Не страдайте за някого, който не съжалява, че ви е наранил
Любов и партньорство

Не страдайте за някого, който не съжалява, че ви е наранил

Имате ли връзка, в която партньорът ви многократно ви причинява болка, но всеки път се извинява, че ви е наранил? Възможно е да не е ясно дали извиненията му са искрени, или просто съжалява, че е попаднал в капана.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Пинк издаде деветия си студиен албум Trustfall

Ако не сте сигурни в истинските му чувства, има някои признаци, които показват, че той не съжалява, че ви е наранил и не си заслужава да страдате за него. Ето и кои са те:

Не се извинява, че ви е наралнил

Може да е разочароващо да сте във връзка с човек, който непрекъснато ви наранява и никога не се извинява за действията си. Ако той не желае да поеме отговорност за болката, която е причинил, това може да е знак, че не съжалява истински. Пренебрегването на чувствата ви или омаловажаването на въздействието на поведението му може да навреди на връзката ви и на емоционалното ви благополучие.

ви е наранил

Не полага усилия да компенсира стореното от него

Друг признак, че той не се разкайва за това, че ви е наранил, е липсата на усилия да ви компенсира за стореното. Може да е трудно да продължите напред, когато няма желание от негова страна да се поправи. Дори малко усилие би било оценено, но някои мъже не правят нищо, за да признаят или да комуникират за ситуацията, която е изцяло по тяхна вина.

Не се интересува от това как се чувствате

Ако един мъж не съжалява за това, че ви е наранил, това често е, защото наистина не се интересува от чувствата ви. Той вярва, че миналите му действия са били оправдани или не са били голяма работа. Също не обръща внимание на това как се чувствате по този повод. Той може да се преструва, че ви съчувства, но в действителност смята, че ако не е искал да ви нарани, то това е ваш проблем. Това мислене е неприемливо и не поставя здрава основа за бъдеща връзка.

ви е наранил

Преструва се, че не познава проблема

Когато един човек ви е наранил, но се преструва, че не знае, че ви е причинил болка, това е ясен знак, че изобщо не съжалява. Това поведение показва липса на съпричастност и загриженост за чувствата ви и е основен червен флаг за всякакъв вид здрава връзка. Игнорирането на това, че ви е наранил и причинил болка, и преструването, че не е направил нищо нередно, е крайно неуважително. Освен това то показва, че той не желае да поеме отговорност за действията си.

Прави се на непукист

Друг знак, че не съжалява, че ви е наранил, е когато омаловажава действията си. Дори и да знае, че е отговорен за причиняването на болка, той ще се опита да направи така, че да изглежда, че това не е било голяма работа. Може да се засмее или да отхвърли притесненията ви, като ви накара да мислите, че преувеличавате. Може дори да ви изкара проблем, като ви нарече „луда“, че помните какво е направил. Това поведение е червен флаг, че той не съжалява искрено за това, че ви е наранил.

Показва безразличие

Мъжете, които омаловажават чувствата ви, го правят, защото са безразлични и не се интересуват от вас. Въпреки че от време на време показват, че им пука, накрая се връщат към безразличното си отношение. Те не преценяват собствените си действия и им е трудно да разпознаят кога са в грешка.

ви е наранил

Продължава да прави това, което ви наранява

Ако един мъж многократно наранява жена по един и същи начин и всеки път се извинява, е ясно, че извиненията му са неискрени. Важно е да разберете, че многократното нараняване на някого показва липса на истинско разкаяние. Така че, ако приятелят ви продължава да повтаря грешките си, можете да кажете, че той не съжалява истински за това, че ви е наранил. Всъщност това би трябвало да ви накара да поставите под съмнение обичта му към вас.

Все още флиртува с други

Когато един мъж продължава да флиртува с други момичета, въпреки че има приятелка, това може да е ясен знак, че му липсва разкаяние за това, че ви е наралнил. Флиртуването с други, докато сте в сериозна връзка, може да бъде емоционално вредно за другия човек и да създаде проблеми с доверието. Така че, ако многократно хващате приятеля си да флиртува с други и той продължава да го прави, това може да подсказва, че не съжалява истински за това, че ви е наранил. Възможно е дори да не приема връзката ви сериозно.

Вижте още:

Четирите зодии, които не стават за лидери

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Зодиите, които инвестират твърде много в ненужни вещи

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе