Мария Силвестър разкри тайната да се чувстваш добре на 44 г.

Мария Силвестър разкри тайната да се чувстваш добре на 44 г.
Лайфстайл

Мария Силвестър разкри тайната да се чувстваш добре на 44 г.

Популярната ТВ-водеща Мария Силвестър разкри тайните си да се чувства прекрасно на 44 г. Тя отпразнува рождения си ден на 28 февруари, а в Instagram сподели „Пет причини да си ОК, че вчера си станал на 44”.

Ето кои са те:

„1. Дели се на две и едната половина може да я пратиш където си поиска

  1. Там, където иска…вече спокойно може да си го позволи
  2. Обикновено е свързано с вълни. Пак топли, но не онези… с палми и пясъци
  3. Това, дето те гледа в огледалото, те харесва. Няма нужда от ничие друго одобрение, освен от Своето.
  4. Диетата е бетон, защото Просто Няма Друг Начин. Спортът вече не е мираж, а най-добрият приятел на задното ти бедро и малко по-нагоре… там, на онова нещо, дето се обиждаме на него, а всъщност седим.

И тъй като на 44 вече нямаш нерви да се разправяш и обясняваш, свеждаш нещата до екзистенциален минимум. Остават хората, които наистина те разбират, правиш това, което наистина искаш, и избираш това, което е най-доброто за Теб”, сподели в социалната мрежа Мария.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Silvestar (@mariasilvestar)

 

Бившата моделка е популярна като водеща на риалити формата „Бригада нов дом” и рубриката си „Топ 10” на предаването „Мармалад”. Преди това дипломираната юристка беше водеща и на друго риалити „България търси талант”. Тя има и няколко прояви като актриса – в сериала „Тя и той“, „Една нощ навън“ на режисьора Пламен Масларов през 2000 г. и в „Още една мечта“ на режисьора Николай Мутафчиев през 2012 г. Тя има и кариера в озвучаването, като за първи път дублира в анимационен филм през 2012 г. – героинята си Джия в в „Мадагаскар 3“.

Мария Силвестър имаше брак с актьора и Силвестър Силвестров, популярен и като част от групата „Братя Мангасарян”. Мария и Силвестър се разделиха през 2015 г. Те имат син.

Tagged , ,
на горе