Приятели с изгода – три признака, че нещата стават сериозни

Приятели с изгода - три признака, че нещата стават сериозни
Любов и партньорство

Приятели с изгода – три признака, че нещата стават сериозни

В сценарий, при който има приятели с изгода, целта е да можете да изпитате интимност без никакво емоционално обвързване. В такава връзка и двете страни обичат да прекарват време една с друга, но няма сантиментални или обвързващи ангажименти. Но тези отношения могат да се променят с времето, точно както всеки друг тип връзка.

За да предотвратите развитието на каквито и да било любовни чувства от двете страни на FWB връзка, трябва редовно да я преоценявате. Но въпреки факта, че всички твърдим, че го правим и полагаме усилия да за това, мнозинството от нас все още нарушават правилата. Връзката тип приятели с изгода е напълно провален, след като единият човек се влюби, а другият не се чувства по същия начин.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Тук представяме три знака, които показват, че нещата между вас и този човек започнат да стават сериозни:

Обсъждате миналото си, когато се видите

Основно изискване при такъв вид връзка е да се избягва споделянето на твърде много интимни подробности един за друг. Идеята е да се избегне възможността за развитие на емоционална връзка помежду ви. Въпреки това, може да започнете да изпитвате някакви чувства към другия, ако го опознаете. Да знаете за неговите бивши партньори, неуспешни връзки и други лични подробности може да ви сближи по доста различен начин от планирания.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Споделяте свободното си време заедно

Вероятно наистина се харесвате, ако прекарвате все повече и повече време заедно. При истинската връзка тези моменти са прекрасни и могат да бъдат приятни за очакване. Но в ситуация на приятели с изгода те също служат като спойката, която ви свързва. Вероятно не го искате, но установявате, че имате нужда от това. Здравата връзка включва съвместно планиране на времето заедно, като всеки се съобразява с графика и ангажиментите на другия. Ако това стане и при вашия тип отношения, това може да е улика, че се случва нещо по-сериозно.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Вече не ви е нужно всеки път да си лягате заедно

Ако вие и вашият приятел не всеки път се хвърляте в леглото, когато се срещате, връзката ви става все по-добре изградена. При отношенията от типа приятели с изгода нещата трябва да се върти около времето, прекарано в интимност. Тъй като сте решили да изключите чувствата от уравнението, буквално нищо не остава без нея.

Ако всичко това отговаря и на вашите отношения, може би с приятеля ви сте започнали да изпитвате по-различни чувства. Това е често срещано явление при приятели с изгода. Много важно обаче тук е навреме да изясните всичко това с този човек. Ако и двамата започвате да се влюбвате един в друг, това е страхотно. Дайте шанс на тези чувства. Ако обаче това е едностранен процес, много по-добре вече да не сте приятели с изгода. Вероятно ще ви блазни мисълта да прекарвате време с него, но ако той не изпитва същото, това само ще ви нарани. В даден момент той може да започне сериозна връзка и да прекрати отношенията ви, което ще ви нанесе още по-голяма травма. И така, най-важното при този тип връзки е да бъдете честни един с друг. В противен случай нещата са обречени на провал.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе