Ти си не само неговата любов, но и най-добрият му приятел

Любов и партньорство

Ти си не само неговата любов, но и най-добрият му приятел

Още от самото ни раждане, Бог е определил с кои хора ще се срещнем през живота си. Кои ще са временно присъстващи лица и кои ще останат с нас докрай. Всеки човек носи със себе си урок – за теб. Урок, който трябва да научиш. Добър или лош, винаги извличай полезното от него. Дори и в най-тъжното нещо, което ти се е случвало – може да откриеш нещо хубаво. Не трудните ситуации определят живота ти, а начинът, по който гледаш на тях. Когато хората те нараняват, болката никога не е напразно – ти си научила нещо. Те са ти показали в какво да бъдеш внимателна занапред. И най-вече – каква да не бъдеш.

Но остави тези хора да си тръгнат от живота ти. Не ги задържай повече, нямаш нужда от тях. Не се фокусирай върху тяхното присъствие. И когато ролята им приключи – покажи им изхода. Обърни внимание на другите. Истински важните. Онези, в чиято компания ти сияеш. Щастлива си. Може да бъдеш себе си без притеснения. Чувстваш комфорт. Домът не е място. Той е хората, с които чувстваш уют и топлина. И когато си с тях – да, ти си си вкъщи. Мислила ли си някога, че някой също може да се чувства по този начин, когато е с теб? А какво още по-хубаво този човек да е партньорът ти?

Представяме ти знаците, че той се чувства комфортно, когато е в твоята компания.

Приятно мълчание

Може би в самото начало на вашата връзка, ти си изпитвала нуждата постоянно да поддържаш разговор с него. И когато настъпва мълчание между вас,  започваш да се чувстваш неудобно и неприятно. Но с времето все повече се опознавате. И осъзнавате колко ви е хубаво един с друг. И мълчанието вече не е притеснително. Напротив. Намирате го за приятно и се чувствате още по-комфортно, когато сте заедно. Разбирате се само с поглед. И не се чувствате неловко, нито изпитвате притеснения, когато взаимно мълчите.

Не се притеснява от външния си вид

И мъжете могат да бъдат суетни. Представа си нямате колко. Може би в началото на връзката ви, той винаги се е старал да изглежда перфектно в твоите очи. Всичко по него трябва да е изпипано – от главата до петите. С опознаването ви обаче, той свиква с теб. И все по-малко започва да се притеснява от начина, по който изглежда. И с удоволствие се появява пред теб с някоя стара тениска и анцуг. Знае, че ще го харесаш и в този вид. Има ти пълно доверие и те чувства като свое семейство. Семейство, от което не се притеснява да е себе си.

Всеки човек си има странности

Със сигурност никой не е перфектен. А и не трябва странностите на някого да се приемат като недостатъци. Може би той харесва неща, различни от тези, които ти. Но това по никакъв начин не бива да е проблем за отношенията ви. Напротив. Странностите са тези, които ви правят различни, а различията се допълват. И ако той не се притеснява от теб и ти споделя всичко нетипично за себе си, със сигурност този човек ти има пълно доверие и те чувства близка.

Споделя всичко с теб

Още не се е прибрал от работа, а бърза да ти сподели как е минал денят му. Това е толкова сладко. И също така, за твоя радост, това е знак, че той те приема не само като партньор, но и като приятел. Най-добрият му приятел, на който иска и споделя абсолютно всичко, без изобщо да се притеснява. Той знае, че ти никога не би го критикувала и винаги ще го подкрепиш. Ти си тази, която му мисли доброто и искаш да бъде щастлив. И вижда това. Оценява го. И точно заради това е толкова искрен с теб. Обича те и твоята компания му носи топлина и комфорт. Компания, която не би заменил за нищо друго на света.

Той е себе си

Не играе роля. Няма маска. Не се преструва. Той е просто себе си, когато е с теб. И не може да бъде по-доволен и щастлив от този факт. Ти си тази, която го предразполага да разкрие себе си. Да сподели за мечтите си и кои са най-големите му страхове. Мъжете трудно се откриват пред някого. Но ако той се държи така пред теб, със сигурност този човек се чувства комфортно в твоята компания. И няма нищо по-хубаво от това. А ти как се чувстваш, когато си с него? Може ли да бъдеш себе си без притеснението, че няма да те хареса и ще те отхвърли?  Ако се преструваш на тази, която не си, а си просто себе си – несъмнено вие сте един за друг. И вашата любов е истинска.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
0 Споделено
Tagged , , , , , , ,
на горе
Copy link
Powered by Social Snap