3 етапа на развитие на Душата, които могат да бъдат разпознати само по речника на човека

огледалната дата
Разни

3 етапа на развитие на Душата, които могат да бъдат разпознати само по речника на човека

3 етапа на развитие на Душата, като за най-високата степен на развитие, е характерна тихата и спокойна човешка реч. Едва ли ще чуете от устата на човек с високо развитие на Душата груби, обидни, изпълнени с омраза думи…

Древногръцкият философ Сократ е казал: „Говори, че да те видя…“

3 етапа на развитие на Душата: по думите бихте могли да разпознаете що за човек стои срещу вас

Възвишените хора – висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Човек може да бъде съвършено красив на външен вид – тяло, дрехи и т.н., но може да носи скромно облекло и да не се отличава с външна красота. Но щом ви заговори бихте усетили що за душевност се крие под обвивката на тялото, защото нивото на развитие на Душата се проявява в речта на човека.

развитие на душата

Най-висока степен на развитие на Душата

В най-високата степен на развитие на Душата присъщата реч на човека обикновено е тиха и спокойна. Говори ясно и разбираемо. Внимателно подбира думите си. В речта присъстват много метафори и сравнения. Увлекателна е. Гласът му е меден. Този човек говори със сърцето си. Можете да го слушате с часове без да усетите досадно чувство в себе си.

Такъв човек няма да обиди съзнателно. Избягва грубостта, въпреки че говори открито. Притежава привлекателно чувство за хумор. Смее се на себе си (притежава чувство за самоирония), разказвайки забавна история с тънък и интелигентен хумор. След разговор с такъв човек ще останете с приповдигнато настроение, сякаш сте слушали любимата си песен или сте изгледали любим филм.

Винаги ще научите нещо ново, а Душата ви става по-спокойна. Той ще ви вдъхне сили с думите си. Но не забравяйте една съществена тънкост – хората с високо развитие на Душата са дълбоко чувствителни. Ако в тяхно присъствие някой злослови те ще започнат да се чувстват физически зле.

душата

Втори етап на развитие на Душата

На втори етап от развитието на душата речта на човека е активна и енергична. Понякога твърде много. Може да говори на различни теми, но най-често ще ви говори за пари, политика, лични отношения, здраве. Той е склонен да налага мнението си, може да спори и опровергава. Тази личност обича да се шегува, но особено обича да го прави с другите. Тогава много се забавлява.

Склонен към критика, но не допуска критика по свой адрес, веднага се ядосва и дори ще започне да се държи унизително и нападателно. Той лесно говори за интимния си живот. След разговор с такъв човек събеседника ще се почувства уморен, въпреки че в началото му е било интересно, защото той говори твърде много …

3 етапа на развитие на Душата, които могат да бъдат разпознати само по речника на човека

Най-ниската степен на развитие на Душата

За най-ниската степен на развитие на Душата е присъща грубата, обидна, реч и нецензурният език. Човек трудно подбира думи си, а ако иска да каже нещо бързо се разбира, че има беден речник. Но, пък за сметка на това има “богат” нецензурен език.

Темите му за разговор обикновено са свързани със смъртта и насилието, предателството и интимния живот. Той непрекъснато обсъжда някого, като разпространява клюки и слухове, клевети. Речта му е наситена със завист и гняв, непрекъснато хленчене и оплакване.

Това са трите степени на развитие на Душата, които се разпознават по речта на човека. Нещо съвсем нормално е понякога да се преминава от първи етап към втори. Това, най-вече, зависи как протича деня. Но колкото по-често човек се спуска до третия, най-нисък етап, толкова по-трудно е да се върне обратно към първи. Той рискува да загуби ума си, образованието си, работата си, да поквари душата си.

Хората с високо ниво на душевно развитие лекуват с речта си. Истинска наслада да бъдете около тях или да ги слушате. Техните думи са като сладък нектар, вълшебен еликсир.

Не е случайно, че в повечето случаи хората с високо развитие на Душата живеят по-дълго и боледуват доста по-рядко, това е известен и безспорен факт. Речта им не само, че лекува, но и помага на душите в по-нисък етап да се възвисят до първи – най-високо развит. Така че, е добре да се развивате и да се изкачвате по духовната стълба. Нагоре по стълбите, с добрата дума и постъпка, по пътя към здравето и дълголетието…

infomax-logo-50-15-HW Казанлъшката гробница разказва любовна история- част 1

Tagged , , ,
на горе