Любовен хороскоп за 7 май 2023

Любовен хороскоп за 6 май 2023

Любовен хороскоп за всички зодии: „Обичай себе си. Обичай света. Няма по-силна сила от любовта.“ (Дийпак Чопра). Страхотен ден за укрепване и формиране на романтични отношения: онези любовни връзки, които имат бъдеще, ще станат по-силни, а връзките, които тепърва се появяват, имат всички шансове да придобият по-ярки нюанси. Хороскопът вещае, че днес звездите ще изпратят на влюбените достатъчно търпение и мъдрост, за да се разберат и да стигнат до разумни компромиси по въпроси, които преди са им изглеждали неразрешими.

infomax-logo-50-15-HW Крал Чарлз Трети – от вечния престолонаследник до монарха-милиардер

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Любовен хороскоп за днес: Опитайте се да постигнете пълно съгласие с партньора. Вашият магнетизъм ще бъде искрата, от която пламва огнена страст. Благодарение на важни познанства и верни приятели, лесно ще успеете да постигнете успех и щастие! Ако успеете да унищожите обичайните стереотипи и да демонстрирате най-добрите си страни на характера, успехът е гарантиран! Очакват се много интересни познанства и срещи, звездите съветват да посетите заведения, отличаващи се със своята оригиналност и необичайност.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Днес у вас ще се пробуди жажда за мелодрама. Явно напоследък ви липсват емоции и затова според звездите от хороскопа подсъзнателно сте готови да се защитавате – само и само да премахнете липсата им. Настроението ви днес може да се определи като: „Не ми давайте повод!“. Трябва да изясните чувствата си и да намерите друг начин да получите мотивацията. Не опъвайте нервите на любимия човек, по-добре е да му създадете емоционален вулкан от любовни чувства.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес температурата на емоциите рязко ще се повиши, възможни са неочаквани пориви, буря и дори сериозни вълнения. Възможна е пълна загуба на сън и любовна треска. Страхувате ли се от подобни прогнози? Какво ще правите ли? Страстите са ветровете, които раздуват платната. Те могат да потопят кораб, но той не може да плава напред без тях. Хороскопът е обнадеждаващ: въпреки днешната непредсказуемост, всички възможни промени в отношенията в крайна сметка ще ви бъдат от полза!
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Днес, според любовен хороскоп за 6 май 2023, въображението ви ще се вихри, като вятър през полята! Можете да се впуснете любовна авантюра, достойна за приказка, която сами сте съчинили. Хороскопът предупреждава да бъдете внимателни с прекомерния ентусиазъм и илюзиите. Днес нито един истински човек не е в състояние да отговори на вашите фантастични нужди. Не изисквайте прекалено много от любимите си хора! Отнасяйте се към своята сродна душа като към същество от плът и кръв, обичайте го заедно с несъвършенствата му!
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Вашият любовен хороскоп днес е като фойерверк: ярък, горещ, избухващ. Но не е сигурно, че тези фойерверки ще се запалят по желание. Заобикалящата ви среда е толкова гореща, че може да възникне случайно изригване. Да, днес има големи шансове неочаквано да се влюбите. В този ден действате на околните като червено платно пред тореадорски бик, а вие самите лесно ще се запалвате. Е, не стойте на пътя на силните чувства.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Днес Девите ще имат шанса да погледнат с други очи към човека, който познават от дълго време. Може би причина за това ще бъдат някои от вашите действия, а може би просто усмивка или многозначителен поглед. Какво е това – повод за започване на романтична връзка или просто незначителен флирт? Днес трябва да решите, но както и да е, не си струва да насилвате събитията. Насладете се на ситуацията и оставете нещата да поемат посоката от само себе си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Днес съдбата може да събере Везните с човек, който „не е техният тип“, на който в друга ситуация те не биха обърнали внимание за това. Звездите ви съветват, да не бъдете прекалено консервативни. Ако всичко останало ви привлича с този човек, струва си да обърнете внимание на „типа“. Привличането на противоположностите е толкова естествено, колкото и съюзът между мъж и жена: това са напълно различни светове, но те се допълват перфектно!
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес, Скорпиони, не бъдете прекалено строги към любимият ви човек. Може би той ви отделя недостатъчно време, не защото му е жал за това внимание към вас, а защото просто няма достатъчно време. Оставете го да се успокои малко. Днес всичко ще бъде по-добре. Пътят към намирането на любов понякога е трънлив, но трябва да използвате всяка възможност, за да се придвижите към целта си. Сега не поглъщате енергия, така че я насочете към любовните си стремежи.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес ще ви бъде малко по-трудно да бъдете напълно искрени и близки с любимия човек: нещо отвлича вниманието ви от общуването с него. Хороскопът ви съветва да разкриете притесненията си пред сродната си душа, може би заедно бързо ще намерите решение на проблема. Ако това е невъзможно, тогава трябва да се опитате да отделите възможно най-много внимание на любимия си: попитайте го за неговите дела и планове, оставете го да почувства вашата загриженост.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес трябва да слушате сърцето си: то няма да сгреши! Ако напоследък не можете да разрешите някакъв проблем, свързан с отношенията, през този ден интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите. Любовният хороскоп ви уверява: днес съдбата ви дава улики, в които определено трябва да се вслушате! Чувствате ли се добре с някого, когото дори не смятате за партньор? Може би това е вашата сродна душа! Чувствате ли нещо, когато целувате любимия човек? Превърнало ли се е това в навик?
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Във вас има бушуващи страсти. Спокойни отвън, вътре сте изпълнени с емоции. Хороскопът силно препоръчва: изживейте емоциите, иначе ще избухнете! Наистина ли харесвате някого? Влюбете се, най-накрая! Връзката ви любимият човек е в застой? Скочете в морето от любов, спрете да чакате! Не се страхувайте да действате спонтанно, по заповед на сърцето! Днес в любовта можете всичко – най-важното е желанията ви да са искрени!
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Днес в любовта ви очакват чудеса, буквално зад всеки ъгъл: този ден ще бъде пълен с изненади! Събитията могат да се развиват бързо, така че бъдете готови за разтърсване! Хороскопът мълчи какви емоции ви очакват – наслада или напротив, но обещава, че определено няма да ви е скучно! Днес нарушенията на плановете и споразуменията са повече от вероятни – любовната среща, която чакате от няколко дни, може да не се състои. Съдбата е готова да размеси картите по всяко време! Или може би тя ще ви хвърли асо коз?
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 6 май 2023

на горе