Четири признака, че се намирате в правилната връзка
Любов и партньорство

Четири признака, че се намирате в правилната връзка

Този партньор идеалният за мен ли е? Това е въпрос, който хората си задават в повечето връзки, които започват. Би било толкова прекрасно да получите ясен отговор и да знаете, че вашият спътник е „единственият“, без да има нужда от съмнение. Правилната връзка обаче ви помага да растете и прави живота по-радостен. От решаващо значение е да преоцените добрите и лошите аспекти на вашата връзка, защото това може да разкрие дали вие двамата наистина сте съвместими в дългосрочен план. Много е важно навреме да осъзнаете на какво ниво е вашата връзка. Така няма да загубите времето си с човек, който няма шанс да бъде вашият дългосрочен партньор.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Така че има четири индикатора, които може да ви кажат, че сте в правилната връзка и с човека, с когото искате да прекарате остатъка от живота си. Ето кои са те:

Той ​​уважава вашите граници

Уважаването на физическите и емоционалните граници на другия е в основата на щастливата връзка. Въпреки че е от решаващо значение, не е необходимо постоянно да прекарвате време с приятелите и семейството на другия човек. Независимият живот е напълно здравословен, следователно няма причина да се чувствате виновни за това! Ние наистина увеличаваме чувството си за сигурност и топлина чрез установяване на граници. Ако вашата половинка редовно преминава тези установени граници, то трябва да се замислите за това какво се случва във вашите отношения.

Той е доволен от напредъка ви като индивид

В една отдадена връзка можете да откриете кой сте и да израснете като личност. В действителност така се развиват здравословните връзки. Ако вашият спътник е искрено доволен и развълнуван от вашите триумфи, това е добра индикация, че сте в правилната връзка. Дали ще получите повишение, ще се преместите се в нова работа или ще постигнете голяма житейска цел – той би ви подкрепил във всеки един опит да се развивате. Ако сте до точния човек за вас, той винаги ще бъде опора и съветник за това, което искате да постигнете. Винаги ще имате човек, към когото можете да се обърнете и да ви даде градивна критика или мотивираща реч в труден момент.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Чувствате се най-щастливият и доволен човек

Когато сме уверени, че някой ни пази, ние сме радостни. Когато и двамата партньори са ангажирани винаги да се подкрепят един друг, отношенията са най-успешни. Тези връзки се чувстват естествени. Всъщност ти харесва да бъдеш себе си около любимия си човек. Не можете да си представите, че имате връзка с някой друг, който ви прави щастливи. Вие ще виждате цялото си бъдете години напред с човека, който е до вас. Няма да имате никакви съмнения дали сте взели правилното решение да изберете точно него.

Имате добра химия в леглото

Ако сте с избраника си, то интимните отношения са от решаващо значение. По-късно може да се развие силна емоционална връзка между двама души поради физическата им близост. Когато вашият партньор има химия с вас, винаги имате пеперуди в стомаха и повишен пулс. Когато всичко това започне да се усеща, знаете, че сте с идеалния човек.

Имайте предвид, че не всеки един от тези стандарти трябва да бъде изпълнен от вашия партньор. Трябва да обърнете внимание на областите, които са най-съществени за вас, защото това, което работи с вас и вашата половинка, може да не работи за друга връзка.

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе