Новата седмица 20-26 март ще донесе ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ на 7 зодии

Новата седмица 20-26 март ще донесе ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ на 7 зодии
Астрология

Новата седмица 20-26 март ще донесе ИЗОБИЛИЕ, ЩАСТИЕ и КЪСМЕТ на 7 зодии

 Новата седмица 20-26 март ще донесе изобилие, щастие и късмет на 7 зодиакални зодиака. Тя ще бъде начало на глобални промени. Пригответе се за едно вълнуващо пътешествие през новото и непознатото.

9 години щастие: 4 знака от зодиака – в списъците на късметлиите до 2031 г.

Как да си направим домашни бонбони от шоколад, сметана и фурми: 5 лесни рецепти

Топ 4 на най-наблюдателните зодиакални знаци

Ето кои зодии ще имат щастие и късмет новата седмица 20-26 март:

Новата седмица 20-26 март, като цяло ще бъде добра и пълна с изобилие от емоции. Пътуванията, бизнес срещите, новите запознанства ще се превърнат в печалби. Овните, които са във връзка, ще имат период на пълно щастие с половинката си. Самотните представители на знака ще срещнат човек, който ще им направи силно впечатление и ще предизвика желание да започнат връзката с него.

 

Представителите на този знак новата седмица 20-26 март ще очакват изгодни предложения за работа. Може би ще ви бъде предложено прехвърляне на друга позиция или работа в съвсем различна сфера на дейност. Не се притеснявайте от неизвестното! Вие сте страхотен служител и имате късмет, който заслужава най-доброто. В средата на новата седмица 20-26 март трябва да сте точни и да не закъснявате за важни срещи. Това ще определи техния резултат. В края на седмицата трябва да се отпуснете и да се срещнете с приятели.

За Близнаците през новата седмица 20-26 март се открива енергичен и приятен период, който ще продължи около месец. Можете да го прекарате с удоволствие в спокойно състояние, но е по-добре да се възползвате от възможностите, които звездите дават, както следва: поставете си една важна задача за тази седмица и започнете да подготвяте основата за нейното изпълнение. Така щастието и късмета ще са с вас през цялата новата седмица 20-26 март.

През новата седмица 20-26 март Лъвовете ги очакват големи промени в личен план. Вероятно за вас ще настъпи нов етап в отношенията. Не се страхувайте от предстоящи промени. Вие сте готови за тях. Също така новата седмица 20-26 март е подходяща за връщане към хоби, което отдавна сте забравили. Това ще ви помогне да си спомните радостни пасажи от миналото, да се заредите с положително. Останалата част от новата седмица 20-26 март трябва да прекарате у дома, в компанията на любим човек.

През новата седмица 20-26 март приятните изненади и емоции ще се отнасят предимно до сферата на личния живот. Не бива обаче излишно да се натоварвате с общуване с голям брой хора. Това време е по-подходящо за умствени и духовни занимания. В средата на седмицата поемете инициативата по работни въпроси. Ще успеете и в най-трудните проекти. През втората половина на седмицата ще почувствате прилив и изобилие на енергия и щастие.

През новата седмица 20-26 март броят на контактите, както и информацията, получена от различни източници, може да се увеличи драстично. И можете да направите добри пари и да получите добра оферта. В понеделник ще трябва да вземете много важно решение. В сряда може да ви дойдат свежи и оригинални идеи, така че е по-добре да работите с творчески елемент, рутината може да почака. В петък се опитайте да се отървете от старото и ненужното. Само така ще ви споходи щастие и късмет.

През новата седмица 20-26 март е желателно да посветите повече време на личния живот, ще има повече сила и възможности, смелост и решителност. Щастието не е далече, просто трябва да повярвате в него. Бъдете по-активни – сътрудничете, сключвайте сделки и съюзи, но не забравяйте, че желанията на партньорите са също толкова важни, колкото и вашите собствени, в противен случай може да избухне скандал. Неделя е чудесен ден за съзерцание и аналитична работа.

infomax-logo-50-15-HW Шакира е отмъстена! Гаджето на Пике върти любов с Гуардиола

infomax-logo-50-15-HW Кирил Петков: Ще бием ГЕРБ с много, ще имаме редовно правителство, ще управляваме дълго

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG

Tagged , ,
на горе