Отдалечавате се от половинката си – ето как да поправите това

Отдалечавате се от половинката си – ето как да поправите това
Любов и партньорство

Отдалечавате се от половинката си – ето как да поправите това

В началото на брака ви вероятно сте направили съзнателно усилие да прекарате време със съпруга си. Вие сте отделили време, планирали сте забавни срещи и дори просто сте се отивали да хапнете заедно. Но пътуването на живота ви за съжаление ви кара да се разминавате с партньора си повече от един път. Ако случайно се чувствате отдалечени от партньора си, това вероятно се е случило във вашия случай. Но никога няма лош момент да опитате да поправите това.

Причините за отдалечаването между двама души могат да бъдат много. Виновници за тези проблеми могат да бъдат и двамата партньори. Ако изпитвате силни чувства към половинката си и желаете да разпалите отново страстта в брака си, има надежда.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето как да поправите това, ако се чувствате така, сякаш се отдалечавате от съпруга или съпругата си:

Аргументирайте градивно

Възможно е да дойде време, когато се чувствате така, сякаш сте приети за даденост от съпруга си. Тогава започвате да сте измъчвани от чувството, че сте откъснати и дистанцирани, като често може да възникнат спорове между вас и вашия партньор. Така че едно от първите неща, които трябва да направите, е да се уверите, че адресирате корена на проблема. Ако сте разочаровани и забелязвате отсъствието му от живота ви, тогава не мълчете. Кажете му направо, че бихте искали да се свържете отново интимно и да прекарате повече време заедно. Би било жалко да оставим разногласията да тлеят, когато решението не може да бъде по-просто. Проблемът трябва да бъде казан ясно, за да се вземат възможно най-правилните мерки и да изградите връзката си отново. Безсмислените спорове няма помогнат на никого. Затова е по-добре със спокоен тон да представите проблема и да намерите решение, което да е в полза и на двама ви.

Упражнявайте радикална честност и приемане

Много пъти партньорите се чувстват така, сякаш съпругът им не проявява достатъчно интерес към живота им. Можете да поправите това, като оставите задръжките си за седмица или две като изпитание и просто упражнявате радикално приемане. Кажете „да“ и бъдете ентусиазирани за всяка дейност, която съпругът ви предлага да правите заедно. Това може да бъде всичко – от пазаруване на пердета до среща с колегите му или разходка на кучето заедно. Прекараното време заедно ще ви накара да се чувствате много добре. Вие отново ще забележите положителните черти на човека до вас. Неусетно ще се сближите и пак ще бъдете на крилете на любовта.

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Зодиите, които изоставят приятелите си в трудност

Създайте нови навици заедно

Не е необичайно двойките, които са женени от десетилетия заедно, да се поглъщат в домакинската работа. От това може да последва повече работа и малко да пренебрегват половинката си. Ако тогава сте се отказали от старите си навици, няма по-добро време да започнете нови ритуали заедно. Това ще ви помогне да възобновите романтиката си.

Било то да се занимавате с градинарство, да посещавате курс по керамика или да спазвате диета заедно. Ако имате обща цел то постепенно ще започнете да обсъждате нещата, които се случват около вас и в опита да си помагате ще се сближите. Вие можете да се върнете в крачка, докато се наслаждавате изключително много на процеса!

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе