Мъжът-мечта
Любов и партньорство

Мъжът-мечта: Ето какво го отличава от тълпата

Срещайки се с някого, първоначално сме привлечени от физическите му характеристики. Много скоро обаче това престава да бъде от значение и на преден план излизат други, по-важни неща.

Нека видим качествата, които един господин трябва да притежава, за да се впише в определението мъж-мечта.

Чудесно чувство за хумор

Човек с отлично чувство за хумор обикновено притежава невероятна харизма и чар. Той знае как да създаде подходящата атмосфера и е в състояние да бъде душата на компанията. Животът без хумор е скучен и монотонен.

Ето защо, мъж, който може да ви разсмее никога не е за изпускане. С такава положителна нагласа е по-лесно да се живее.

Целенасоченост

Човек, който знае точно какво иска, е Божи дар! А мъж, който също постига целта си, е златна находка. Винаги можете да разчитате на него. Това е едно от най-важните качества, които един мъж-мечта трябва да притежава.

Воля за успех

Успешният мъж просто не може да бъде привлекателен в очите на жената. Успехът му вече подсказва, че е умен, целенасочен, отговорен и уверен в себе си. С две думи, той е мъж-мечта!

Надеждност

По-добре е да създадете семейство с надежден мъж, в когото ще бъдете уверени и с когото ще сте спокойни за бъдещето. Такъв мъж ще ви бъде опора и утеха.

Интелект

Образованият и интелигентен мъж е по-добър за изграждане на здравословни взаимоотношения. Такъв човек е интересен събеседник и е в състояние да се включи във всяка тема на разговор. Човек, който непрекъснато се развива, няма да ви остави да стоите на едно място, заедно с него и вие ще се развивате.  А това е прекрасно!

Представителност

На пръв поглед някой мъж може да не прави кой знае какво впечатление, но от него да идват привлекателни вибрации. Той ходи с уверена и спокойна походка, с изправени рамене и осанката му говори сама по себе си – имаме си работа с мъж-мечта!

Добро самочувствие

Самоуверен мъж във всичко: уверен в избора си, уверен в жената си и уверен в бъдещето. Изберете уверен мъж, с него ще се чувствате по-щастливи.

Устойчивост на стрес

Истинският мъж спокойно приема предизвикателствата на съдбата, знае как да контролира емоциите си и да мисли разумно в стресови ситуации.

Способност да обича и да се грижи за вас

Човек, който е способен да обича и да се грижи, е най-добрият човек на света, независимо от всичко останало. Мъж, който е в състояние да ви даде своята любов, да ви обгърне с грижи и вниманието му е безценен.  Той е мъж-мечта.

Щедрост

Мъжът-мечта не пести от подаръци, знае как да поднася изненади. Защото иска да ви зарадва. Защото ви обича. Иска да сте щастливи с него.

Изберете мъж, който ще ви бъде надежден спътник на живота, подкрепа и упора. Изберете някой, който знае как да обича и оценява всеки ден, прекаран с вас.

Tagged , , , , , ,
на горе