Родени между Стрелец и Козирог (18 – 25 декември): Хора способни да променят света

родени между стрелец и козирог
Астрология

Родени между Стрелец и Козирог (18 – 25 декември): Хора способни да променят света

Много точно описание на астролозите за всички родени на границата между Стрелец и Козирог, а периодът който посочват те, е 18 – 25 декември. Личности родени да бъдат отлични лидери, целеустремени, умеещи да пленяват и водят.   

Ето какво означава да сте родени между Стрелец и Козирог, на границата между 18 25 декември

Родени между Стрелец и Козирог (18 – 25 декември): Хора способни да променят света Зодии и интериорен дизайн

Вие сте истински мечтател и трудолюбив човек, който не се задоволява просто да седи и да философства. Вие се стремите към успех, преследвате визията си до края на света и виждате мечтите си сбъднати! Пионер и пътеводител, вие се ръководите от отличния си лидерски усет, както и от неугасимата си вяра и любов към приключенията.

родени между стрелец и козирог
Родени между Стрелец и Козирог

Родени между Стрелец и Козирог

Сериозен, но оптимист, вие сте далновиден мислител. Накъдето и да тръгнете, другите трудно или изобщо не могат да ви последват, или поради липса на далновидност. Вашите планети управители са експанзивният Юпитер и трудолюбивият Сатурн, които ви зареждат с перфектната комбинация за успех, докато вашите елементи са огън и земя, създаващи издигаща се лава и вулканични скали.

Оптимизмът и земността, небрежността и практичността, амбицията и желанието да променят света са напълно присъщи на хората родени между Стрелец и Козирог.

Тези хора имат супер чувствителна интуиция, улавят настроението на другите и винаги в една посока със случващите събития. Те имат достатъчно знания, за да създадат уникален проект, амбиция да го придвижат напред и сила да му вдъхнат живот. Отлични лидери.

Тези хора съчетават в себе си оптимизъм, импулсивност, прямота и откритост на „огнения“ Стрелец, сериозност и прагматизъм, тоест напълно противоположни характеристики, присъщи на „земния“ Козирог. Такъв синтез на елементите на огъня и земята, към които принадлежат Стрелец и Козирог, определят личност, която е трудна за разбиране, често имаща вътрешни противоречия.

Понякога ще им е трудно да обуздаят страстта си и да контролират вътрешните си импулси за експанзия, а в същото време човек, роден между Стрелец и Козирог изпитва нужда да се бори със своите страсти, самоконтрол и самоограничение.

Изпълнени с вдъхновение и ентусиазъм, погледът на Стрелеца е вперен към хоризонта, към Космоса, а душата му копнее за Божественото, докато в същото време земната енергия на Козирога охлажда този плам и не му позволява да се откъсне от реалността. Отлични балансьори.

родени между стрелец и козирог

Хората родени в периода между 18 и 25 декември са истински визионери, които безпрепятствено вървят към успеха.

Родените между Стрелец и Козирог са ориентирани към философския начин на живот, силно се интересуват от познанието на света, отколкото в общуването с хората, предпочитайки да водят по-уединен начин на живот. С годините натрупват богат житейски опит и ресурс от знания, превръщайки се в уважаван и мъдър наставник за околните.

Оптимистичният Стрелец и практичният Козирог правят невероятна комбинация, давайки на своите личности безгрижно отношение и реалистичен поглед към света.

Тези хора са общителни и дружелюбни, надеждни и отговорни.

Винаги готови да опитат ново начинание, постигат завиден успех в своята професия.

Без значение в каква посока ще поемете, имате достатъчно баланс, за да бъдете най-добрият, с каквото и да се заемете.

Тези хора обичат да започват амбициозни проекти, които могат да променят света, и могат да ги доведат докрай. Но тъй като полагат толкова много усилия, те очакват същото и от другите.

Трябва да се опитате да не се дистанцирате от другите и по-често да бъдете в компанията на приятели.

Хората родени между Стрелец и Козирог слънцето ги дарява с уникална способност за космическо осъзнаване.

Спокойно могат да се определят като пророците на новото време, способни да променят абсолютно всичко. Далновиден и практичен, погледът на представителите на този преход разкрива това, което не е достъпно за останалите знаци на Зодиака. Тези хора имат смелостта да следват мечтите си, независимо от трудностите и пречките. Тайната на техния успех е проста – те вярват!

Родени между Везни и Скорпион (18 – 25 октомври): Силни и отлични лидери, които знаят как да сбъдват мечти

Родени между Скорпион и Стрелец (17 – 24 ноември): Ревностни и огнени защитници на справедливостта

Tagged , , ,
на горе