3 лесни стъпки за сбъдване на желание
Психология

3 лесни стъпки за сбъдване на желание

Всеки носи в сърцето си съкровено желание и очаква то да се сбъдне в близко време. Мечтаете за пътуване, за приятели, за хиляди красиви неща и очаквате те да се сбъднат за вас.

Но сбъдват ли се желанията веднага?

Оказва се, че ако вашите мечти често не се сбъдват, то може да има блокираща нагласа, неправилно отношение, стопиращи мисли, които пречат да получите незабавно това, което искате.

3 лесни стъпки за сбъдване на желание

Тайна техника за изпълнение на желания

Как да сбъднем желание: Какво трябва да направите, за да ви се сбъднат бързо желанията и мечтите

6 ценни съвета за сбъдване на желания: как едно желание да има щастлив край

Как да сбъденем желание в 3 лесни стъпки:

1 Отправяйте „екологични“ желания

Какво означава това?

Това означава да давате положителна емоция на това, което желаете. Бъдете честни и не засягайте хората. Ако вашето желание пречи на другите, ако създава проблеми, то не е добро и „екологично“. Например, ако искате да се сдобиете с апартамент, но това засяга живота на други хора, вие създавате отрицателна енергия около вашето искане. Ако мислите ви не са благородни, то бързото сбъдване на желание ще се осуети. Мислете така, че да създавате добро чувство около себе си и вашите желания. Стремете се да мечтаете за такива неща, които не засягат живота на другите около вас и носят положителна енергия.

3 лесни стъпки за сбъдване на желание

2 Визуализирайте желанието си по правилния начин

Много често не можете да визуализирате правилно вашето желание. Седите и сякаш сте страничен наблюдател, докато се изпълнява вашето желание. Гледате отсрани и не участвате емоционално. Това показвa, че има някаква неправилна позиция в създаване на визуалната линия на вашата мечта.

Специалистите казват, че трябва да се превърнете в главен герой във визуализацията на вашата мечта, в изпълнение на вашето желание, във всичко случващо се около вас. Трябва буквално да изживеете всичко в момента, да почувствате всеки детайл и така да бъдете емоционално подготвени, когато мечтата се сбъдне. Ако мечтаете за екскурзия до Италия, представете си как седите отпуснати и отпивате ароматно италианско кафе, наблюдавате минаващите хора и се наслаждавате на спокосйствието на деня. Почувствайте цялата положителна емоция на този момент. Визуализирайте правилно!

По този начин ще формирате необходимия запас от енергия, която ще ви донесе мечтания ден, в който вашето желание ще стане реалност.

3 Пожелайте си нещо, което се отнася само за вас

Най-важното правило за сбъдване на желание е, че трябва да си пожелаете нещо, което изцяло е обвързано само с вас. Само с вашата личност, само с вашите копнежи, само с вашите искания и чувства.

Нито вашите деца и приятели, нито близки могат да участват в тази мечта, защото енергията на вашето желание се дава само на човека, който го е пожелал. Вие сте главното действащо лице. Вие сте пожелали това да се случи и то засяга само вас.

Ако имате проблеми в семейството, искате да пожелаете нещо за детето си, за мъжа си, не прехвърляйте вашето желание върху тях, не пожелавайте нещо за тях. Кажете желанието си по правилния начин, формулирайте искането си правилно: „ Искам да се радвам и да съм щастлива с всичко, което прави моето дете“. Конструирайте правилно желанието си: „Искам да се радвам, че съпругът ми си е намерил по-хубава работа.“ Сложете в центъра на мечтата себе си! Най-важното е да насочите фокуса на вашето желание към себе си.

Вярата и надеждата са много важни в процеса на сбъдване на желания. Ако познавате себе си и знаете какви са вашите съкровени мечти, вие с вяра и постоянство ще ги постигнете. Също така, емоциите са много важни в просеца на сбъдване на желания.

Бъдете силни, постоянни, вярвайте и сбъдвайте вашите мечти със силата на положителните си емоции. Излъчвайте точната честота, на която Вселената ще може да ви открие, разбере, помогне и изпълни мечтите ви. Първо повярвайте, второ – формулирайте правилно желнието си, направете ясна заявка и чакайте то да се сбъдне.

Представете си, че това което желаете, вече е ваше. Не се колебайте, не се съмнявайте, не се тревожете и не повтаряйте молбата. Всичко, което трябва да бъде при вас, ще дойде.

3 лесни стъпки за сбъдване на желаниеДиван в хола – срок на годност

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе