Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич

Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич
Любов и партньорство

Не ти прави чест да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич

Да изневеряваш на жената, която те гледа с толкова доверие и обич е престъпление. Никоя жена не иска да се сблъска с проблема „изневяра“, но понякога това е неизбежно. Повечето двойки преминават през тази трудност, но за съжаление не всички успяват да се справят с нея и да запазят връзката си.

Знаете ли кое е по-лошо от изневярата? Съмненията за нея. Съмнения, които бавно може да те убият. Съмнения, които може да те докарат до лудост. И истината е, че за мъжете, жените, които се съмняват в изневяра са „луди“, „параноични“ и „преувеличават“. Но жената винаги усеща, когато нещо не е наред във връзката. И винаги усеща, когато вече мъжът до нея не я обича и не я гледа по същия начин. Не се страхувай да научиш истината. По-добре да разбереш какво наистина се случва с партньора ти, отколкото да живееш с мъчителни съмнения.

Когато изневеряваш – винаги ще се издадеш

Той се отегчен от вас и има смелостта да ви каже за това

Вече сте заедно от известно време, но никога не ви се е случвало темите ви на разговор да се изчерпят и да няма какво да си кажете. Той винаги е мислил, че си най-забавния човек, с когото може да бъде, но напоследък поведението му е променено към теб.

Сега той те намира за скучна и дори не се колебае да ти го каже в очите.

Това ли е начинът, по който се обличаш? Не си ли достатъчно умна? Вероятно самият той е скучен, но ти казват това, защото това е, което наистина чувства. Но каквото и да става, не вярвай, че вината е само и единствено това. Обикновено, когато се стигне до това, и двамата партньори имат по-малко вина. Разбира се, може да му се струваш вече скучна, ако той се среща с някоя друга, с която му е по-интересно и забавно. Удобно, но предвидимо и скучно. И това е може би единствената причина да се чувства така.

Чувствата му към вас изстиват

Партньор, който изневерява, се бори с емоциите си ежедневно. Може би си мислите, че той е студен и лош човек, но той е нещо по-опасно – той е просто човек. Това означава, че ще направи усилия да те обича отново, както преди, но просто не може, защото е влюбен в някой друг. Той се опитва да сте отново както преди, но за съжаление понякога не се случва това, което ние искаме.

Но жената винаги усеща кога вече не я обичаш. Винаги знае, когато целувките не са от сърце, а погледът е вече празен.

Неговите приятели изглеждат подозрителни, когато си наоколо

Техните приятели са и твои приятели, но разбира се те уважават повече него, отколкото теб и това е напълно нормално.

Приятелите се застъпват за теб, дори ако знаят, че грешиш. Именно и заради това те са склонни да прикриват нередните действия на твоя партньор, но също така и не могат да се преструват пред теб, че нищо не се случва и затова се държат странно.

И повечето от тях не са добри актьори, така че е вероятно да се държат неловко, когато сте заедно. Партньорът ти вероятно им е казал за новата афера, но ги е помолил да я пазят в тайна за сега.

Той иска повече лично пространство

Странно ти е, когато той иска повече лично пространство, защото не сте се карали напоследък и дори не сте имали дребни спорове. Но тогава защо му е да иска това от теб? Възможно е той да преминава през труден момент или да има проблеми в работата, които не иска да ти сподели. Но това не изключва възможността животът му да се промени, включвайки смяна на партньорите.

Ако някой изневерява и по природа е добър човек, ще се чувства ужасно. И се чувства виновен за това, което изпитва към другата жена, но в същото време иска да продължи да излиза с нея, защото е тръпка.

Той иска почивка от теб, за да има време да излиза със своята любовница. Но дори и да е така, трябва да има смелостта да ти каже истината в очите, защото по този начин те наранява и унижава много повече, отколкото си мисли. А ти не го заслужаваш.

 

 

Tagged , , , , , , , , ,
на горе