведе до романтична връзка с човек с по-висок социален статус.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември Близнаци

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Седмицата, която се развива за Близнаците, е много двусмислена. Понеделник или вторник е много добър момент за уреждане на най-спорните въпроси в брачните отношения. Ще се окаже, че ще намерите подход дори към най-безкомпромисния партньор. Опитайте се да дадете разумни аргументи, не трябва да оказвате натиск върху емоциите, това е безполезно.

Средата на седмицата може да бъде най-напрегнатият период. Тези дни е вероятно вашите желания да влязат в противоречие с преобладаващите обстоятелства. По-добре е да изчакате ден-два и след това да се опитате отново да се върнете към нерешените проблеми. В края на седмицата отделете повече време за почивка в уединена среда и се опитайте да влезете в хармония със себе си.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември зодия Рак

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Тази седмица Раците ще наблюдават трансформацията на връзката с близък човек. Астрологичната ситуация не изключва два сценария. Бившият опонент ще ви предложи да седнете на масата за преговори и в този случай трябва активно да използвате този момент. Във втория вариант ще разберете, че в светлината на последните събития връзката е напълно изчерпана.

Енергийните ресурси на представителите на вашата зодия през втората половина на седмицата ще бъдат доста високи. Не се страхувайте от умората, ако се заемете с предизвикателен домашен проект или се заемете с физическа тренировка. Вашето благосъстояние ще стане още по-силно, ако се предпазите от всички външни негативни влияния. Спокойствието и хармонията са най-добрата защита срещу стреса.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември зодия Лъв

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Тази седмица, 12 септември – 18 септември, Лъвовете най-вероятно няма да успеят напълно да избегнат негодуванието на околните. Не се опитвайте да поставяте етикети на другите. Този, чиито думи ви нараняват, може да ви предостави ценна услуга за кратко време. Бъдете философски мъдри и човечни. Хороскопът препоръчва да избягвате радикализма буквално във всичко: в областта на общуването, в областта на чувствата, решаването на финансови или битови проблеми.

Втората половина на седмицата ще бъде изпълнена с обнадеждаващи новини и приятни моменти. Може би техният мащаб няма да задоволи напълно вашите амбиции. Основното е, че по този начин ще бъде положена първата тухла в основата на потенциалните победи. В края на седмицата проявете малко повече такт към онези, които сте готови да наречете свои съюзници.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември зодия Дева

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Девата тази седмица ще се справи перфектно с всеки поет ангажимент и няма да намери препятствия по пътя си. Енергийното ниво на типичните представители на вашата зодия ще бъде доста високо. Разумно изразходвайте енергийният потенциал, като не забравяте за необходимата почивка.

Положителната динамика на седмицата ще се разпространи и в личният ви живот. Скъпи Деви, в много отношения щастието и хармонията на огнището зависи от вас. Не намирайте грешки в близките, оставете им правото да изразят мнението си. Свободните представители ще бъдат очарователни и много привлекателни през тази седмица. Отлично предразположени и настроени за комуникация и нови запознанства.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември 2022 зодия Везни

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Тази седмица, 12 септември – 18 септември, ще подчертае социалният ви живот и уроците, които сте научили от отношенията си с приятели, семейство и колеги. В тези области могат да настъпят промени, но те ще бъдат добре дошли и радостни. Може да се сблъскате с пречки в опитите си да докажете истината на семейството си или на властимащите, но този период ще ви помогне да разрешите тези проблеми. Ще се научите, да се обичате и да се доверявате на себе си на по-дълбоко ниво, без значение какво. Позволете на тази любов да ви отвори за нова гледна точка към живота ви и да разберете, че винаги можете да се доверите на вътрешните си инстинкти. Бъдете внимателни, преди да подпишете нещо или да започнете нещо ново. Не се насилвайте да правите нищо.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември 2022 зодия Скорпион

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Тази седмица ще ви предостави възможност да преоцените предизвикателствата, пред които сте изправени, особено тези, свързани с вашата кариера, репутация и роля в обществото. Ще се почувствате фокусирани и решени да завършите започнатото и да постигнете нещо ново. Комуникацията с близките ще се подобри за вас и това е чудесно време да бъдете забелязани и чути, така че говорете, колкото искате. Проверете два пъти всичко, което трябва да подпишете, и обърнете внимание на детайлите. Ако забележите, че влизате в режим на самосъжаление, заемете се и се съсредоточете върху това, което е важно. Помолете за помощ приятелите си и приемете подкрепа от тези, на които имате доверие. Може би ще преосмислите как прекарвате дните си и какво правите, за да постигнете целта си.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември 2022 зодия Стрелец

седмичен хороскоп 12 - 18 септември 2022

Стрелци, за вас седмицата ще бъде невероятна. Ще ви бъдат предоставени много възможности да блеснете в работата, което от своя страна може да доведе до повишение. Ако сте необвързани, то тази седмица Венера ще ви помогне. Ще преминете към следващото ниво с партньора си и ще се забавлявате добре. Ще изпитате положителна промяна в чувствата си, светът никога преди не ви е изглеждал толкова красив и просто ще се наслаждавате на живота. Бъдете активни, спортувайте, пийте много вода и увеличете приема на плодове и зеленчуци. Вашето здраве ще бъде в добра форма. Вашето щастие и мир ще подобрят самочувствието ви.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември 2022 зодия Козирог

седмичен хороскоп 12 - 18 септември 2022

През първата половина на седмицата Козирозите трябва да си поставят конкретни цели и да предприемат практически стъпки за постигането им. Не се разсейвайте от външни въпроси и дреболии, продължете напред. Това е основното условие за успех. Тези, които не полагат никакви целенасочени усилия, ще живеят това време без ярки и запомнящи се събития. Може би основните промени ще бъдат свързани с вашата кариера. Но не само. Семейството ви ще има повече влияние върху вашите дела, особено баща ви.

Втората половина на седмицата най-вероятно ще насочи вниманието ви към спокойно и непретенциозно забавление. Малко вероятно е да искате да действате активно и да докажете нещо на някого. Много по-добре е, ако се опитате да разберете себе си, своите чувства, желания. Ако сте тайно влюбени, но не смеете да започнете връзка, тогава през този период можете да свършите психологическа работа, за да преодолеете срамежливостта

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември 2022 зодия Водолей

седмичен хороскоп 12 - 18 септември 2022

Правете това, което е в душата ви: именно в такива неща ще постигнете най-голям успех през предстоящите дни. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате, ще ви помогне да намерите подход към хора, от които зависи много. Не искате да следвате утъпкания път, опитайте се да намерите своя собствен път към целта и това със сигурност ще се получи. Може би ще трябва да се намесвате в делата на други хора или да коригирате грешките, направени от другите. Едва ли ще е приятно и интересно, но ще ви позволи да се срещате и сприятелявате с много необичайни хора.

Седмичен хороскоп 12 – 18 септември 2022 зодия Риби

седмичен хороскоп 12 - 18 септември 2022

Рибите в понеделник трябва да бъдат по-толерантни към близките. Ако сте в романтична връзка, не трябва да изисквате всичко, което искате от партньора, независимо от неговите желания. Това важи особено за интимната страна на съюза. Вторник и сряда са дните, в които брачните отношения стават по-хармонични. По това време можете да повдигнете и обсъдите всякакви, дори най-спорните и остри въпроси и спокойно да намерите конструктивни решения. Добре е в тези дни да се заемете с съвместно планиране на бъдещето ви: например да мечтаете къде ще отидете с любимия човек следващия път на почивка. От четвъртък до неделя може да нарасне напрежението в семейството. Поради липсата на съгласие и нежеланието на членовете на семейството да правят компромиси, е малко вероятно да успеете да планирате и извършвате съвместни дела.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе