Шестте зодии, които ще намерят любовта през пролетта
Астрология Любов и партньорство

Шестте зодии, които ще намерят любовта през пролетта

Всичко хора мечтаят да намерят любовта – тази голямата и изпепеляваща, която ще остане за цял живот. След една зима, изпълнена с размисли, сезонът на любовта и съблазняването отново е в разгара си. Тук много от нас са настроени да флиртуват, да съблазняват и да си паднат по някой напълно нов. Въпреки това, за шест зодии чувството на изгарящо привличане ще доведе до сериозна и страстна връзка. Без съмнение за някои пролетта е повече от всякога сезонът на романтиката!

В началото на пролетта Венера, планетата на любовта, преминава последователно през знака Овен и Телец. Отначало ще искаме да укрепим отношенията си и след това ще признаем чувствата си. Тогава преминаването на планетата в знака на Телец ще донесе повече неочаквани срещи, чувственост и сладки страсти.

Ето и кои са зодиите, които ще намерят любовта съвсем скоро:

Пролет пълна с романтика, особено за Везни.

Тази пролет Везните са най-щастливият зодиакален знак от всички. За тях планът е прост и включва любов, страст, чувственост и съучастие. Имате начин да направите живота сладък и радостен, така че не са много тези, които могат да ви устоят. Слънцето, Луната и Венера са на ваша страна този сезон и ви подкрепят, ако сте необвързани. Няма нужда да се срещате с много хора. Само един ще бъде достатъчен, за да накара сърцето ви да прескочи и да ви предложи приключението на живота.

Нека не забравяме обаче, че ретроградният Меркурий вероятно ще помрачи края на периода. Той може да причини проблеми в комуникацията и бъде източник на недоразумения и конфликти. Въпреки това, Везните ще направят добре, ако приемат доброжелателен тон, който ще успокои и хармонизира отношенията.

Всичко е перфектно за Рак.

Ракът също е от зодиите, които ще намерят любовта. Нищо, абсолютно нищо няма да вали в любовния ви сезон. Ще прекарате цялата си пролет в прескачане между романтика и страст, което ще ви осигури чисти моменти на щастие. Като човек, който винаги е чувствителен към другите, вие проявявате доброта и съпричастност. Точно те със сигурност ще хванат окото на вашата сродна душа, ако все още не сте ги открили.

Стрелецът търси вечна любов и нищо по-малко.

Любовта, която изпитвате към партньора си, е толкова силна, както и страстта ви, че не можете да издържите повече. Този сезон вие предлагате. Ако бракът не е на дневен ред, вие все още сте нежни и страстни. В случай, че все още сте необвързани, не се страхувате да направите първата стъпка, за да заявите любовта си. Любовта ви дава криле и ще сте готови на всичко.

Съблазняването е в разгара си при Козирога.

Щастието цари и няма облаци на хоризонта за вашите взаимоотношения. Този сезон ви помага да се почувствате по-добре, да се отпуснете и дори да напукате черупката си за малко. Вече не се колебаете да съблазнявате, да бъдете весели и топли. Можете дори да откриете жестовете и думите, които отиват направо в сърцето на вашия съпруг или ухажор.

Девите най-накрая стават безгрижни.

Този период ви носи пълноценен любовен живот и запомнящи се срещи. Цялата тази любов кара сърцето ви да се чувства добре и ви приканва да имате повече увереност в бъдещето. Обикновено сте толкова тревожен знак, че понякога дори не мислите, че ще сте от хората, които ще намерят любовта някога. Но този сезон ще избегнете притесненията и ще се възползвате напълно от хармонията и сладостта на вашите взаимоотношения. Най-накрая се чувствате сигурни в това, което сте.

Нищо няма да спира Овена.

Със завръщането на хубавото време ще откриете нов плам, който повишава самочувствието ви. По-съблазнителни от всякога, поддържате пламъка на връзката си жив. Дори може да признаете чувствата си на някой специален. Нищо не може да задържи желанията ви. Намалете малко темпото обаче, защото ретрограден Меркурий може да причини проблеми с комуникацията.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе