Как да привлечем късмет и пари в къщата?

късмет и пари
Интересно

Как да привлечем късмет и пари в къщата?

 

Не е тайна , че просперитетът в къщата е преди всичко естествен резултат от определени действия от наша страна. И днес, ще ви кажем какво точно трябва да направите, за да привлечете пари и  късмет в къщата ви.

Щастието, както и късметът в парите, е преди всичко специален начин на мислене, вид състояние на духа. Не е достатъчно просто да обзаведете къщата със сладки малки неща, които ще „ привличат финанси“, не е достатъчно да повтаряте положителни слова и да изтегляте карти с желания. Като начало си струва да прегледате вашата среда и да анализирате собствените си настройки.

 

Ето няколко тайни как да привлечете пари  и  късмет

И така, първата тайна за привличане на  късмет и пари

Повечето ситуации,  в които можем да спечелим добри пари, започват с добри контакти. Важно е да се научите как да общувате с успешните хора и да се опитате да възприемете техните навици и начин на общуване. След това трябва да подобрите речника си: изключете оплакванията за живота от речта си и стриктно спазвайте това.
Ограничете контактите с безотговорни хора , които общуват по обвинителен начин. Не се срещайте с токсични хора, които винаги имат виновен за друг освен себе си. Премахнете такива хора от живота и никога не ги пускайте в къщата. По-добре е да поканите успешни умни хора, които винаги са учтиви и коректни.

 

Втората тайна за привличане на късмет и пари

Правилно оборудвайте пространството на дома си и работа. Вземете за правило да не купувате евтини мебели за дома си. Нека са малко, но качествени. Опитайте се да създадете у дома такава среда, сякаш вече имате добри доходи.
Също така създайте уединен ъгъл у дома, работно пространство, където можете да работите сами. Организирайте място за четене, където можете да седнете спокойно насаме с мислите си, да обмислите проекти, да намерите възможност да спечелите допълнителни пари, някъде да приложите талантите си. Мислете за това всеки ден и предприемайте стъпки за намиране на допълнителни източници на доходи, докато не стане навик .

Тайна трета за привличане на късмет и пари

Създайте един вид “ олтар на личната сила“. Можете да го комбинирате с работното място. Какво ще бъде , вие решавате. Можете да поставите всякакви предмети , в които вярвате , като камъни , билки , бижута. С една дума, всичко , което ви дава усещане за увеличаване на ресурсите. Натрупвайте такива неща , вместо сувенири, купувайте ги по време на пътувания. В допълнение към работа и размисъл, можете да медитирате на това място и да помолите за помощ.

 

Четвърта тайна привличане на късмет и пари

Когато провеждате всякакви ритуали , практики и церемониални действия за подобряване на финансовото благополучие , вземете предвид лунния цикъл и използвайте неговата енергия, за да реализирате плановете си. Всички желания за растеж на доходите се правят само на нарастващата луна и на празен стомах. Дори и да изберете ритуал , който се провежда през нощта , не можете да ядете преди него.

 

Тайна номер пет привличане на  късмет и пари

 

Винаги поддържайте къщата чиста и подредена. Почистете счупените неща , изхвърлете без съжаление всичко , което поражда усещане за опустошение и хаос. Колкото по-малко безпорядък в къщата , толкова по-лесно е да концентрирате енергията около себе си и да се настроите за растеж.

 

Ритуал за привличане на пари

За да проведете практиката, ще ви трябва зелена восъчна свещ и точното време ( новолуние или всеки ден от фазата на нарастваща луна)

И така , запалете свещ , гледайте към пламъка. Спирате вътрешните диалози и се успокояваме. След това си представете подробно личното си материално благополучие. Тук е важно да представите точно вашите желания по отношение на реалния живот , а не общоприетите скъпи неща от раздела „ къща , кола , яхта”. За да го улесните , можете да кажете на глас всичките си желания или да ги нарисувате цветно.
Когато сте готови , можете да оставите свещта да изгори , ако е малка. Големите свещи могат безопасно да се гасят и използват няколко пъти.
След изпълнение ние умствено благодарим на висшите сили, сякаш вече са изпълнили желанието. И през деня трябва да направите нещо добро. Например: нахранете птици на улицата , можете да използвате зърнени храни или трохи от хляб.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе