Емоционално и щастливо лято 2023: 4 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ

Емоционално и щастливо лято 2023 4 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ
Астрология

Емоционално и щастливо лято 2023: 4 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ

Четири зодии ще имат огромен късмет и щастливо лято 2023. Когато усетим, че дните се удължават и слънцето започва да топли кожата ни, знаем, че лятото идва и започваме да си представяме, че сме на плажа, релаксирайки или на пикник с приятели и семейство. Обикновено не мислим за духовно израстване или лични трансформации. Но ако сте една от четирите зодии, които ще имат най-хубавото лято на 2023 г. , точно това ще стане! Планетите са готови да ви дадат приключението, което жадувате, както външно, така и вътрешно, дори ако все още не го знаете. А от 21 юни до 23 септември лято 2023 носи множество красиви промени и огромен късмет.

Емоционално и щастливо лято 2023: 4 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ

Седем зодии, които ще получат обяснение в любов през 2023 г.

Четири зодии, чийто интимен живот през 2023 г. ще бъде по-добър и страстен

Море от положителни емоции през 2023 г. за 4 зодии

Ето кои зодии ще имат огромен късмет през лято 2023

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Чувствате се уверени и изпълнени с енергия, докато изобилието на Юпитер продължава да се движи през първия ви дом на идентичност. Този транзит ви изпълва с оптимизъм и готова нагласа, докато гледате към бъдещето и оставяте зад гърба си миналото. Хората са впечатлени от вас и, което е по-важно, вие сте впечатлени от себе си. Какво не можеш да направиш? Дръжте очите си отворени за възможности, с вашият огромен късмет, който ще имате през лято 2023, ще изпълните ваша мечта. Това е чудесен транзит за пътуване, за запознанства с нови хора и за забавление!

На 6 юни управляващата планета на Телец, Венера, се премества в четвъртия дом на дома. Когато стане ретрограден на 22 юли, ще започнете да се питате какво наистина ви кара да се чувствате подкрепени и емоционално сигурни. Когато започнете да си отговаряте на този въпрос, ще почувствате вътрешно чувство за сигурност и подновена способност да поискате и получите това, което искате в личните си взаимоотношения и семейния живот.

Марс, планетата на активността, ще бъде във вашия пети дом на удоволствието от 11 юли, осветявайки желанието ви да се насладите на всичко, което животът може да предложи. На 31 юли Марс формира тригон с Юпитер, един от най-големите сигнали в астрологията за огромен късмет и успех от вашите усилия. Действайте според инстинктите си и поемайте известни рискове; вие сте готови за възможностите, които идват. Планетата е на твоя страна това лято, Телец!

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Ще се развълнуваш да чуеш, че това лято 2023 ще имаш огромен късмет и ще бъдеш забелязан, Лъв! Юпитер продължава да си проправя път през вашия десети дом на кариерата, предоставяйки ви светлината на прожекторите, която желаете, по най-добрия възможен начин. Вашата обществена репутация се разширява и колкото повече сте готови да се изложите, толкова повече награди ще пожънете.

Говорим за потенциален напредък в кариерата, работни пътувания, нови възможности за работа и общ професионален успех. На 19 юни Юпитер е в секстил със Сатурн и ви позволява да изберете правилните възможности и наистина да се насладите на всичките си постижения.

С ретроградна Венера през първия ви дом това лято вие преосмисляте личния си образ. Как се представяте? Чувстваш ли се като истинския ти? Лято 2023 може просто да означава нов облик. Просто се уверете, че не бързате с нещо, за което може да съжалявате, когато станциите на Венера насочват. Желанието да преоткриете себе си може да бъде забавно и в крайна сметка удовлетворяващо, но не съдете себе си или другите твърде строго само за външността.

Вашите инстинкти са прави за парите, когато активният и смел Марс във вашия втори дом на ценностите формира тригон с Уран във вашия десети дом на кариерата на 15 август. Вашата нужда от свобода е неоспорима и вашето енергийно ниво е високо, така че това е време да се заемете с този нов проект с всичко, което имате. Вероятно ще имате вълнуващи и забавни нови преживявания с нови приятели. Остави се свободен и грей като слънце.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Лято 2023 е за това, че прегръщате стойността си, тъй като Юпитер, управляващата планета на Стрелец, продължава да внася своя оптимизъм и растеж във вашия шести дом на работа и здраве. Намирането на работа ще бъде лесно с огромен късмет, който имате и ще се наслаждавате на това, което правите. Личното усъвършенстване ще ви изпълни по нов и вълнуващ начин. Гордейте се със стойността, която добавяте към работното си място и ще почувствате наградите както вътрешно, така и външно.

Венера ретроградира през вашия девети дом на пътуване и експанзия това лято, домът, който управлява Стрелец. Това, което ви става ясно през този транзит, е, че нещата, които ви удовлетворяват, се променят. Не е нужно да държите на нещо, което преди сте искали. Може би сте имали идея, че всяко лято ще отидете в нова страна, но се чувствате привлечени вместо това да посетите място с комфорт, което сте изоставили. Може би сте смятали, че дадена тема за обучение вече не ви интересува, но сега страстта ви към нея е върната към живота. Позволете на вкусовете си да се променят и се настройте към това, което наистина желаете.

На 31 юли енергичният и устремен Марс от вашия десети дом на кариерата ще влезе в тригон с Юпитер във вашия шести дом на работата. С нарастваща увереност вие сте в състояние да вземате решителни решения, които оказват положително влияние върху обществената ви репутация. Почти всяко действие, което предприемете, ще има малко късмет. Успехът е във вашето бъдеще, Стрелец, така че се гмурнете в лятото с всичко, което имате!

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Какво силно време за теб, Скорпион! С Юпитер във вашия седми дом на партньорството и Венера, ретроградираща през вашия десети дом на кариерата, е време да прегърнете личните и професионални отношения, които наистина работят, и да освободите онези, които ви спъват. Юпитер ви дава отличен късмет с обществено одобрение и бизнес партньорства. Вашите финанси може просто да получат тласък от вашите бизнес сделки и преговори. Междувременно Венера ще ви накара да изясните какво искате и наистина да разберете собствените си очаквания за себе си.

Що се отнася до личното, може да сте готови за нова връзка, особено такава, която ви дава свобода да растете и да научавате за себе си. Ако сте във връзка, може би извеждате нещата на следващото ниво, известно още като брак. Или може би най-накрая имате известна яснота относно това къде са проблемите във връзката ви и как да ги поправите.

От друга страна, може би е време да продължим напред. Ако е така, прегърнете истината за това как се чувствате и с доброта и зрялост оставете нещата да приключат. С този аспект, когато една връзка приключи, това обикновено е за добро, правейки път за по-добро, по-светло бъдеще.

На 23 август двамата планетарни управители на Скорпион, Марс и Плутон, образуват тригон, който ви дава прилив на амбиция и подчертава вашите лидерски способности. Външните и вътрешните препятствия, които сте смятали за непреодолими, внезапно са нищо повече от малки неравности по пътя, тъй като вашата страст и увереност ви насърчават и впечатляват другите. Слушайте интуицията си това лято, имате и огромен късмет Скорпион, и просто вижте какво можете да постигнете!

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли си спретна модна къща

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе