Какво трябва да знаете за новолунието в Рак, според астролозите

Какво трябва да знаете за новолунието в Рак, според астролозите
Астрология

Какво трябва да знаете за новолунието в Рак, според астролозите

Новолунието в Рак за този месец пристигна на 17 юли в 14:32 часа и според експерти по астрология всички ще усетим енергията на Рака

Ние сме на половината от календарната година и сезонът на Рака е в ход, а това означава, че предстоящото новолуние е идеалният шанс за нулиране. Ето какво трябва да знаете за това лунно събитие, както и как да работите с него, според астролозите.

Какво трябва да знаете за новолунието в Рак, според астролозите

infomax-logo-50-15-HWНАСА публикува тази снимка – раждането на звезда

ПЪЛНОЛУНИЕТО през м. Юли ще преобърне живота: кои зодии може да очакват големи промени през юли

 

Астрологията зад новолунието в Рак този месец

Новолунието в Рак за този месец пристигна на 17 юли в 14:32 часа и според експерти по астрология всички ще усетим енергията на Рака. Вижте каква промяна носи на всяка зодия.

Като воден знак  Ракът е чувствителен, интуитивен и дълбоко лоялен към своите близки. А самият сезон на рака , добавя тя, също бележи половината от календарната година и плодородната енергия на лятото.

Така че това е чудесен момент да се докоснете до два различни аспекта на енергията на рака: Първият – тъй като те са много лоялни към семейството, приятелите и общността си – можете наистина да сте преднамерени относно това с кого прекарвате времето си и да правите сигурни, че култивирате доверие и любов във взаимоотношенията, които са важни за вас.

Какво трябва да знаете за новолунието през в Рак, според астролозите

Това новолуние в Рак може също да послужи като шанс да освежите дома си (включително вътрешния дом, който чувствате в себе си). Раците са домошари, така че това новолуние ни дава време да се изправим пред себе си, да се вгледаме и да обърнем внимание на частите от себе си, които ни карат да се чувстваме неудобно и които трябва да бъдат видени – и те могат да бъдат видени в безопасността на нашия дом.

Да не говорим, че всяко новолуние започва началото на 6-месечен лунен цикъл и в този случай разглеждаме шестте месеца между сега и пълнолунието в Рак на 26 декември. Това новолуние може да ни помогне да навлезем по-дълбоко в емоционалната страна на това, което искаме да проявим през следващите 6 месеца, помагайки да обработим емоциите си, за да разберем корена на това как всъщност се чувстваме.

И разбира се, бихте могли буквално да освежите дома си и при тази луна. Опозицията на Луната със сенчестия Плутон и хармоничния тригон с духовния Нептун поставят началото на фън шуй , дълбоко разчистване или ритуал за благословия на къщата.

Как да работим с тази енергия

1 .Освежете вътрешния си свят (или буквалния си дом)

Както бе споменато по-горе, Ракът е най-добрият домошар на зодиака, който цени комфорта и сигурността преди всичко. Ако бихте могли да използвате лятно освежаване на вашето пространство, помислете дали да отделите деня за дълбоко почистване, преместете някои мебели или изпълнете почистващ ритуал , за да изчистите застоялата енергия.

Какво трябва да знаете за новолунието през в Рак, според астролозите

2 .Вземете ритуална баня

Като се има предвид, че Ракът е воден знак, никога не е лоша идея да вземете ритуална баня при всяка водна луна. Прекарването на време във вода помага за алхимизирането и интегрирането на емоциите ви, освен това можете да използвате времето за къпане като възможност да помислите върху емоциите си и това, което те се опитват да ви научат.

3 .Направете магия със свещи

И накрая, магията със свещи е чудесна за всяко новолуние, просто изисква висока свещ по ваш избор и ваше намерение. Можете да изберете цвят на свещ , който отговаря на вашите намерения, и да я запалите в деня на новолунието и през дните през този лунен цикъл, като мислите за намерението си всеки път, когато я палите.Никога не духайте свещта си, когато правите магия със свещи, тъй като това може да „издуха“ намерението ви. Вместо това я изгасете. Докато свещта ви гори, можете също да поискате духовно ръководство относно вашите намерения.

Какво трябва да знаете за новолунието през в Рак, според астролозите

Вземането

Независимо дали прекарвате това новолуние в знак на Рак, обновявайки дома си или изпълнявайки някой от любимите си ритуали при новолуние , голямото предимство на тази луна е да прегърнете и разберете емоциите си, като същевременно култивирате отношенията, които означават най-много за вас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе