Шест начина да разпалите романтиката и да съживите връзката си

Шест начина да разпалите романтиката и да съживите връзката си
Любов и партньорство

Шест начина да разпалите романтиката и да съживите връзката си

С времето всяка връзка се променя и трябва постоянно да намирате начини да разпалите романтиката в нея. Отношенията между партньорите добиват различни измерения и в много случаи първичността отстъпва място на желанието за хармония и спокойствие. Замислете се дали сте станали двойка, която уговаря срещите си и по-голямата част от тях се състоят от приготвяне на вечеря заедно. А може и просто да се наслаждавате на следобедна дрямка на дивана, след като сте гледали телевизия заедно. Ако е така, тогава вероятно имате нужда от промяна.

Опитайте да танцувате. Посетете галерия. Отидете заедно на някое спорно събитие, от което и двамата се интересувате. Каквото и да правите, целта трябва да е да излезете от къщата и да се забавлявате заедно. Това отново ще ви върне към времената, когато двамата лудеехте заедно и истински се забавлявахте.

Не е задължително да правите тези неща всяка вечер. Достатъчно е да се отпуснете веднъж в месеца, за да почувствате онзи трепет към любимия човек като в началото на вашата връзка. Ако обаче търсите нещо по-смислено, продължете да четете.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Под закрилата на висшите сили през 2023 г. ще бъдат три зодии

Невероятен късмет през 2023 г за 4 зодии

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

ГОЛЯМО ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ в следващите 5 години за пет зодии

В следващите редове откриете шестте ни предложения как да разпалите романтиката си и да вдъхнете нов живот на остарялата ви връзка:

Бъдете мили с комплиментите.

Никой не харесва някой, който се хвали с повишението си през цялото време. Няма смисъл да говорите за това колко добре изглеждате пред вашите приятели. Но можете да правите по-чести комплименти към половинката си. Отбележете елегантния му външен вид тази вечер или пък разкажете на останалите какъв джентълмен е той.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Събирайте се често с приятелите си.

Да, дори в ранните етапи, когато сте напълно фиксирани един върху друг всеки ден, това не е забранено. По-късно ще имате нужда от най-близките ви и не искате най-добрата ви приятелка да помни, че сте я игнорирали с месеци. Покажете пред половинката си, че приятелите са важни за вас и в никакъв случай не искате да ги загубите. Много хора правят грешката, когато срещнат нова половинка рязко да ограничат срещите си с най-близките си. Това може да бъде пагубно за вашия социален живот. Така че опитайте се да намерите време и за тях.

Ако сте поканени, отидете на негови семейни или работни събития

Не е особено приятно, но не е и особено предизвикателство и вашият съпруг ще го оцени високо. Това би показало колко цените неговия кръг от най-близки хора. Това ще заздрави още повече връзката ви. Освен това ще започнете да се чувствате по-добре в компанията на семейството му. Може да научите повече за живота на вашата половинка и да разберете какъв е бил преди да го срещнете. Това ще отвори още повече теми за разговор, а ако намерите общ език с присъстващите, определено ще ви бъде забавно.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Научете малко за неговите приятели

Чисто нова група приятели е нещо, което идва с нова връзка. Но ако не сте го направили тогава, никога не е късно да се поправите. Не е нужно да оказвате натиск върху себе си, за да опознаете всички веднага. Това  може да изглежда вълнуващо, но и непосилно или просто ужасно. В добрия случай ще се забавлявате искрено с новите хора около себе си и ще откриете възможност за нови вълнуващи вечери. Особено ако сред тях вече има други двойки, това може да бъде отличен шанс да започнете да излизате след време по двама. Така ще разнообразите ежедневието си и ще ви помогне да разпалите романтиката в отношенията си.

Имайте предвид, че първият ви спор не показва как ще бъде винаги

Вие двамата може да спорите в момента за това колко малко време той прекарва с вас. Но не се притеснявайте, по всяка вероятност вие също ще сте заети следващия месец и той ще се почувства малко самотен. Не се притеснявайте. Нещата в една връзка са много динамични и ако не се разбирате за някои неща, винаги можете да ги поправите. Един скандал не трябва да ви притеснява. Трябва вече да сте се научили, че това е нещо нормално, но няма е и всекидневие. Оставете нещата да отминат и тогава поговорете на спокойствие.

В случаите, когато сте наясно с грешката си, извинете се. Не се правете, че нищо не се е случило. Потърсете диалога и дори извинението, ако осъзнавате, че грешката идва от вас. Това ще спести часове на сърдити погледи и дори скандали.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе