5 прости (но възхитително ефективни) начина да възбудите мъжа

5 прости (но възхитително ефективни) начина да възбуждате мъжа
Любов и партньорство

5 прости (но възхитително ефективни) начина да възбудите мъжа

Има толкова много начина да възбудите мъжа. Разбира се, че когато става въпрос за добавяне на искра към вашия интимен живот, са необходими двама. Но това не означава, че вие не можете да поемете водещата роля.

Добрата новина е, че повечето мъже не се нуждаят от сложни схеми, за да привлечете вниманието им и да донесете разнообразие в спалнята. Често един прост жест, като носенето на провокативни дрехи, е всичко, което е необходимо, за възбудите човека до вас и да му покажете, че имате интерес към него. Докато повечето жени се радват на само на романтиката, в леглото това не е достатъчно, особено за силния пол.

Така че, ако търсите един или няколко различни начина да възбудите мъжа, може да започнете с тези прости съвети.

Поемете контрола сутрин.

Бъдете неговият човешки будилник. Ако знаете, че той трябва да стане в 7 сутринта за работа или друго събитие, събудете го по-рано с приятна изненада в леглото. След това му пригответе домашна закуска, за да го изпратите навън. Бъдете сигурни, че по този начин денят му ще започне подобаващо и той няма да има търпение да се прибере вечерта за втори рунд.

Облечете се подобаващо.

Когато излизате на среща, може да облечете любимата му рокля. Това може да е някоя, за която той ви е правил комплимент в миналото или може би такава, която той е купил за вас. Не забравяйте и съблазнително бельо. След това нежно му кажете какво имате под тази рокля, докато тръгвате за вечерята.

Шепнете в ухото му.

Ако сте навън и нямате търпение да се върнете у дома, за да прекарате известно време сами, прошепнете нещо провокативно в ухото му. Например може да кажете следното: „Това парти е скучно. Нямам търпение да се махнем от тук и да останем насаме“. Бъдете сигурни, че по този начин ще предизвикате интереса му и той ще тръпне в очакване края на вечерта. Лесно е, нали…

Говорете му мръсно.

Всички знаем, че е важно да бъдеш дама и джентълмен на публично място, но зад затворени врати няма нищо по-съблазнително от мръсни приказки. Най-добрият подход е да изразите своите чувства, нужди и желания по време на интимност. Правейки това, не само ще подобри изживяването, но и ще информирате партньора ви какво ви харесва и как да удовлетворява вашите интимни нужди.

Не е нужно винаги да търсите толкова различни начина да възбудите мъжа – бъдете спонтанни.

Опитайте се да не изпадате в рутина с партньора си. Това означава, да не си пишете, да не се чувате или да не се срещате с него винаги по едно и също време или на определени места. Вместо това го изненадайте с текстово съобщение или телефонно обаждане, когато той не очаква.

Например, не живеете заедно и ако за вас и вашия мъж е типично да обменяте текстове в началото и в края на всеки ден, може да го изненадате с леко провокативно текстово съобщение около обяд. Направете заявка за гореща вечер след края на работния ден, но не прекалявайте с директните намеци. Опитайте да го провокирате, но в същото време не забравяйте и да останете загадъчни. Това ще го накара да брои часовете нетърпеливо, очаквайки да види какво сте му подготвили.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе