Трудни за понасяне: ежедневните навици на зодиите, които разрушават брака - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Трудни за понасяне: ежедневните навици на зодиите, които разрушават брака

разрушават брака
Астрология

Трудни за понасяне: ежедневните навици на зодиите, които разрушават брака

„Несходство в характерите“ е една от най-честите причини, които разрушават брака.  Понякога гледате човек – всичко е наред в него, но има една или две черти на характера, които не ви позволяват да изградите силен, щастлив съюз. За да разберем своите „тъмни“ страни и да проверим дали можем да се примирим с навиците на партньорите си, ни помага астрологията.

 

Ето кои четири на всяка зодия  разрушават брака

 

Овен

Импулсивен и горещ. Този знак на зодиака извършва необмислени действия, които разрушават брака, за които по-късно съжалява. Започва с половин оборот, обича да доказва правотата си до зачервяване на лицето си. В същото време Овен бързо си тръгва след бурен сблъсък. А е известно, че една пукнатина във връзката трудно може да бъде залепена.

 

Телец

Представителите на тази зодия често се сблъскват с недоразумения в отношенията си заради любовта си към трупането. Милион бурканчета козметика в банята, триста вида чай и зърнени храни в кухнята. Не винаги е приятно на партньора и разрушават брака. Телецът трябва да има от всичко по много, със запас, но времето ще покаже дали е полезно или не.

 

Близнаци

Близнаците често летят в облаците. Днес искат да имат деца, а утре да отидат в манастир. Това са хората, които искат всичко наведнъж. Трудно е партньорът да разбере какво е в главата на избрания от него Близнаци. Да, те самите не винаги разбират и разрушават брака. Мъжката половина на представителите на този знак също е неуловима и дава твърде много обещания, които после не спазва.

 

Рак

Той обича къщата си твърде много. Партньорът цени топлината и комфорта, но прекомерното гостоприемство и пристигането на приятели всеки уикенд не винаги са приветствани. Ракът не иска да пусне сродната си душа от уютното гнездо, така че бракът може да се разпадне поради прекомерна опека и липса на свобода. Емоционалността и обидчивостта на този зодиакален знак също пречат на изграждането на отношения и разрушават брака.

 

Лъв

Егото му трябва да се подхранва ежедневно. Това е зодия, която жадува за постоянно внимание. Цветя, комплименти, блясък в очите при вида на Лъва – това е само минималният набор, който партньорът му винаги трябва да има. Но не всеки иска да се остави на заден план заради Лъва, дори ако въпросът се отнася до семейството и брака. В същото време Лъвът няма да се съгласи да живее със „сива мишка“. Оттук и разногласията в семейния живот и разрушават брака.

 

Дева

Тази зодия е способна да разруши брака със своята педантичност и прекомерна критичност. Често партньорът на тази зодия не издържа на постоянна критика и липса на компромис. С Девата всичко трябва да е наред, включително избраният. Неговият външен вид, сфера на дейност и всичко, което заобикаля семейството на Дева, трябва да бъде без нито един недостатък.

 

Везни

Постоянно колебаещи се. Преди да излезат, пред рафта в магазина и навсякъде където трябва да се направи избор, Везните висят за неопределено време. Кой тоалет е най-красив, коя вратовръзка е по-подходяща за ботушите и кой филм да гледате вечер – всичко е повод за безкрайно колебание.

 

Скорпион

Доста потаен зодиакален знак по природа. Поради това става трудно за партньор, който да споделя емоции и да мечтае за по-светло бъдеще, докато лежи в удобното легло. Егоизмът и желанието да постигне това, което иска по всякакъв начин, също разрушават брака на Скорпиона.

 

Стрелец

Той обича да се поставя над другите и вярва, че получаването на помощ и ползи от партньора е нещо естествено. От една страна умеят да бъдат благодарни, от друга са взискателни и арогантни. Стрелците вървят напред и не забелязват, че са откъснати от семейството, а после се чудят защо са стигнали до развод и неразбирателство.

 

Козирог

Известен със своята упоритост и отстояване на собствената си гледна точка, която не винаги е правилна, което той самият знае. Това предизвиква спорове и конфликти в брачната двойка. Той също така е склонен да остава до късно на работа или дори да се фиксира върху нея. И упоритият работохолик не е най-съкровената мечта на човек, който иска да създаде семейство.

 

Водолей

Представителите на този знак имат две крайности. От една страна, мнението на другите е важно за тях, поради което стават зависими от него – дотолкова, че ограничава свободата на отношенията и живота като цяло. От друга страна, пълно безразличие към това, което някой мисли или казва. И това често води до неправилно поведение, което не предизвиква радост през второто полувреме. В същото време Водолеите ценят свободата си, така че самите те често отказват сериозни връзки

 

Риби

Те влизат в конфликти поради своята мудност и лутане в облаците. Това са креативни и чувствителни хора, които трябва да бъдат третирани внимателно. Често са като от друга планета, не всеки може да ги разбере. Ако партньорът Риби е по-материален и светски, тогава съюзът е обречен на провал.

 

Полезно е да знаете собствените си недостатъци и тези на партньора! Първоначално вече знаете за какво да се подготвите и в кои моменти първо трябва да се вгледате в себе си, а след това да го обвинявате и упреквате.

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Зодиите, които са маниаци на тема чистота

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Четирите зодии, които не стават за лидери

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица