Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!
Партньорски статии

Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!

Мили хора, все още много хора се питат, и ме питат, дали има смисъл да се ползват суперхраните и добавки. Не вярват, че могат да се справят с вируси и настинки, само с приемане на суперхрани и добавки. Приемат за нормално с години да живеят с хронични състояния, приели ги за непреодолими. ..

Здравето е богатство!
Програма за детокс: Как да намерим „златната среда“ в грижа за здравето

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

Сбъднете мечтите със силата на суперхраните!

Гарантирам от личен опит, че е възможно това да се промени. В моят случай, след 30 години ежедневна зависимост от обезболяващи и противовъзпалителни медикаменти постепенно в рамките на около 3 години необходимостта от тях отпадна и сега живея много по-пълноценен и качествен живот. Светът без болка е много по-красив, уверявам ви!

Затова не бих се отказала от ежедневното дохранване с живи и диви суперхрани, в чист вид и запазени всички полезности , вложени в тях от Създателя. Знаете ли защо при някои хора се получава този ефект а при други, не?

Това, което научих и осъзнах е как работи нашето тяло и как работят суперхраните.

Друго важно е, че се борим със симптомите а всъщност причините за тях остават. И още, много е важно в каква комбинация и дозировка се вземат суперхраните. Тук е ролята на опитния консултант, с отговорност и знания, преминал и посещаващ много обучения , прочел и научил много…

Днес беше голям празник за нас, българите.

Хиляди хора се изкачиха на връх Шипка за да засвидетелстват преклонението си пред подвига на героите, извоювали с кръвта си България да съществува в картата на света. Сред тях бях и аз! Три часа изкачване в мъглата, и много разкаляните пътеки от дъжда. Приказно красиви са боровите клонки с диамантени ледени сълзички, видяхме и останал сняг нагоре под върха…

Щастлива съм, изпълних поредната мечта, невъзможна допреди няколко години. Това стана възможно, защото си дадох шанса да подпомогна тялото си с дохранване, и то се справи със сринатия имунитет, с тежко артритно заболяване, и съпътстващи усложнения от страничните ефекти на медикаментите. Това е пътят в новите ни условия на живот, мили приятели! Помислете си какво заслужаваме, какво бихме искали за себе си!

 

С много обич и уважение, Гена!

Телефон за връзка: 0882 00 3263

Разгледайте продуктите:

https://myaquasource.net/distributor/GenaShumova

Направете си абонамент за здраве:

https://myaquasource.net/distributor/opportunity/GenaShumova

Тук има информация за хората, които искат да са здрави, да имат енергия, да изглеждат и да се чувстват добре, да променят мирогледа и отношението си към света,  допълнителни доходи, повече свободно време, да пътуват, да получават признание за успехите си. За хората, които обичат да помагат и това им носи радост,  харесват бизнес от вкъщи, добронамерена партньорска среда и взаимопомощ!

„Приятели на здравето и качеството на живот“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе