Отрицателни натрупвания в дома ви? Неутрализирайте ги чрез магическите свойства на копривата

отрицателни натрупвания в дома
Психология

Отрицателни натрупвания в дома ви? Неутрализирайте ги чрез магическите свойства на копривата

Отрицателни натрупвания в дома могат да бъдат причина за нарушеното енергийното равновесие в него? А, знаете ли, че с помощта на магическите свойства на копривата можете съвсем сами и много лесно да ги неутрализирате?

Изключителните ползи от копривата (Част 1) 

Изключителните ползи от копривата (Част 2) – Народна медицина 

Изключителните ползи от копривата (Част 3): Козметика и Кулинария 

Отрицателните натрупвания в дома никак не са безобидни. Това натрупване може да повлияе негативно върху настроението на неговите обитатели, да попречи на потока на положителна енергия. Тя може да се промъкне по различни начини и да се установи там, където най-малко очаквате.

Отрицателни натрупвания в дома ви? Неутрализирайте ги чрез магическите свойства на копривата

Ето 9 основни признака, по които можете да се ориентирате, дали има излишък от отрицателни натрупвания в дома ви

= По някакъв необясним начин усещате енергиен дисбаланс.

Негативната енергия, може да повлияе върху цялостното възприятие на всяко живо същество на този свят. Ако изведнъж започнете да забелязвате само негативи във вашите близки, трябва сериозно да помислите.

= Страдате от некачествен сън.

Друг ясен признак за натрупване на негативна енергия в дома ви е, че често страдате от некачествен сън. Например, ако не можете да спрете мислите си върху проблемите, които ви тревожат.

Обикновено отрицателната енергия може да ви създаде сериозни проблеми със заспиването и здравият сън, тъй като атакува мислите ви. Постоянно ви връща към негативни моменти от живота, които проблясват в ума ви като на филмова лента.

= Кошмари.

Концентрираната негативна енергия, създава отрицателни мисли в следствие, на което може често да сънувате кошмари.     Когато се събудите, се чувствате като пребити, въпреки, че е рано сутринта и реално нищо лошо не ви се е случило.

= Изпитване на затруднения с поддържането на домът ви.

Дори и да направите всичко възможно да почистите къщата и да я поддържате безупречно чиста, ситуацията все още изглежда безнадеждна. Безпорядъкът и хаосът в къщата могат да бъдат следствие и ясен сигнал, че в къщата се е натрупала негативна енергия.

= Чувство за безнадеждност.

Друго неприятно проявление на натрупаната негативна енергия е, че тя ви кара постоянно да се сравнявате с другите, които смятате за по-успешни, заможни и щастливи.

Това ви въвлича в порочен кръг. Постоянно намирате в другите това, което нямате в себе си, или продължавате да се обвинявате, че не можете да промените обстоятелствата и себе си, така че да получите най-доброто.

= Отрицателните натрупвания в дома могат да доведа до понижено настроение.

Колкото и хубав да е денят ви, вие пак сте в мрачно настроение. Измъчват ви пристъпи на меланхолия или депресия.

Много съществен факт, е ако се чувствате по-добре, само когато сте далеч от дома. А вкъщи по някаква необяснима за вас причина се чувствате некомфортно.

= Липса на организация.

Отрицателната енергия може да ви повлияе до такава степен, че не можете да се справите с обичайния задължения, което ви натоварва и изнервя допълнително.

= Не можете да прекъснете потокът на негативни мисли.

Не можете да изхвърлите негативните мисли от главата си, вие често се ядосвате. На първо място, вие сте ядосани на себе си. Ако това е вашият ежедневен проблем, тогава вероятно причината се крие в негативната енергия, натрупана у дома ви.

= Колебливо настроение.  

Натрупаната негативна енергия напълно контролира настроението ви. Кара ви да се чувствате объркани и подтиснати.

Ето как чрез магическите свойства на копривата да неутрализирате и изчистите дома си от натрупаното негативно влияние.

Магическите свойства на копривата са: лечение на много болести, възстановява здравият сън, изхвърля негативната енергия от къщата и още, и още…

Копривата е изключително полезно растение. Специалистите по биоенергетика споделят за ползите от това растение и как то влияе върху нас.

В природата изобилства от магически билки, но повечето от тях трябва да бъдат намерени някъде, купени или отгледани у дома. Докато, копривата расте навсякъде, а полезните й свойства са силно подценени.

= Копривата подобрява работата на имунната система.

Листата й съдържат огромно количество аскорбинова киселина. Това означава, че от това растение могат да се правят отвари и да се добавят към чая по време на заболяване или просто за повишаване тонуса и имунитета.

= Копривата възстанови сънят ви.

Листата от коприва помагат за добър сън, като прогонват лошите сънища. Накиснете или изсушете листата от коприва за един месец, за да може грубите влакна да паднат сами. Останалите „конци“ могат да се използват като амулет срещу умора и болка.

От древни времена нашите предци са вярвали, че копривата притежава най-силните защитни свойства. Те са я поставяли на входната врата или на перваза на прозореца, за да отблъсква набезите на злите сили.

Ето защо, ако подозирате, че в домът ви има натрупана отрицателна енергия, чист и просто наберете стръкове от коприва, разпръснете ги из къщата и ги оставете за един ден. Толкова е просто и лесно!

Как да увеличите притокът на положителна енергия в дома с помощта на коприва?

Ако запалите суха коприва у дома, можете значително да увеличите движението на положителните енергийни потоци в къщата. Този пречистващ метод се прави три поредни дни и веднага ще усетите разликата.

Внимание!!! Не забравяйте за пожарната безопасност!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе