По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо
Любов и партньорство

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

По-добро преживяване в леглото е нещо, за което вероятно мнозина си мечтаят. В днешното забързано ежедневие, пленени в рутината или просто под влияние на стреса, много хора не успяват да го получат. Е, на този проблем има решение.

Ако някога сте посещавали курс по йога или сте се интересували от медитация и осъзнатост, вероятно сте чували много за ползите от целенасоченото дишане. Замисляли ли сте се обаче, че концепцията за дишането може да се превърне в по-приятно в спалнята леглото?

Сицилия е най–ценният бисер в короната на древния Рим и днешна Италия

Кукерите и сурвакарите ни почитат древния бог Сурван

Ето как дишането може да доведе до по-добро преживяване в леглото, както и да придаде на интимния ви живот съвсем нов облик:

Разберете, че има химическа реакция

Когато дишате, както в часовете по йога (вдишвате през носа, издишвате през устата, бавно и внимателно), вие участвате в техника, наречена пранаяма. Изследванията показват, че този метод на дишане всъщност предизвиква промяна в мозъка ви. Той не само ви успокоява и ви помага да се центрирате, но също така може да предизвика приток на кръв към интимната ви зона, което води до по-добро преживяване в леглото.

В момента вероятно дишате неправилно в леглото

Според експертите средностатистическият човек губи контрол над дишането си по време на полов акт. Обичайната тенденция е да се правят кратки, бързи вдишвания, които не осигуряват на тялото достатъчно кислород. Подобно на всяка друга физическа дейност, за по-добро преживяване в леглото се изисква концентрация и издръжливост. Това означава, че целенасоченото дишане често остава на заден план.

Проблемът е, че колкото повече задържате дъха си, толкова по-малко кръв тече в тялото ви. Това може да има отрицателен ефект върху цялостната ви възбуда, както и върху организма ви.

по-добро преживяване

Как да започнете да дишате целенасочено за по-добро преживяване в леглото?

Не си позволявайте да изпадате в стария навик да задържате дъха си или да вдишвате и издишвате бързо, когато наближавате кулминацията си. Вместо това върнете вниманието си към дишането си и помислете дали го правите целенасочено, за да си гарантирате по-добро преживяване в леглото. Използвайте максимално всяко вдишване, за да стимулирате кръвообращението си и да направите изживяването по-приятно.

Очевидно не е необходимо да правите нещата странни или да започвате да пеете „ом“, когато нещата станат най-горещи. Вместо това се съсредоточете върху това да поддържате дишането си дълбоко и целенасочено. Ще откриете, че кулминацията ви става по-интензивна и приятна от всякога, като с това си гарантирате по-добро преживяване в леглото.

по-добро преживяване

Не се губете в главата си

Това е една от най-често срещаните грешки. Дълбокото дишане по време на интимност не трябва да ви откъсва от преживяването. Всъщност то трябва да ви помогне да му се насладите още повече. Ако започнете да усещате, че се съсредоточавате повече върху дишането и отпускането, отколкото върху удоволствието от това, което правите, значи имате проблем.

Ако това стане, върнете незабавно ума си обратно към партньора ви. Все пак той е важният. Както всеки навик, дълбокото дишане по време на полов акт изисква време, за да свикнете с него. Колкото повече практикувате, толкова по-лесно и естествено ще ви се струва.

по-добро преживяване

Опитайте да практикувате сами

Ако не смятате, че можете да се съсредоточите върху целенасоченото дишане по време на любовен акт, помислете за предварителна практика. Експертите казват, че дълбокото дишане по време на мастурбация може да има същия ефект, а и може да е по-лесно за изпробване.

Съсредоточете се върху разширяването на диафрагмата си в хода на процеса. Ако можете, визуализирайте как кислородът преминава през цялото ви тяло и увеличава стимулацията ви. След като смятате, че сте се справили, опитайте новата техника на дишане за по-добро преживяване в леглото с партньора си. Да, всичко звучи трудно, но на практика просто ви трябва време да свикнете. След това няма изобщо да обръщате внимание на тези детайли.

Вижте още:

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Каква ще бъде 2023 г. за всяка зодия?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе