Радина Кърджилова без грим
Лайфстайл

Радина Кърджилова без грим

Прелестната и талантлива актриса Радина Кърджилова показа, че е много красива и без грим. Тя сподели своя снимка в личния си профил в социалната мрежа Instagram без никакви разкрасяващи средства.

Кърджилова и нейният партньор в живота Деян Донков, изиграл Калигула, очакват второто си дете, което ще се роди в Пловдив и вероятно ще носи името Йоан. Това заяви двойката преди броени дни. Първородният син на Радина и Деян се казва Христо. Донков има и по-голям син -Деян-младши. 15-годишният тийнейджър е плод на любовта на актьора и колежката му Анастасия Ингилизова.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova)


Като актьори Кърджилова и Донков използват грим за своите роли, а този месец позираха за предизвикателна и стилна фотосесия за списание EVA. Но след снимките, направени с професионални гримьори, фризьори и фотографи, Радина показа каква е в ежедневието си. А каква е – красива и без грим.

Това не е първата родна звезда, която дръзва да покаже красотата си, скрита под макиажа. Дори през миналата година имаше предизвикателство в социалните мрежи дамите да споделят свои фотоси, на които са без нанесен грим по лицата си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Radina Kardjilova- Actress (@radinakardjilova)


Преди време самата „Хубава жена” Джулия Робъртс се обърна към жените по света да спрат да прикриват истинската си същност, красота и душа с непрекъснати корекции на уникалната им красота и прикриване на дребните си недостатъци, които всъщност са уникални.

„Съвършенството е модерната болест на много нации. Застиламе лицата си с тонове грим и се бодем с ботокс и се изтезаваме с глад, за да достигнем “идеалните размери”, заяви американската актриса тогава. – Правим опити да поправим части от нас, които в действителност не се нуждаят от корекция. И в същото време това, което трябва да е в центъра на нашето внимание, остава на заден план. И това е душа ни – душата, която има нужда от грижа и много отдаденост. Време е вече да се заемем с това.”

Джулия Робъртс е на 53 г. и се твърди, че няма нито една пластична корекция по себе си.

Tagged ,
на горе