3 неща, които един мъж не трябва да изисква от вас

3 неща, които един мъж не трябва да изисква от вас
Психология

3 неща, които един мъж не трябва да изисква от вас

3 неща, които един мъж не трябва да изисква от вас, посочват психолози. Да обичаш не е забранено, но има ситуации, в които човек не трябва да се оставя да бъде манипулиран. Говорим за това, което един мъж никога няма право да изисква от вас.

3 неща, които един мъж не трябва да изисква от вас

Мъжът или жената продължава по-бързо напред след раздяла

Той е по-нисък от вас? 4 неочаквани предимства на мъжете под 170 см

По-малко джаджи – по-силна любов: как бързо да оцелеем в кризата на отношенията

3 неща, които един мъж не трябва да изисква от вас

  1. Сега, винаги и във всичко сте съгласни с него

Не, не и още веднъж – не. Запомнете това за себе си веднъж завинаги, или още по-добре, запишете го някъде. Не сте длъжни да започнете да се срещате и да влезете в близки отношения с мъж, и веднага автоматично да започнете да се съгласявате с него във всичко.

В крайна сметка, това изобщо не означава, че сега имате едно мнение за двама – неговото мнение. Важно е да продължавате да имате собствено мнение и не по-малко важно е да можете спокойно да го изразите и да знаете, че наистина ще бъдете чути, а не просто игнорирани от всички.

В крайна сметка, да бъдете чути и да имате право на глас е ваше законно право, което никой никога не може да ви отнеме. И мъж, който наистина ви обича, винаги ще ви подкрепи в това, дори понякога ще ви помоли за съвет в нещо.

  1. Да забравите за всичките си хобита, работа, приятели и да прекарвате цялото си свободно време само с него

Защо изобщо трябва да го правите? Какво се промени? В крайна сметка, ако сега имате любов, тогава това е обратното – тя трябва да внуши у вас вяра и желание да създавате и да се развивате, а не да седите между четири стени. В края на краищата, вие всъщност, не сте попаднали в робство.

Тогава защо позволявате на някой да се държи така с вас? Да, и като цяло, ако човек ви се довери, той лесно и спокойно ще реагира на факта, че вие ​​например, искате да се срещате с вашите добри приятели от време на време, защото това е съвсем нормално.

Не забравяйте, че сте във връзка, а не на каишка от вашия мъж като някакво вярно куче и сега ще зависи само от „собственика“ къде можете да отидете и къде не. Следователно, не е вярно „човекът не ме пуска“ и „не можах да го помоля за почивка“, а „аз самата му позволявам да се държи така с мен и му дадох правото да управлява живота ми и, грубо казано, моето движение.“

Затова просто върнете това право на този, на когото принадлежи – на себе си и не го давайте на никой друг.

  1. Да започнете да се обличате, гримирате и изобщо да изглеждате точно така, както той харесва

Да, разбира се. Той иска ли нещо повече от вас? Разбира се, можете да вземете предвид желанията на вашия човек и понякога да носите например роклята, която, както знаете, той харесва толкова много. Но това изобщо не означава, че трябва напълно да промените стила си и например да изхвърлите всичките си дънки, защото, виждате например, че той харесва повече, когато една жена ходи само в рокли и поли.

Ходете в това, което ви е удобно, защото това е вашият живот и вашият избор. Следователно, мъжът няма право да изисква от вас по някакъв начин да промените външния си вид. Освен това не е честно, защото след като той иска връзка с вас, следователно всичко го устройва с вас. Тогава защо изведнъж спря сега? Затова се грижете и ценете себе си и своята индивидуалност. И помнете, вие сте единствена. Късмет!

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе