Любовен хороскоп за ноември 2023-общ за всички зодии

Любовен хороскоп за 29 юни 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 29 юни? Уви, днес ще бъде трудно за влюбените да поддържат уравновесеност в отношенията. Случва се така, че тенденцията на този ден е повишената емоционалност и затова най-доброто, което можете да направите, е да изразходвате излишъка от емоции в творческа дейност,  спорт или разходка на открито. Звездите силно съветват всички представители на зодиака, да използват вместо силата на думите, силата на Любовта!

Вижте приказната сватба на Вики и Жоро от „Един за друг“

infomax-logo-50-15-HW Знаете ли, че Христо Ботев е написал учебник по математика?

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес звездите ще подтикнат Овена да се впусне в едно малко приключение, което може да пренесе отношенията му с любимия човек на нов етап. Това може да бъде малка съвместна лудост или сърдечен разговор, за който и двамата не могат да решат дълго време. Днес обаче изборът е на Овена: той може да устои на експерименталното изкушение и да остави всичко, както си е или да рискува, като внесе във връзката елемент на екзотика и изненада.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес звездите съветват Телците във всичко, свързано с връзките и любовта, да се доверяват на съдбата и спокойно да се носят по течението. Все пак напоследък активното му усърдие почти не дава резултат, нали? Много действия на Телеца приличаха на формулата „една стъпка напред, две стъпки назад“, следователно, оставяйки всичко да върви по своя път днес, той няма да загуби нищо. Трябва да спре и да погледне ситуацията отстрани. Това ще ви помогне да го видите от съвсем нов ъгъл. 
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес Близнаците просто трябва да се потопят в атмосферата на творчеството! Ако имат любим човек, могат да отидат с него на театър или изложба, да разгледат албуми за изкуство или просто да послушат музика. Е, за необвързаните Близнаци тази вечер обещава чудесни възможности за запознанства на творчески места, съответстващи на духа на този ден: от консерваторията до рок концерт.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес по отношение на любовта Ракът не трябва да бърза. Той просто няма достатъчно енергия да изпълни всичко, което е планирал с един замах! Затова вместо да се суети, днес Ракът трябва да спре и добре да обмисли реда на бъдещите си действия. Може би трябва да разпредели усилията си на няколко етапа. Нека неговият план отнеме няколко дни или дори седмици, но това ще помогне да не губите всички сили на Рака напразно.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес Лъвът по отношение на любовта трябва напълно да се довери на съдбата и да държи отворени всички врати, през които може да влезе. Той не трябва веднага да отхвърля предложенията, които му идват, или да отхвърля съветите, които му дават. Днес Лъвът трябва да върви към живота и хората и да не пропуска възможността да излезе на среща – макар и „само“ с приятелите си. Там той може да направи ново романтично запознанство или да научи нещо важно за човек, който го интересува.  
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес за Девите се очертава променливо и не много розово настроение, което може да повлияе на разбирателството с любимия човек. Ще бъдете малко капризни. Днес обаче партньорът едва ли ще демонстрира чудеса от разбиране. Самият той няма да бъде в по-добро настроение и затова негодуванието може да расте и от двете страни като гъби след дъжд. Така, че дръжте вибрациите си високо и не се оставяйте да се гневите, ако не искате денят ви да се обърка.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Везните днес са склонни към лекомислие и спонтанни действия. За свободния представител на тази зодия това може да бъде стимул за случайно запознанство, може би не най-сериозното, но със сигурност приятно. Но за Везните във връзка тези настроения не са препоръчителни: можете да предизвикате чувства на ревност у любимия човек. Съветът на хороскопа е само един: убедете го, че игривите искри в очите ви днес блестят само за нея/него!
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: има моменти, когато дори вие, които сте въплъщение на търпението и дисциплината, сте склонни да прекалявате в някои случаи. Днес можете напълно да го загубите по отношение на определен човек. Вашият фентъзи бутон е натиснат и преди да се усетите, вие сте завладени от задачата в ръка и живеете някъде в бъдещето. Фантазията е в рамките на разумното, но твърде много ще ви донесе разпиляване на мислите.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: по-добре късно, отколкото да съжалявате, е историята на деня. Има толкова много събития, които са много нови и различни, че може да бъдете пометени днес. Новите срещи и новите лица обещават много и сякаш предвещават добро бъдеще. Вероятно всичко ще бъде точно така, но все още не очаквайте твърде много. Изчакайте, докато новите ви познати се докажат като наистина сериозно хора.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: днес небето е вашата граница в любовта, тъй като откривате, че някой някъде има много положителни чувства към вас. Изглежда ще бъдете хванати неочаквано от екстравагантността на техния плам. Може да ви обещават Земята и Луната – но докато не ги получите, не бързайте с нищо. Може да се чувствате малко замаяни от всичко това, така че изчакайте, докато видите как върви всичко.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: новините могат да се разпространяват бързо, понякога чрез клюка или от надежден източник. Това, в което никога не можете да сте сигурни, е доколко посланието се е променило при предаването му от човек на човек. Днес една новина, свързана с човек, към когото имате романтично влечение, може да изглежда силно преувеличена. Най-добре го проверете от първа ръка, преди да сте се побъркали напълно от любов.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: понякога водата може да е спокойна, а в други случаи вълните са опасно високи. Има нещо от този феномен във въздуха днес. Тъй като романтично може да си помислите, че деликатно потапяте пръста си във водата, само за да откриете, че сте потънали далеч отвъд дълбочината си. Емоциите са твърде силни дори за човек, толкова свикнал с водния живот. Може би първо трябва да хвърлете камъчето.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 29 юни 2023

на горе