Мъжки любовен хороскоп за месец май 2021

Мъжки любовен хороскоп за месец май 2021
Астрология

Мъжки любовен хороскоп за месец май 2021

Мъж Овен

Без да го очаквате, можете много да се увлечете от красива непозната. Това ще бъде истински шок за вас, тъй като вече сте направили своя избор и сте вярвали, че никоя друга никога не ще успее да привлече вниманието ви. Ще бъде трудно да се решите, тъй като отвътре ще измъчват съмнения. Освен това ще сте наясно, че вашата стъпка може да доведе до сериозни промени не само в личния ви живот, но и във вашата среда въобще. Затова помислете внимателно и вземете най-доброто решение.

Ако сте обвързани

За да зарадвате половинката си, излизайте с нея възможно най-често. Посещаването на събития заедно ще ви позволи да почувствате невероятна подкрепа един в друг. Така ще оцените още повече човека около себе си.

Не натрапвайте на половинката си интелекта си. Непрекъснато се опитвате да покажете своята ерудиция и това не е правилно. Може да завърши зле, тъй като никой не иска да усеща своята безполезност.

Мъж Телец

Ако наистина искате да покорите жената на вашите мечти, бъдете умни и изострете още малко вниманието си. И също така не се преструвайте, че сте напълно безразлични към нея. Този подход е по-добър и по-бързо ще привлече вниманието към вас. Не забравяйте за оптимизма и доброто настроение. Хората, които са недоволни от живота, веднага стават скучни и безинтересни.

Ако сте във връзка

Прекалената упоритост и твърде големият натиск в семейните отношения могат да ви попречат да създадете хармоничен съюз. Всички ваши думи ще бъдат възприемани като инструкции. И всички решения, които вземате заедно, жената до вас ще сравнява с принуда и внушение. Така че разхлабете хватката си, в противен случай нещата няма да отидат на добро.

Можете да направите предложение за брак, ако сте сигурни със сигурност, че с тази жена можете да преминете заедно през всички неприятности и трудности, които животът неминуемо поднася. Но ако имате съмнения, тогава не бива да бързате. Все още ще имате подходящия момент да се решите на такава сериозна и важна стъпка. А бързането може само да съсипе всичко.

Мъж Близнаци

Спрете да давате празни обещания, в противен случай рискувате да останете сами. Жените не обичат думи, които не са подкрепени с никакви действия. Ето защо, ако сте обещали нещо на жената до себе си, опитайте се да го изпълните през май.

Когато говорите с половинката си, бъдете наясно с това, което казвате. Понякога се увличате твърде много и спирате да забелязвате, че казвате обидни неща, които силно нараняват. Без да придавате значение на това, вие постоянно удряте едно и също болно място. Но някой ден това ще приключи и партньорът повече няма да иска да търпи това.

Не се разсейвайте от други жени, които се опитват да привлекат вниманието ви. Дори ако изберете да влезете в лека връзка без ангажименти, това няма да доведе до нищо добро. Ще бъдете затънали в лични проблеми и ще се сбогувате с вашето спокойствие.

Не бързайте да смените ергенския си статус. Защото няма да е свързано с искрено желание, а просто за да дразните предишния си партньор. А такава стъпка е грешна.

Мъж Рак

Спрете да се смущавате. За да започнете нова връзка и да се опознаете с човека, когато харесвате е необходима смелост. Липсва ви самочувствие, върху което трябва да работите старателно през месец май. Липсата на това качество ви пречи да намерите лично щастие и да се потопите във вихрен романс. Постоянно ви спира нещо, когато има желание да се приближите и да говорите с обекта на вашите мечти. И като се фокусирате върху своите неуспехи, вие все повече затъвате във вашите комплекси.

По време на работа може да се появи възможност за лек флирт. Това ще озари скучната атмосфера в офиса и ще станете още по-ентусиазирани да поемате нови отговорности. Така че, ако забележите, че някоя колежка ви преви намеци, че няма нищо против да изпие чаша кафе след работа с вас, съгласете се и не се противопоставяйте.

През май ще започнете да мислите и за създаване на семейство. Нещо повече, до вас ще се окаже човек, в когото вече сте напълно уверени. Можете спокойно да вземете такова важно решение, тъй като вътрешният ви инстинкт не ви заблуждава и с този човек имате всички шансове да създадете силно и проспериращо семейство.

Мъж Лъв

Опитайте се да си вземете почивка и да се разсеете от всички важни неща, в които сте потопени напълно. Повишената ви заетост ви пречи да започнете да изграждате нормални отношения с противоположния пол. Нямате нито време, нито енергия за това. За да подобрите живота си в личен план, трябва да освободите част от времето за това.

В кръг от познати може да има жена, която да отговаря напълно на всички ваши изисквания. След като сте направили това откритие за себе си, не отстъпвайте. Започнете активни действия и по всякакъв начин се опитайте да спечелите този красив човек. Повярвайте ми, няма да намерите по-достоен партньор.

Ако сте обвързани

Бъдете честни с половинката си. Дори много малка лъжа може да се превърне в огромни проблеми и неприятности. Не наранявайте другия човек – можете да загубите най-скъпото и най-близкото си същество.  Не разваляйте тази красива любовна история с подобно неподходящо поведение. Откровеността и честността са ключовите фактори за вашето лично и семейно щастие.

Мъж Дева

Този месец няма да скучаете. Веднага ще бъдете въвлечени във вихъра на познати и приятни срещи. Благодарение на вашия чар и естествена харизма, можете незабавно да спечелите всяка жена, която харесвате. Сега му е времето. Възползвайте се от този момент, за да завладеете непристъпна личност, за която отдавна мислите.

Ако сте обвързани

В семейството ще трябва да приемете ролята на слушателя. Половинката ви изведнъж ще иска да излее душата си и да ви разкаже за всичките му проблеми и грижи. Бъдете търпеливи и я оставете да се чувства обичана и едновременно с това се докажете като лоялен приятел. И тогава връзката ви ще поеме нова посока. И ако нямате време да изиграете ролята на внимателен слушател, тогава не се изненадвайте, че за половинката си изведнъж ще се превърнете в безчувствена и безразлична личност. Проявата на чувства трябва да се дозира, така че страстта да не угасва между вас и интересът ви един към друг да не намалява.

Мъж Везни

Не показвайте ревността си всеки път. През май ще преминете границата с това чувство, което ще придобие разрушителна сила. Партньорът, който е до вас, ще се умори да бъде обект на вашите претенции и ще реши да прекрати такава връзка.

Познанство, проведено този месец, може да прерасне в доста повече. Но за това трябва да поработите малко. За да заплените жената, която харесвате, ще трябва да положите усилия и да се опитате да я очаровате с интелекта и чувството си за хумор.

Мъж Скорпион

Време е да се сбогувате със своята самота. Вие сте в този статус твърде дълго и трябва да го промените. Освен това през май ще се появят всички възможности за това, ще трябва само да се възползвате от тях. И няма нужда да се страхувате от загубата на свободата и независимостта си. Имате нужда от любов и грижи, а това може да се получи само, ако влезете във връзка.

За да запазите спокойствие в семейството, трябва за известно време да се откажете от всички пътувания и събирания с приятели. Вашата половинка вече е уморена от постоянното ви отсъствие и е на път да вземе важно решение за себе си, не във ваша полза. Затова не бива за пореден път да подгрявате ситуацията и да провокирате половинката си. Не й давайте никакви причини да се съмнява. Останете с нея повече време насаме тогава ще почувствате как човекът, в когото някога сте били толкова влюбени, отново се възражда.

Мъж Стрелец

Единственото нещо, за което трябва да внимавате този месец, е да не бъдете сами. Това състояние ще ви доведе до депресия, което е крайно нежелателно за вас. Затова се опитайте да посещавате компании по-често. Можете да станете интересен събеседник за много жени, които могат да ви извадят от самотата.

Не се придържайте към ергенското си минало. Повярвайте, нищо положително вече няма в това. Но ви очакват удивителни моменти със специален човек, с когото можете да създадете силно и щастливо семейство. Направете крачка в тази посока и определено няма да съжалявате. Животът ви ще се промени драстично.

Обстоятелствата ще са във ваша полза. Затова използвайте всяка възможност най-накрая да хванете ръката на човека, който толкова дълго е бил непристъпен за вас. Просто не е нужно веднага да показвате всичките си положителни черти на характера. Отворете се малко повече, но само толкова – точно тогава интересът към вас ще се запази за по-дълг дълъг период.

Ако сте обвързани

Можете да опитате да сключите примирие с любимия човек, ако кавгата се е случила съвсем наскоро. В този случай имате всички шансове да получите прошка. И след няколко дни раздяла, помирението ще бъде много пламенно и страстно.

Мъж Козирог

Опитайте се да бъдете предпазливи във връзката си. Не трябва да се опитвате да привличате вниманието на две жени наведнъж, рискувате да загубите и двете. Трябва да бъдете по-избирателни в комуникациите си, в противен случай определено ще се сблъскате със сериозни проблеми, които дори могат да повлияят на репутацията ви. Уважавайте себе си и тогава определен слой жени ще бъде изключени от само себе си.

Този месец дайте на вашата половинка толкова внимание, колкото можете. Не пестете от приятни изненади и подаръци. Партньорката определено ще оцени това отношение към себе си и ще ви възнагради с повече грижи. А точно това ви липсва сега.

Връзки, които вече са се изчерпали и са ви донесли само една мъка, по-добре е да прекратите на момента. Те няма да могат да доведат до нищо добро. И ако продължите да се самозаблуждавате и двамата ще се изпълните с негативизъм, причинявайки невероятна болка един на друг.

Отделете време, за да останете малко сами. Толкова сте свикнали да се обграждате с женско внимание, че с времето сте се пристрастили към него. А понякога се нуждаете и от тишина и пълно спокойствие, за да разберете истинските си желания.

Мъж Водолей

Време е да помислите за състоянието на връзката си. Не си струва да се правите, че става дума за нещо сериозно и в същото време се държите  некоректно по отношение на вашия партньор. Няма да можете да продължите в същия дух дълго време, така че просто рискувате да загубите това, което имате. Все пак трябва да вземете важно решение за себе си.

Планираното запознанство с родителите на вашата друга половина ще бъде изключително успешно.  Такива приятни задължения ще ви позволят да се сближите още повече с жената до вас.

Пазете се от жени, които нахално ви ласкаят. Те преследват само егоистични цели и се опитват да спечелят вашето благоволение, само за собствена изгода.

Мъж Риби

Трябва да се разсеете от натрупаните проблеми и притеснения. И един прекрасен човек, който скоро предстои да срещнете, ще ви помогне с това. Срещата ще стане напълно случайно. Но комуникацията ще бъде лесна и много положителна. И може би, ако вие самите го искате, то ще се превърне в нещо по-сериозно и трайно.

Ако сте обвързани

Отидете на кратко пътуване половинката. Нека бъде кратко пътуване, но ще ви позволи да подобрите връзката си. След такова съвместно пътуване отново ще почувствате непреодолимо влечение един към друг.

Женски любовен хороскоп за месец май 2021

Общ хороскоп за целия месец МАЙ 2021

Tagged , , , , ,
на горе