Любовен хороскоп за ноември 2023-общ за всички зодии

Любовен хороскоп за 28 юни 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 28 юни? От време на време звездите се подреждат и вие потъвате по-дълбоко в сърцето си, напомняйки ви, че понякога наистина трябва да знаете всичко, което любовта не е, преди най-накрая да разберете какво е. Когато успеете да погледнете партньора си и да видите не само съвършенство, а душа, която просто се опитва, можете да прегърнете пълния спектър от невероятна енергия.

10 съвета как да напишете перфектното любовно писмо

Любовен хороскоп за 28 юни 2023 Как да поддържате хладна спалня през лятото

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: във вашите сили е да излекувате всяка болка, но трябва да разберете, че всичко е с времето си. Точно сега, когато Слънцето и Меркурий в Рак се движат през вашия сектор на дома и семейството, може да почувствате силно желание да се съсредоточите върху света, но трябва да се уверите, че мислите и за себе си. Въпреки, че от вас зависи как да се справите с настоящата ситуация, вие знаете, че избягването на истината няма да помогне. Вместо това би било по-добре да си позволите да видите нещата ясно, така че да знаете какво точно да предприемете.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: невероятна възможност настъпва, когато Меркурий се премести в Рак, което ви дава директна връзка със сърцето и божественото. Меркурий управлява мислите и разговорите, докато Ракът управлява вашия комуникационен сектор, което ви позволява да се отворите напълно, да практикувате радикална уязвимост и да споделяте това, което чувствате. Вместо да гледате на нещата логично, споделете чувствата, които не сте искали. Това не означава, че носите отговорността на партньора си, но ако не кажете нищо, това само ще предизвика повече негодувание и ще задълбочи нещата.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Пълнолунието винаги има тенденция да излъчва светлината на истината, където и да ви засегне, за вас това ще бъде частта от живота ви, която управлява интимността и трансформацията. Това е важен момент за вас, защото представлява повратна точка в живота и взаимоотношенията ви, особено ако сте отговорили на призива на Вселената да продължите да растете към своето висше Аз. Опитахте се да правите нещата по различен начин и тази луна е чудесен шанс най-накрая да разберете какво означава това. Не бягайте от любовта, ако усещате, че тя е истинска.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: точно сега може да е по-скоро да сложите край на нещо, което вече не работи или не ви служи, и това е добре, защото че тези моменти могат да бъдат много трудни, това не означава, че винаги трябва да са тъжни. Вие ще се повлияни от Меркурий, планетата на общуването, преминаващ във вашия знак, така че може да бъде по-лесно да говорите за чувствата си и истината. Просто се уверете, че изборите, които правите днес, позволяват вашето щастие да бъде приоритет, така както и щастието на сродната ви душа.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Любовта не се гради върху връзки, които се харесват на другите или дори на човека, с когото искате да се свържете. Вместо това и двамата се предизвиквате и подкрепяте взаимно, за да станете по-добри, без значение колко често може да се спъвате по пътя. Най-голямата любов в живота ви ще бъде и тази, която носи най-голяма трансформация. В този ден ще ви бъде даден шанс да разкриете истинските си чувства, дори ако сте се колебали да правите големи промени в живота си в името на любовта. Този път не е нужно да бързате; вярвайте, че ако е писано да бъде, в крайна сметка ще бъде.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: помислете дали сте били признателни за всичко, което сте изградили или сте се фокусирали върху конкретни елементи само за да оживите вашата картина за това как смятате, че трябва да изглежда. Активирането на вашия романтичен сектор ще бъде от голяма полза, тъй като ще видите, че някои от проблемите, които сте срещнали, също са били ваши творения. Опитайте се да се върнете към своя център и това, от което се нуждаете емоционално от партньора си. Понякога трябва да се съсредоточите върху това, което е важно, за да разберете кое няма значение.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: предстоящото пълнолуние в Козирог подчертава темите от вашия дом и семеен сектор, като ви помага да прегърнете промените, през които преминавате, тъй като вярвате, че това ще доведе до повече стабилност. Добре е да сте извън зоната за известно време, особено ако това означава, че сте в процес на създаване на живота на мечтите си. Не забравяйте, че компромисът е жизненоважен за една връзка и в крайна сметка не леглото, в което се връщате, определя дома, а ръцете, които чакат да ви прегърнат.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: вие сте единственият, който може да си даде пълното разрешение да бъдете щастливи. То никога няма да бъде открито в никой друг или дори в друг етап от живота, защото заедно с растежа винаги ще има нови предизвикателства. Понякога обаче се смятате за изкупителна жертва, мислейки си, че един ден, когато всичко си дойде на мястото, най-накрая ще бъдете щастливи, но това никога не се случва. Днес ще имате възможност ясно да видите за какво сте дали силата си за радостта и любовта, които търсите. Независимо как стоят нещата, вие имате всичко необходимо, за да намерите щастието в себе си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: като огнен знак може да сте по-фокусирани върху страстите си, отколкото върху чувствата си, но когато най-накрая отворите сърцето си за партньора си, се случва известна магия. Имате несравнима дълбочина, която е още по-специална от рядкостта, с която я споделяте. Но също така трябва да научите, че изграждането на връзката, която наистина желаете, е от съществено значение.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: често нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат на пръв поглед, но трябва да се научите как да го правите. Когато останете затворени или се страхувате да не бъдете наранени, вие неволно създавате проблеми там, където те всъщност не съществуват. Но за да разберете това, трябва да сте наясно, че правите нещо различно. Дезактивирането на вашите защитни механизми само ще направи повече място за любовта.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: вашият романтичен живот е чудесен, тъй като в момента жънете плодовете на добре свършената работа. Просто отварянето и намирането на мир беше най-голямото предизвикателство, но Вселената ви помогна и в тези области. Да знаете своята стойност и да вярвате, че този път сте създали нещо ново, е свързано с пълното приемане на вашия партньор и неговата любов към вас. Когато Нептун разсее тази мъгла от илюзия, вие най-накрая ще видите, че истинското въплъщение на вашата стойност може да отвори врати във вашия романтичен живот, за които никога не сте мислили.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: поради емоционалната природа на Меркурий в Рак, ще има повече възможности за сърдечни разговори, които също могат да доведат до изцеление. Често може да е трудно да споделите истинските си чувства, но е от съществено значение за изграждането на стабилна, здрава основа за една връзка. Позволете си да бъдете по-уязвими към тази енергия, говорете за това как се чувствате, търсете решения и не се страхувайте да отстоявате нуждите си.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 28 юни 2023

на горе