Четири признака, че за него сте резервна опция - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Четири признака, че за него сте резервна опция

Четири признака, че за него сте резервна опция
Любов и партньорство

Четири признака, че за него сте резервна опция

Срещали ли сте някога някой, който е изглеждал заинтересован от вас, но не е бил готов да се обвърже? Ако да, вероятно сте се чудили защо се държи по този начин. Има хора, които може да ви харесват, но да не сте им приоритет. Те не биха прекъснали контакта с вас, но по-скоро искат да ви запазят като резервна опция. В контекста на спорта поставянето на някого на резервната скамейка се отнася до липсата на право да участва в играта. Следователно той остава на пейката, докато не изчерпят талантливите играчи. В партньорствата обаче ще бъдете оставени да чакате да ви извикат да „играете“, когато партньорът ви се измори от всички възможности в живота си. А това едва ли би ви харесало.

Така че, ако предпочитате никой да не играе каквато и да е игра с вас, трябва да се научите да разпознавате индикациите за това.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето някои признаци, че за него сте резервна опция:

Не спазва обещанията, които ви е дал

Може да е трудно да се справите, когато този човек откаже ангажимент, който е поел към вас. Това наистина може да обърка плановете ви и да ви постави в неудобна ситуация. Независимо дали обещанията са големи или не, те трябва да се спазват. Чрез тях се развива модел на вашето взаимодействие с партньора ви. Той очевидно ви държи далеч от приоритетите си, ако постоянно измисля оправдания, за да не удържи на думата си. Ако не отговаряте на съобщенията ви, редовно отменя срещи и не се съобразява с вас, значи може би ви приема за резервна опция.

Обичам те, но не искам връзка с теб

Жените обичаме мъже, които остават верни докрай, а изневярата е твърде непонятна за тях

Той е онлайн, но не отговаря на съобщенията ви

Когато някой игнорира вашите съобщения, това може да бъде наистина досадно. Но когато видите този човек онлайн, споделяйки си статуси, раздразнението ви се засилва. Може да им изпратите съобщение от любопитство, но е очевидно, че не иска да отговори. Дори и да напишете второ съобщение, за да видите дали ще реагира, може да не получите отговор. Така че, хора, трябва да се каже, че ако някой не се интересува от вас, той няма да ви върне съобщение.

Не поемат ангажименти до последния момент

Чувствате ли, че не можете да го накарате да поеме ангажимент? Хората, които ви приемат за резервна опция, предпочитат да имат възможно най-много възможности. Това е еквивалентно на избора на кое парти да присъствате. Може да имат случайни връзки, връзки за една нощ или просто не ви приемат сериозно. Той би излязъл с вас, ако наистина няма нещо по-добро за правене. Това е също толкова лошо, колкото и това да отменя ангажименти в последния възможен момент.

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Той никога не е там за вас

Ако сте двойка, се предполага, че трябва да можете да разчитате на този човек и той на вас. Ако за някого обаче сте резервна опция, той няма много да се интересува от вашите чувства.  Вероятно няма да бъде до вас по начина, по който искате от него и това би ви наранило. Във времена на нужда и когато сте уязвими, вие наистина ги искате до себе си. Но той отново ще си намери оправдание да изчезне. Когато имате най-голяма нужда от него, той просто си тръгва от живота ви. В един момент той е навсякъде по теб като обрив, а в следващия всичко, което получаваш, е едно нищо.

Трябва да се тревожите, ако видите, че това странно поведение се случва по-често. Този постоянно подвеждащ подход несъмнено е проблематичен и е малко вероятно да работи добре за вас. Ако забележите, че за него сте резервна опция, опитайте се да поговорите и да изясните нещата. Винаги съществува вариант това да е недоразумение и той да има лични проблеми, за които не знаете. Но нека бъдем честни, ако някои наистина държи на вас, той ще намери начин да ви покаже колко много наистина значите за него.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица