Свежи идеи за декор на момчешка стая за тийнейджър

Свежи идеи за декор на момчешка стая за тийнейджър
Идеи за дома

Свежи идеи за декор на момчешка стая за тийнейджър

Разбирането на ума на тийнейджър не е лесна задача, особено когато се опитвате да определите вкусовете и предпочитанията му. Често те се променят от месец на месец и със сигурност това важи в пълна степен и за днешните подрастващи поколения. Те са на етап от живота, в който най-вероятно търсят артистична свобода, като това не важи само за момичетата. Декорът и дизайнът на една момчешка стая също трябва да отразяват това. Тийнейджърът се нуждае от безопасна, гостоприемна среда, която го приема такъв, какъвто е, и всичките му уникални странности. Така ще може да се превърне във весел  пораснал индивид.

И така, ние имаме няколко идеи, които ще придадат на вашата момчешка стая малко усет и ще я направят полезна. Същевременно с това тя ще показва неговия стил и предпочитания.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето и предложенията ни:

Миеща се интериорна боя

Всяка момчешка стая е доста експлоатирана. Те ритат с топка по стените, драскат мастило по тях, цапат с храна и въобще излагат стените на повече унижения, отколкото човек може да предвиди. Добрата новина е, че има препоръки за боядисване, като боя с по-висок гланц и тефлонова повърхностна защита. Те могат да предотвратят петната да се превърнат в постоянно допълнение към стените на спалнята на вашия син тийнейджър.

Изберете тема за стаята

Поинтересувайте се любимите занимания на детето си и базирайте декора на неговата стая на тази информация. След това, докато проектирате стая за тийнейджъри, винаги можете да харчите пари за неща, които ще ви трябват и за в бъдеще. Но като цяло идеята е да внесете свежест в декора чрез тематични картини, джаджи и колекционерски предмети. Ако синът ви е фен на футбола, може да сложите подобни елементи в помещението, като плакати, статуетки и други.

Четири съвета как да декорирате стаята на бебе

Фън шуй техники, за да привлечете любовта и богатството в дома си

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

6 бързи съвета, за да придадете свежест на дома си това лято

Осигурете достатъчно място за съхранение

Осигуряването на достатъчно място за съхранение на вашето дете е страхотен начин стаята му да не изглежда като бойно поле. Тийнейджърите са склонни да придобиват много неща с времето, така че съхранението е от решаващо значение. Трябва да имате предвид различните форми и размери на нещата на вашия тийнейджър. Създайте подходяща зона за всичко, за да му помогнете да организира нещата – книги, маратонки, дрехи и всичко останало.

Изградете място за бюро

Като родител трябва да осигурите на детето си здраво бюро и подходящ стол за тези дълги часове, прекарани в седнало положение. Трябва също така да се уверите, че работното пространство има достатъчно рафтове. Там трябва да можете спокойно да поставите техните книги, учебни материали и всичко друго, от което се нуждаят наблизо. Също толкова важни са удобните столове, които също ще допринесат за по-завършения вид на всяка момчешка стая. Освен това ще осигурят гостоприемна и полезна среда за извършване на училищна работа.

Тези лесни идеи за декориране са това, от което момчетата в тийнейджърска възраст се нуждаят, за да осигурят завършек на интериорния дизайн. Съобразете се с желанията на вашия син, с пространството, с което разполагате, както и с бюджета ви. Преди да се насочите към пазаруването, може да разгледате вече готови стаи в интернет. Те ще ви дадат свежи идеи, които може да приложите и във вашето жилище.

Страхотни идеи за декор на входа на жилището, с които да направите запомнящо се първо впечатление

Четири съвета как да скриете кабелите във вашия дом

Прости съвети как да премахнете скуката от бяла стая

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе