Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години

Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години
Добрата новина

Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години

Наоми Кембъл –Британският модел стана майка за втори път. Преди това тя не е съобщавала, че чака друго дете.

Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години

 

Супермоделът Наоми Кембъл стана майка за втори път. 53-годишната сподели снимка на момченцето в Instagram.

На снимката се вижда как тя гушка бебето, докато се предполага, че малката й дъщеря държи ръката му. Наоми се вижда да държи малкото момче, но нито нейното лице, нито лицето на сина й могат да се видят.

В съобщение до публикацията на снимката тя написа:

„Мъничък мой, знай, че си неизмеримо обичан и си обграден с любов от момента, в който ни благослови с присъствието си. Истински дар от Бога, благословен! Здравей, момченце“.

Тя добави: „Никога не е късно да станеш майка.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Знаменитости от цял ​​свят изпратиха съобщения до Наоми, за да отпразнуват новината. Германският модел Клаудия Шифър отправи своите поздравления, а модният дизайнер Донатела Версаче каза: „Поздравления OMI!!“

Актрисата от Netflix Бриджъртън и кралица Шарлот: Историята на Бриджъртън Голда Рошувел написа: „Поздравления, любима моя. Най-добрите новини.”

Кембъл не е обявила преди това, че очаква второто си дете. Тя беше на 50 години, когато дъщеря ѝ се появи в живота ѝ, и миналата година тя каза, че окуражава своите по-възрастни приятели да не се колебаят за това дали да имат деца. Звездата рядко споделя кадри с дъщеричката си, за която съобщи също толкова неочаквано през май 2021 г.

Първоначално тя стана известна, когато беше открита като ученичка. Тя стана първият британски чернокож модел, появил се на корицата на британския Vogue.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе