Персеидите ще донесат нови предизвикателства: как ще се отразят на всички знаци на зодиака

Персеидите ще донесат нови предизвикателства как ще се отразят на всички знаци на зодиака
Астрология

Персеидите ще донесат нови предизвикателства: как ще се отразят на всички знаци на зодиака

Персеидите са метеорни потоци, които образуват съзвездието Персей. Те са лъскави гигантски космически скали, които се движат бавно, но внезапно изчезват. Това явление се случва от 17 юли до 24 август всяка година.

Астрологично това събитие е ежегодно напомняне да се изправим срещу конфликти в личния си живот. Астролозите на списание Happwoman съставили хороскоп, който ще ви помогне да разберете това по-подробно.

Персеидите ще донесат нови предизвикателства: как ще се отразят на всички знаци на зодиака

Огледалната дата 8.08.2023 ще донесе невиждан КЪСМЕТ на пет зодии

В близко бъдеще: три зодии ще срещнат истинската любов през Август

Бразилските орехи са суперхрана срещу рак

infomax-logo-50-15-HW Мария Бакалова плава на яхта край бреговете на Сен Тропе с любимия си

Ето какви предизвикателства Персеидите ще донесат на всяка зодия

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Време е да инвестирате във вашия бизнес. Това може да са не само пари, но и емоции и чувства. Трябва да насочите усилията си с колегите в една посока. Страхувате се да опитате нови неща и да излезете от зоната си на комфорт. Но по време на Пелсеидите през август можете да приемете това предизвикателство.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Обичате свободата и независимостта и Персеидите ще ви донесат това през август. Ако искате повече свобода и контрол, тогава се откажете от идеи и неща, които ви притесняват или ви пречат. Може да шокира вашето семейство или приятели, но за да намерите целта си, трябва да можете да кажете „не“.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Двойствеността е норма в живота ви. Стремите се към свобода, но в същото време се фокусирате върху обновяването на дома или промяната на пространството. Въпреки че не сте съвсем наясно какво искате, потока на персеидите ще ви помогне за плановете и идеите постепенно ще се променят и ви отвеждат там, където не сте очаквали. Промяната е неизбежна, но не се страхувайте от нея.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Персеидите ще ви накара да поставите под съмнение някои от мирогледите, които сте имали. Отворете сърцето си и предизвикайте идеите си за взаимоотношения, работа и духовно развитие. Дайте си място за растеж, дори ако това означава, че сте грешили преди.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Малките неща, които нямат значение за вас, като коментар или нечие мнение, могат да бъдат преувеличени. Бъдете себе си и се опитайте да не приемате нищо твърде сериозно и лично. Приемете добрите събития, които персеидите ви носят и се радвайте на живота.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

По време на метеорния поток – Персеидите си спомнете миналото си. Вижте стари снимки или говорете със стар приятел. Това ще ви помогне да продължите напред. В края на август, когато Слънцето премине в знака Дева, това ще бъде вашето звездно и щастливо време.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Организирайте събиране или парти със стари познати и не се страхувайте да общувате с другите. Прегледайте социалния си кръг и се уверете, че хората наистина ви подкрепят и ценят. Ако не, благодарете им и продължете напред.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Не е лесно да допуснете хора в живота си и този метеорен дъжд – ще те принуди да се изправите пред този конфликт. Това може да е конфликт с романтичен партньор или със член от семейство. Опитайте се да разрешите този проблем възможно най-скоро. Вашата отдаденост ще ви помогне да преминете през това.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Вашата управляваща планета Уран сега изгасва, което може да доведе до повишена увереност, но и желание за свобода. Потока от Персеидите ще ви помогне да се съсредоточите върху предприемаческите си способности, но ще ви накара да се замислите върху импулсивните си решения. Ако не сте сигурни, тогава е по-добре да не бързате.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Вие сте надежден приятел и партньор и хората рядко поставят под въпрос вашите намерения или думи. Това може да се промени, тъй като потока от Персеидите носи неочаквани дискусии и въпроси. Опитайте се да не се затваряте в себе си. Винаги следвайте ценностите си и не се отказвайте от нуждите си, за да спасите другите.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Това е натоварено време за вас, защото вашата управляваща планета Уран ще стане ретроградна на 11 август. Тази ретроградност ще донесе повече вътрешни промени и конфликти. На 15 август ви очаква Пълнолуние във Водолей, което също може да доведе до изостряне на емоциите. Погрижете се за здравето си.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Вашата управляваща планета Юпитер ще ви помогне в кариерата по време на този метеорен дъжд, както и ще увеличи вашето богатство. Това е страхотен момент да изразите себе си. Вие сте знак, който наистина цени емоциите и чувствата и това води до дълбоки връзки с другите.

Tagged , , ,
на горе