Най-късметлийските месеци през 2021 за всяка зодия

Най-късметлийските месеци през 2021 за всяка зодия
Астрология

Най-късметлийските месеци през 2021 за всяка зодия

Ето кои ще са най-щастливите месеци за всеки зодиакален знак през 2021.

Овен

2021 г. ще донесе нови начинания – както в професионален, така и в личен план. Време е най-накрая да сложите край на минали конфликти и да погледнете смело към бъдещето. Не трябва обаче да действате прекалено бързо. Бъдете внимателни – преди да вземете важни решения потърсете съвет от компетентен и добронамерен човек.

Щастливи месеци: февруари, април, юли, октомври.

Телец

Телецът ще трябва да впрегне всичките си сили за да се справи с предизвикателствата през 2021 година. Разчупете старите навици и покажете на света силните си страни. През новата година Телецът ще има отлични възможности за изграждане на успешна кариера.

Щастливи месеци: януари, март, май, септември.

Близнаци

През новата година Близнаците засилват желанието за дълбоки връзки и комуникация. Ще получите много внимание и ще сбъднете мечтите си. Съсредоточете се върху основното, за да не губите енергия за дреболии.

Щастливи месеци: февруари, април, юни, октомври .

Рак

Раците ще започнат новата година с известна несигурност, но от март ситуацията ще се подобри и те ще открият нови източници на енергия. Тъй като тази зодия обича да приема нещата лично, през 2021 г. представителите на зодията трябва да се фокусират върху себе си и личностното си развитие и да мислят по-малко за мнението на другите.

Щастливи месеци: март, юни, юли, ноември.

Лъв

Вълнуваща година очаква Лъва. 2021 г. ще му донесе много успех в групови проекти и нови полезни запознанства.

Щастливи месеци: февруари, април, август, декември.

Дева

Девата, като истински перфекционист, през 2021 година ще е обсебена от това колко важно е здравето за успешния живот. Очакват я много интересни и вълнуващи преживявания.

Щастливи месеци: февруари, май, август, декември .

Везни

През 2021 г. Везните ще създадат нови социални контакти и ще укрепят старите приятелства. 2021 г. ще е  успешна и щастлива година за Везните, както в личен, така и в професионален план.

Щастливи месеци: февруари, април, юни, октомври .

Скорпион

За Скорпионите семейството ще бъде на първо място през 2021 година. Ще прекарате много време с членове на семейството и ще им обърнете специално внимание. В любовта ви очакват приятни изненади.

Щастливи месеци: март, май, юли, ноември .

Стрелец

2021 г. ще бъде година на приключения за Стрелецът, той ще се чувства пълен с енергия и ще иска да изпробва много нови неща.

Щастливи месеци: февруари, април, юли, октомври .

Козирог

Нова година е шанс за Козирог да преосмисли финансовото си състояние. 2021 г. ще бъде идеалната година за Козирозите да помислят дали живеят по начина, по който искат и как да постигнат по-бързо мечтите си.

Щастливи месеци: януари, май, август, декември.

Водолей

2021 г. ще бъде годината на Водолея – те ще се развиват свободно във всякаква посока. Ще им върви като по вода.

Особено щастливи месеци: февруари, април, юни, октомври .

Риби

Рибите ще имат много шансове да подобрят живота си през 2021 година. Както и ще намерят сили да оставят след себе си всичко, което ги спъва в развитието им.

Щастливи месеци: март, май, юли, ноември.

на горе